products

De lichtgewicht Witte Raad 24x36 van de Schuimkern voor Ambachten toont Projecten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Materiaal: Schuim Duurzaamheid: Hoog
Flexibiliteit: Hoog Hittebestendigheid: Hoog
Dikte: Klantgericht Gewicht: Licht
productnaam: Witte Schuimraad Chemische Weerstand: Hoog
Hoog licht:

De lichtgewichtraad 24x36 van de Schuimkern

,

Raad van de het Schuimkern van vertoningsprojecten de Witte

,

De raad van het het Witboekschuim van vertoningsprojecten


Productomschrijving

Productomschrijving:

De witte Schuimraad is een hoogstaand en lichtgewichtmateriaal dat voor vele toepassingen wordt gebruikt. Het wordt gemaakt van schuim, makend het zacht en duurzaam. Het is ook hoogst hittebestendig, makend het voor een brede waaier van gebruik geschikt. De dikte van de raad kan worden aangepast om aan uw behoeften te voldoen, en het heeft een vlotte oppervlakte voor het gemakkelijke schrijven en het trekken. Onze grootte van A3 en A4-is perfect voor kleine projecten, terwijl onze 10mm raad van het dikteschuim voor grotere projecten groot is. De witte Schuimraad is een ideale keus voor projecten die een lichtgewicht, nog duurzaam materiaal vereisen. Het kan voor steun, het ontwerpen, en andere creatieve projecten worden gebruikt. Met zijn klantgerichte grootte en dikte, is het de perfecte oplossing voor om het even welk project.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Witte Schuimraad
 • Textuur: Zacht
 • Hittebestendigheid: Hoog
 • Duurzaamheid: Hoog
 • Vochtbestendigheid: Hoog
 • Vorm: Rechthoekig
 • A4 Schuimraad: Ja
 • Witte Afficheraad: Ja
 • De Raad van de schuimaffiche: Ja
 

Technische Parameters:

Attributen Waarde
Textuur Zacht
Gewicht Licht
Grootte Klantgericht
Chemische Weerstand Hoog
Vorm Rechthoekig
Materiaal Schuim
Dikte Klantgericht
Kleur Wit
Oppervlakte Vlot
UVweerstand Hoog
 

Toepassingen:

Raad van het Yuanlong is de Witte Schuim een lichtgewicht, krachtige raad die superieure chemische weerstand, UVweerstand, en vochtbestendigheid aanbiedt. Deze 10mm schuimraad is perfect voor projecten die een duurzaam, nog lichtgewichtmateriaal vereisen. Het is hoogst klantgericht in termen van dikte, die u toestaan om het aan uw nauwkeurige specificaties aan te passen. Of u een witte afficheraad voor uw volgende presentatie wenst, of een 3D model wilt tot stand brengen gebruikend 10mm schuimraad, Witte het Schuimraad van Yuanlong is de perfecte keus voor om het even welk project.

 1. Signage: KT de schuimraad wordt algemeen gebruikt voor binnen en openluchtsignage, zoals kleinhandelstekens, richtingtekens, en de handel toont tekens.

 2. Vertoningen: KT de schuimraad wordt gebruikt om vertoningen voor handel tot stand te brengen toont, tentoonstellingen, en kleinhandelsmilieu's. Het is lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren, makend tot het ideaal voor tijdelijke vertoningen.

 3. Het ontwerpen: KT de schuimraad wordt vaak gebruikt voor het opzetten van en het ontwerpen van kunstwerk, foto's, en drukken.

 4. Verpakking: KT de schuimraad wordt ook gebruikt voor verpakking en bescherming van breekbare punten tijdens het verschepen.

 5. Het model maken: KT de schuimraad is een populair materiaal voor het creëren van architecturale modellen, dioramas, en prototypen.

 6. Achtergronden: KT de schuimraad kan worden gebruikt om achtergronden voor fotografie en videografie tot stand te brengen.

 7. Onderwijs: KT de schuimraad wordt gebruikt in scholen en onderwijsmontages voor projecten, presentaties, en vertoningen.

 8. Het bewerken: KT de schuimraad is een veelzijdig materiaal voor het bewerken van projecten zoals het scrapbooking, kaart het maken, en modelbouw.

 

Aanpassing:

Raad van het douane de Witte Schuim van Yuanlong

Biedt de Witte het Schuimraad van Yuanlong een hoge graad van flexibiliteit, een zachte textuur, en superieure vochtbestendigheid aan. Beschikbaar in een rechthoekige vorm, komt deze schuimraad in een heldere witte kleur.

De 10mm schuimraad is perfect voor een verscheidenheid van projecten, zoals affiches, presentaties, en meer. Het is betrouwbaar en gemakkelijk om te werken met, makend tot het een ideale keus voor uw volgende creatief project.

 

Steun en de Diensten:

De de witte Technische ondersteuning en Diensten van de Schuimraad

In XYZ, verlenen wij uitvoerige technische ondersteuning en de diensten met betrekking tot Witte Schuimraad. Ons team van specifieke beroeps is altijd beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden u kunt hebben. Wij bieden installatie, reparatie, onderhoud ook ter plaatse, en de het oplossen van problemendiensten aan. Wij verstrekken een volledige waaier van klantenservice en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw product regelmatig en efficiënt loopt.

Ons technische ondersteuningteam is 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week. Wij stellen zowel telefoon als e-mailsteun beschikbaar, evenals online praatje. Wij kunnen antwoorden snel en efficiënt geven aan uw vragen, en u helpen om het even welke kwesties problemen oplossen u kunt hebben. Wij bieden ook vrije software-updates en verbeteringen aan om uw product bijgewerkt te houden.

Wij begrijpen dat de Witte Schuimraad een complex product kan zijn en ons team hier moet helpen. Onze goed geïnformeerde en ervaren technici zijn altijd bereid om de hoogste kwaliteit van de dienst en steun te verstrekken. Wij waarborgen dat onze diensten en producten aan de hoogste niveaus van kwaliteit en betrouwbaarheid voldoen.

Contactgegevens
Sales Manager