products

Tearproof 5mm de Zelfklevende Hoge Flexibiliteit van de Schuimraad 24x36

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Hittebestendigheid: Hoog Duurzaamheid: Hoog
Vochtbestendigheid: Hoog Gewicht: Licht
Textuur: Zacht Flexibiliteit: Hoog
Chemische Weerstand: Hoog productnaam: Witte Schuimraad
Hoog licht:

de zelfklevende Hoge Flexibiliteit van de schuimraad

,

tearproof zelfklevende schuimraad

,

tearproof 5mm Schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

De witte Schuimraad is een ideale keus voor een waaier van toepassingen. Het is een lichtgewicht en flexibel materiaal met een zachte textuur en een hoge UVweerstand. De raad is beschikbaar in een waaier van grootte en kan worden aangepast om aan om het even welke behoefte te voldoen. Zijn hoge vochtbestendigheid maakt het ook hoogst voor openluchtgebruik geschikt. De 10mm schuimraad verstrekt een uitstekende lichtgewichtoplossing voor affiche en vertoningsraad die zowel duurzaam als visueel een beroep doend is. Met zijn superieure flexibiliteit, is het ook gemakkelijk op te zetten en kan worden gebruikt om overweldigende vertoningen tot stand te brengen die jarenlang zullen duren.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Witte Schuimraad
  • Materiaal: Schuim
  • Chemische Weerstand: Hoog
  • Flexibiliteit: Hoog
  • Hittebestendigheid: Hoog
  • Dikte: Klantgericht
  • Geschikt voor de raad van de schuimaffiche
  • Ideaal voor A3-schuimraad
  • Kan voor 10mm schuimraad worden gebruikt
 

Technische Parameters:

Attributen Parameter
Duurzaamheid Hoog
Vochtbestendigheid Hoog
Hittebestendigheid Hoog
Textuur Zacht
Productnaam Witte Schuimraad
Dikte Klantgericht
Chemische Weerstand Hoog
Grootte Klantgericht
Vorm Rechthoekig
Oppervlakte Vlot
 

Toepassingen:

Witte Schuimraad

Raad van het Yuanlong is de Witte Schuim een lichtgewicht, duurzame, flexibele en hittebestendige 10mm schuimraad die van schuimmateriaal wordt gemaakt. Het is ideaal voor het maken van witte affiches, a4-schuimraad, fotokaders, vertoningsraad, en meer. Het is perfect voor om het even welke toepassing die een lichtgewicht, sterk, en duurzaam materiaal vergt. Zijn flexibiliteit en hoge hittebestendigheid maken het voor gebruik in een brede waaier van toepassingen perfect. Of u een raad voor een schoolproject wenst, zijn een ambachtproject, of een presentatie, Witte het Schuimraad van Yuanlong de perfecte keus. Het is sterk genoeg om door gebruik op lange termijn te duren en zijn lichtgewichtontwerp maakt het gemakkelijk te vervoeren en op te slaan.

Aanpassing:

Krijg de witte die het schuimraad van Yuanlong, in China, met hoge duurzaamheid wordt gemaakt en lichtgewicht. Onze witte raad van de schuimaffiche komt in A4-grootte, met een zachte textuur, hoge UVweerstand en perfecte witte kleur.

 

Steun en de Diensten:

 

De de witte Technische ondersteuning en Diensten van de Schuimraad

Bij Witte Schuimraad, bieden wij een uitvoerige reeks van technische ondersteuning en de diensten aan om u te helpen de meesten uit uw Wit product van de Schuimraad krijgen. Wij begrijpen het belang om bijgewerkt met de recentste technologie te blijven, en wij zijn geëngageerd aan het voorzien van u van de beste steun en de diensten mogelijke.

Technische ondersteuning

Ons technische ondersteuningteam is 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week, om eender welke vragen te beantwoorden u over onze producten kunt hebben. Wij kunnen u van het oplossen van problemenbegeleiding, productinformatie, en installatiehulp voorzien.

Software-updates

Wij werken altijd om ervoor te zorgen dat onze software met de recentste eigenschappen en de insectenmoeilijke situaties bijgewerkt is. Wij bieden periodieke software-updates aan om ervoor te zorgen dat uw Wit product van de Schuimraad bij zijn beste loopt.

Productdocumentatie

om de meesten uit uw Wit product van de Schuimraad te krijgen, verstrekken wij gedetailleerde productdocumentatie. Deze documentatie omvat gedetailleerde instructies op om het product te installeren en te gebruiken, evenals het oplossen van problemenuiteinden om u te helpen de meesten uit uw product krijgen.

Onlineondersteuning

Naast ons technische ondersteuningteam, bieden wij ook onlineondersteuning door onze website aan. Ons onlineondersteuningteam is beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden u over het product kunt hebben, evenals nuttige uiteinden en trucs verstrekken voor het krijgen van de meesten uit uw Wit product van de Schuimraad.

Contactgegevens
Sales Manager