products

Geen Verschroeiend Blad 40×30cm van het Polystyreenschuim Kleurrijke Schuimraad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Vochtbestendigheid: Goed Warmtegeleidingsvermogen: 0,033 W/mK
Gewicht: 2.5kg/m2 Dampdoordringbaarheid: Laag
rekupereerbaar: Ja Dikte: 3mm
Akoestische Prestaties: Goed effectweerstand: Goed
Hoog licht:

geen verschroeiend blad van het Polystyreenschuim

,

Blad 40×30cm van het polystyreenschuim

,

40×30cm kleurrijke schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

PS de schuimraad, ook als de raad van het polystyreenschuim wordt bekend, is een lichtgewicht en stijve die schuimraad van polystyreenschuim dat wordt gemaakt. Het wordt algemeen gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen, zoals signage, vertoningen, het ontwerpen, isolatie, en verpakking.

PS de schuimraad wordt gemaakt door polystyreenschuim uit te drijven en dan het te vormen in raad van variërende dikten. De resulterende raad is stijf en lichtgewicht, makend hen gemakkelijk te behandelen en te vervoeren. Bovendien, PS heeft de schuimraad goede thermische isolatieeigenschappen, die het maken in toepassingen nuttig waar de temperatuurcontrole belangrijk is.

Één voordeel van PS schuimraad over andere schuimraad is zijn hoge weerstand tegen vochtigheid. In tegenstelling tot andere schuimraad, PS absorbeert de schuimraad geen vochtigheid, makend tot het ideaal voor gebruik in hoog-vochtigheidsmilieu's of in openlucht.

PS de schuimraad wordt algemeen gebruikt in de signage industrie voor binnen en openluchttekens, evenals voor handel toont vertoningen en tentoonstellingstribunes. Het wordt ook gebruikt in de ontwerpende industrie voor het opzetten van en het ontwerpen van kunstwerk, foto's, en drukken toe te schrijven aan zijn lichtgewicht en stijve aard. Bovendien, wordt het gebruikt in de verpakkingsindustrie voor het beschermen van breekbare punten tijdens het verschepen.

Globaal, PS is de schuimraad een veelzijdig en duurzaam materiaal dat in een brede waaier van toepassingen kan worden gebruikt. Zijn lichtgewicht en stijve aard, thermische isolatieeigenschappen, en weerstand tegen vochtigheid maken tot het een populaire keus voor signage, vertoningen, het ontwerpen, isolatie, en verpakking.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: PS Schuimraad
  • Thermische Weerstand: 0,09 M2K/W
  • Rand: Vierkant
  • Akoestische Prestaties: Goed
  • Brandclassificatie: Klasse 1
  • Oppervlakte: Vlot
  • Speciale Eigenschap: De raad van het douaneschuim, het blad van het Polystyreenschuim, de raad van de Douaneaffiche
 

Technische Parameters:

Bezit Waarde
Warmtegeleidingsvermogen 0,033 W/mK
Rand Vierkant
Rekupereerbaar Ja
Grootte 2440mm X 1220mm
Akoestische Prestaties Goed
Brandclassificatie Klasse 1
Vochtbestendigheid Goed
Effectweerstand Goed
Dampdoordringbaarheid Laag
Gewicht 2.5kg/m2
 

Toepassingen:

De het Schuimraad van het Yuanlongpolystyreen is de perfecte keus voor zij die een raad van de douaneaffiche of de raad van het douaneschuim wensen. Deze raad wordt gemaakt van polystyreenschuim, makend het lichtgewicht maar toch duurzaam, en het komt in een vlotte witte oppervlakte. Het is beschikbaar in 2440mm X 1220mm grootte met een dikte van 3mm, en heeft een lage dampdoordringbaarheid. Dit maakt tot het ideaal voor een verscheidenheid van toepassingen, die zich van professionele vertoningen aan creatieve projecten in het klaslokaal uitstrekken.

Aanpassing:

Wij bieden de aangepaste PS diensten van de Schuimraad met de merknaam Yuanlong en plaats van oorsprong China aan. Onze schuimraad heeft een vlotte oppervlakte met goede akoestische prestaties, thermische weerstand van 0,09 M2K/W, goede vochtbestendigheid en goede effectweerstand. Wij kunnen de raad en het polystyreen de diensten van het schuimblad van de douaneaffiche ook verlenen.

 

Steun en de Diensten:

PS de Technische ondersteuning en de Diensten van de Schuimraad

Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van klanten van de beste dienst en de steun voor PS Schuimraad. Ons team van deskundige technici en medewerker van de klantenservices is beschikbaar om eender welke vragen of zorgen te beantwoorden u over uw product kunt hebben.

Wij bieden een verscheidenheid van technische ondersteuningdiensten, zoals het oplossen van problemen, installatiehulp, en productinformatie. Wij verstrekken ook een uitvoerige garantie voor PS Schuimraad, die een product verzekeren dat aan uw behoeften voldoet.

Ons team van beroeps is beschikbaar om u bij om het even welke technische kwesties of vragen te helpen u kunt hebben. Als u extra hulp nodig hebt, gelieve te voelen vrij om ons per telefoon of e-mail te contacteren.

Contactgegevens
Sales Manager