products

Rekupereerbare Zelfklevende Vlotte het Schuimraad van het de Oppervlakte Witboek van de Schuimraad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Materiaal: Document Schuimraad Oppervlakte: Vlot
Bestand scheur: Ja Kleur: Wit
rekupereerbaar: Ja Gewicht: 200g/m2
Maat: A4 Dikte: 3mm
Hoog licht:

De rekupereerbare Raad van het Witboekschuim

,

Vlotte de kernraad van het Oppervlakte zelfklevende schuim

,

Rekupereerbare zelfklevende schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

Document de Schuimraad is een uitstekende keus voor het creëren van affiches, tekens, vertoningen, en meer. Het voorziet een vlotte oppervlakte van een gewicht van 200g/m2 en is waterdicht. Het materiaal wordt gemaakt van document schuimraad en heeft een witte kleur. Document de Schuimraad is perfect voor het maken van affiches, tekens, en vertoningen toe te schrijven aan zijn uitstekende sterkte en duurzaamheid. Het is ook perfect voor kunsten en ambachtenprojecten zoals het scrapbooking, het cardmaking, en meer. Document de Schuimraad is beschikbaar in A4-grootte, die het perfect maken voor het creëren van het mooie en professionele kijken affiches, tekens, en vertoningen. Het is ook lichtgewicht en gemakkelijk te snijden, makend tot het een grote keus voor een verscheidenheid van projecten. Document de Schuimraad is een uitstekende keus voor iedereen die een duurzame, lichtgewicht, en waterdichte raad van het afficheschuim zoeken.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Document Schuimraad
  • UV Bestand: Nr
  • Gewicht: 200g/m2
  • Kleur: Wit
  • Bestand scheur: Ja
  • Rekupereerbaar: Ja
  • Schuimkt raad, SchuimKarton, PS Schuimraad
 

Technische Parameters:

Bezit Waarde
Flexibel Nr
Materiaal Document Schuimraad
Kleur Wit
UV Bestand Nr
Maak vuurvast Nr
Voor het drukken geschikt Ja
Bestand scheur Ja
Geurloos Ja
Dikte 3mm
Grootte A4
 

Toepassingen:

Het Karton van het Yuanlongschuim - Vrij, het de Geurloze Grootte, Flexibel, Zuur en 200g/m2 van A4

Het Karton van het Yuanlongschuim is perfect voor het maken van tekens, die kunstwerk tonen, opzettend foto's, en meer. Deze A4-raad van het grootteschuim is lichtgewicht, flexibel, en vrij zuur, makend het voor een verscheidenheid van projecten perfect. Het is ook geurloos en heeft een gewicht van 200g/m2, zodat kunt u zeker zijn dat uw project veilig en veilig zal zijn.

Het Karton van het Yuanlongschuim is perfect voor gebruik in klaslokalen, bureaus, de projecten van het huisdecor, en meer. Het is groot voor het maken van tekens, het opzetten van foto's, en het tonen van kunstwerk. Het is ook perfect voor presentaties en de vertoningen bij handel toont en overeenkomsten. Dit schuimkarton is lichtgewicht, flexibel, en vrij zuur, makend tot het ideaal voor een verscheidenheid van projecten.

Het Karton van het Yuanlongschuim is een uitstekende keus voor om het even welk project. Het is lichtgewicht, flexibel, en vrij zuur, makend het voor een verscheidenheid van projecten perfect. Het is ook geurloos en heeft een gewicht van 200g/m2, zodat kunt u zeker zijn dat uw project veilig en veilig zal zijn. Of u tekens maakt, foto's, opzet of kunstwerk toont, Yuanlong-is het SchuimKarton de perfecte keus.

 

Aanpassing:

De het schuimraad van de Yuanlongdouane is de perfecte keus voor al uw ambachtprojecten. De schuimraad wordt gemaakt van rekupereerbare materialen en is bestand scheur. Het is beschikbaar in A4-grootte en is waterdicht en kleurecht. Het is perfect voor steun, ontwerpend, en zelfs makend 3D voorwerpen. De witte schuimraad is de perfecte keus voor al uw ambachtprojecten.

 

Steun en de Diensten:

Technische ondersteuning en de Dienst voor Document Schuimraad

Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van de beste technische ondersteuning en dienst voor hun Document Schuimraad. Ons doel is ervoor te zorgen dat al onze klanten met onze producten en diensten tevreden zijn.

Ons technische ondersteuningteam is beschikbare 24/7 om eender welke vragen of zorgen te beantwoorden u over onze producten kunt hebben. Wij hebben een uitvoerige kennisbank van FAQs die u kan helpen antwoorden snel vinden. Ons team is ook beschikbaar om gepersonaliseerde steun en het oplossen van problemenhulp te verlenen.

Wij bieden ook een verscheidenheid van diensten aan die u kunnen helpen de meesten uit uw Document Schuimraad krijgen. Onze diensten omvatten installatie, onderhoud, en verbeteringen. Wij bieden de reparatiediensten, evenals ook opleiding en onderwijs op de recentste Document technologieën van de Schuimraad aan.

Als u ooit om het even welke vragen of zorgen over uw Document Schuimraad hebt, gelieve te aarzelen niet om ons technische ondersteuningteam te bereiken. Wij moeten hier helpen!

Contactgegevens
Sales Manager