aboutus

Foshan Yuanlong Decoration Material Co., Ltd.

Foshan Yuanlong Decoration Material Co., Ltd. Foshan Yuanlong Decoration Material Co., Ltd.
1 2
Type Business: Fabrikant
Verkoper
Merken: Yuanlong
Aantal werknemers: >100
Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
Inleiding

Werd de Decoratie Materieel Co. van Foshanyuanlong, Ltd opgericht in 2004, gelegen in Cangjiang-Industrieterrein, Gaoming-District, Foshan-Stad, die de „Nieuwe Materiële de Industriebasis van Nationaal Toortsplan“ is, een onderneming die op technologie gebaseerd en innovatieve zich op de productie, de verwerking en de verkoop van decoratieve materialen concentreren is. Het omvat etc. koude hoofdzakelijk gelamineerde raad, hete gelamineerde raad, Yuanlong-de raad van de merka rang, Yuanlong-merkoudste gelamineerde raad, de zijde-onderzochte raad van Yuanlong merk, Yuanlong-merk hoger karton, Yuanlong-de uitvoerraad van de merksteen. Zij worden wijd gebruikt in de reclame van vertoning en bevordering, de bouwdecoratie, cultuur en kunst en verpakking, enz.
Ons bedrijf heeft materiaal en perfect beheersysteem, met een groep hoogst gekwalificeerde professionele technische ontwikkelaars vooruitgegaan. De laatste jaren, hebben wij ons algemeen concurrentievermogen, van de verwerving van grondstoffen, de verbetering van het productiemateriaal, technisch onderzoek, de dienst verbeterd en andere aspecten van de volledige inspanning, besteden aandacht aan detail, voortreffelijkheid, hangen wij de high-end route, de te winnen productkwaliteit aan, verkocht door het land, een deel van de verkoop aan Hong Kong, Macao en Zuidoost-Azië en andere landen.
Het principe van de het doel „klant eerst, kwaliteit“ van het bedrijf, om de erkenning en het vertrouwen van klanten te winnen. Kijkend aan de toekomst, gaat het bedrijf de snelle steeg van ontwikkeling in, zal het „innovatie van kwaliteitsproducten concept blijven bevestigen, van de dienst globale klanten“, geëngageerd een globale waardevollere en invloedrijkere nieuwe decoratieve materialenonderneming te worden!

Dienst

Ons bedrijf stelt diverse specificaties en modellen van ktraad als nadruk, hoofdzakelijk met inbegrip van koude samengestelde raad, hete samengestelde raad, kleefstof gesteunde kt raad, ontworpen kt raad, de raad van de het schermdruk kt, hoogte op - raad van de dichtheids de uv directe nevel kt, Yuanlong-de rang kt raad van de merkuitvoer, enz.

Ons Team

Ons bedrijf heeft materiaal en perfect beheersysteem, met een groep hoogst gekwalificeerd professioneel technisch ontwikkelingspersoneel vooruitgegaan

Contactgegevens