products

geen verschroeiende Raad van het Afficheschuim

Basisinformatie
Gedetailleerde informatie
Voor het drukken geschikt: Ja Kleur: Wit
Brandweerstand: Laag productnaam: De Raad van het afficheschuim
Gewicht: Lichtgewicht Maat: A1
Flexibiliteit: Laag Dikte: 3mm
Hoog licht:

geen verschroeiende Raad van het Afficheschuim

,

geen blad van het blisteringPosterschuim

,

De Raad van het afficheschuim Lichtgewicht


Productomschrijving

Productomschrijving:

De Raad van het afficheschuim is een lichtgewichtproduct dat voor de banners, de tekens, de vertoningen, en meer van de douanegrootte ideaal is. Het kenmerkt lage brandweerstand en hoge vochtbestendigheid, die het maken voor zowel binnen als openluchttoepassingen perfect. Het is ook voor het drukken geschikt, zodat kan het voor vele creatieve projecten worden gebruikt. Of u een grote banner of een kleiner teken moet maken, kan de Raad van het Afficheschuim worden gemaakt om uw nauwkeurige specificaties te passen. Zijn veelzijdigheid en lichtgewicht maakt tot het een grote keus voor om het even welke bannerwinkel of andere creatieve zaken.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: De Raad van het afficheschuim
  • Vochtbestendigheid: Hoog
  • UVweerstand: Hoog
  • Gewicht: Lichtgewicht
  • Rekupereerbaar: Ja
  • Speciale Eigenschappen: Gedrukte schuimraad, het schuimraad van de bannerwinkel
 

Technische Parameters:

Bezit Specificatie
Productnaam De Raad van het afficheschuim
Dikte 3mm
Materiaal Schuim
Vochtbestendigheid Hoog
Flexibiliteit Laag
Duurzaamheid Hoog
Voor het drukken geschikt Ja
Brandweerstand Laag
De oppervlakte eindigt Vlot
Vorm Rechthoek
Speciale Eigenschappen Gedrukte Schuimraad, de Raad van het Fotoschuim, de Raad van het Vertoningsschuim
 

Toepassingen:

De Raad van het afficheschuim is een ideale keus voor een verscheidenheid van toepassingen en de scenario's, dankt aan zijn hoge vochtbestendigheid, duurzaamheid, en recyclability. Het is beschikbaar in A1-grootte en rechthoekvorm, die het perfect maken voor gebruik in affiches, fotoraad, tekens, en andere de raadsprojecten van het douaneschuim. Met de Raad van het Afficheschuim, kunt u een overweldigend gedrukt product creëren dat zowel duurzaam als langdurig is.

 

Aanpassing:

Wij verlenen van de het schuimraad van de douanegrootte de de drukdiensten voor een verscheidenheid van toepassingen. Onze schuimraad wordt gemaakt van schuimmateriaal, dat rekupereerbaar, hoogst bestand, en hoogst duurzaam is tegen UVstraling. De schuimraad is rechthoekig in vorm, en wij kunnen douane snijden hen om uw nauwkeurige groottevereisten te passen. Onze van de het schuimraad van de bannerwinkel de drukdiensten zijn ideaal voor ondernemingen, gebeurtenissen, en de behoeften van het huisdecor. Krijg vandaag in aanraking met ons om meer over onze van de het schuimraad van de douanegrootte te weten te komen de drukdiensten.

 

Steun en de Diensten:

De de Raadstechnische ondersteuning en Diensten van het afficheschuim

Wij verlenen technische ondersteuning en de diensten voor de Raadsproducten van het Afficheschuim. Ons team van deskundigen is beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden u over onze producten of diensten kunt hebben.

Wij bieden een waaier van de diensten met inbegrip van installatie, opstelling, onderhoud, het oplossen van problemen, en reparaties aan. Onze technici zijn ervaren en goed geïnformeerd, en kunnen om het even welke kwesties snel en gemakkelijk oplossen u kunt hebben.

Wij verlenen ook opleiding en steun voor onze producten. Ons team kan raad en hulp op geven hoe te om de producten effectief en efficiënt te gebruiken.

Als u om het even welke vragen hebt of hulp met onze producten nodig hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij verheugen ons op het helpen van u het grootste deel van uw de Raadsproducten van het Afficheschuim maken.

Contactgegevens
Sales Manager