products

Lichtgewichtrechthoek 5mm Kt-Oppervlakte van Eco van de Schuimraad de Vriendschappelijke Vlotte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
productnaam: KT schuimraad Vorm: Rechthoek
Duurzaamheid: Goed Flexibiliteit: Nr
Kleur: Wit Milieuvriendelijk: Ja
Maak waterdicht: Nr De oppervlakte eindigt: Vlot
Hoog licht:

5mm Kt Schuimraad

,

Het Schuimraad van rechthoekkt

,

Raad van het Eco de Vriendschappelijke schuim kt


Productomschrijving

Productomschrijving:

KT de schuimraad is een uitstekende keus voor om het even welk project. Het wordt gemaakt van schuim, dat lichtgewicht, duurzame en aanbiedingen goede bescherming tegen dagelijkse slijtage en scheur is. De raad is beschikbaar in witte of gekleurde versies, die tot het maken ideaal voor een verscheidenheid van toepassingen. Het is niet vuurvast of waterdicht, maar zijn goede duurzaamheid en stevige bouw maken tot het een betrouwbare en langdurige keus. Document de Schuimraad is de perfecte keus voor een verscheidenheid van creatieve projecten, zoals presentaties, vertoningen, foto's en meer. De witte Schuimraad is perfect voor het toevoegen van kernachtig, kijkt de beroeps aan om het even welke presentatie. De gekleurde Schuimraad is een grote manier om een creatieve plons van kleur aan om het even welk project toe te voegen.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: KT schuimraad
 • Grootte: A3
 • Maak vuurvast: Nr
 • Geschiktheid tot drukken: Ja
 • Materiaal: Schuim
 • Milieuvriendelijk: Ja
 • Gekleurde Schuimraad
 • Witte Schuimraad
 • Lichtgewicht
 

Technische Parameters:

Bezit KT schuimraad
Geschiktheid tot drukken Ja
Kleur Wit
Maak vuurvast Nr
Productnaam KT schuimraad
Dikte 3mm
Eigenschap Milieuvriendelijke Geschiktheid tot drukken
Lichtgewicht Ja
Maak waterdicht Nr
De oppervlakte eindigt Vlot
Flexibiliteit Nr
 

Toepassingen:

KT de schuimraad heeft een brede waaier van toepassingen toe te schrijven aan zijn lichtgewicht, stijve, en veelzijdige aard. Hier zijn sommige gemeenschappelijke toepassingen van KT-schuimraad:

 1. Signage: KT de schuimraad wordt algemeen gebruikt voor binnen en openluchtsignage, zoals kleinhandelstekens, richtingtekens, en de handel toont tekens.

 2. Vertoningen: KT de schuimraad wordt gebruikt om vertoningen voor handel tot stand te brengen toont, tentoonstellingen, en kleinhandelsmilieu's. Het is lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren, makend tot het ideaal voor tijdelijke vertoningen.

 3. Het ontwerpen: KT de schuimraad wordt vaak gebruikt voor het opzetten van en het ontwerpen van kunstwerk, foto's, en drukken.

 4. Verpakking: KT de schuimraad wordt ook gebruikt voor verpakking en bescherming van breekbare punten tijdens het verschepen.

 5. Het model maken: KT de schuimraad is een populair materiaal voor het creëren van architecturale modellen, dioramas, en prototypen.

 6. Achtergronden: KT de schuimraad kan worden gebruikt om achtergronden voor fotografie en videografie tot stand te brengen.

 7. Onderwijs: KT de schuimraad wordt gebruikt in scholen en onderwijsmontages voor projecten, presentaties, en vertoningen.

 8. Het bewerken: KT de schuimraad is een veelzijdig materiaal voor het bewerken van projecten zoals het scrapbooking, kaart het maken, en modelbouw.

 

Aanpassing:

De Raad van het Yuanlongkt Schuim is een ideale keus voor reclame en vertoning doeleinden. Het wordt vervaardigd met hoogste kwaliteitsmaterialen en kenmerkt een vlotte oppervlakte eindigt. De grootte van deze schuimraad is A3, en het biedt uitstekende duurzaamheid aan en lichtgewicht. Het is milieuvriendelijk en kan voor reclame op lange termijn worden gebruikt. Onze KT-Schuimraad is perfect voor het adverstising en vertoningsdoeleinden, en is zeker om uw projecten te geven een beroeps kijkt.

 

Steun en de Diensten:

KT de Technische ondersteuning en de Dienst van de schuimraad

KT de schuimraad verleent technische ondersteuning en de dienst voor klanten die zijn producten kopen. Deze diensten omvatten:

 • Telefoonsteun: De klanten kunnen de KT-de steunlijn van de Schuimraad oproepen om antwoorden aan technische vragen te krijgen.
 • E-mailsteun: De klanten kunnen vragen via e-mail voorleggen en een reactie ontvangen binnen 24 uren.
 • Online praatje: De klanten kunnen de online praatjeeigenschap gebruiken om steun te krijgen.
 • Steun ter plaatse: KT de schuimraad kan steun ter plaatse verlenen als de klanten hun kwesties niet kunnen ver oplossen.
 • De garantiedienst: Alle KT-producten van de Schuimraad komen met een éénjarige beperkte garantie.

Contactgegevens
Sales Manager