products

Het duurzame die 90*60cm KT Veelvoud van de Schuimraad voor Reclame wordt gekleurd

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Maat: A3 Kleur: Wit
De oppervlakte eindigt: Vlot Lichtgewicht: Ja
Geschiktheid tot drukken: Ja Duurzaamheid: Goed
Materiaal: Schuim Maak waterdicht: Nr
Hoog licht:

90*60cm KT Schuimraad

,

KT Gekleurde het Veelvoud van de schuimraad

,

90*60cm Gekleurde Schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

De KT-Schuimraad is een gekleurde schuimraad die voor een verscheidenheid van kunsten en ambachtenprojecten ideaal is. Deze schuimraad komt in een A3-grootte, die het maken voor grotere projecten perfect, en is lichtgewicht, behoudt nog nog zijn vorm. Het is ook flexibel, toestaand voor een aantal creatief gebruik. Met zijn rechthoekvorm, is deze schuimraad ideaal voor gebruik met een verscheidenheid van verschillende hulpmiddelen, en zijn oppervlakte is perfect voor geschiktheid tot drukken.

 

Eigenschappen:

  • Witte Schuimraad: KT de schuimraad is een witte schuimraad die voor adverterende en andere creatieve toepassingen perfect is.
  • Flexibiliteit: KT de schuimraad is niet flexibel.
  • Lichtgewicht: KT de schuimraad is lichtgewicht.
  • Maak waterdicht: KT de schuimraad is niet waterdicht.
  • Kleur: KT de schuimraad is wit.
 

Technische Parameters:

Parameter Waarde
Productnaam KT schuimraad
Grootte A3
Materiaal Schuim
De oppervlakte eindigt Vlot
Maak vuurvast Nr
Milieuvriendelijk Ja
Geschiktheid tot drukken Ja
Maak waterdicht Nr
Vorm Rechthoek
Duurzaamheid Goed
De Raad van het Adverstisingsschuim Ja
Gekleurde Schuimraad Ja
De gekleurde Druk van de Schuimraad Ja
 

Toepassingen:

Ontdek de Verbazende het Schuimraad van Yuanlong KT

Zoekt u een adverterende schuimraad die milieuvriendelijk, rendabel en duurzaam is? De Raad van het Yuanlongkt Schuim is de perfecte keus voor u! Het wordt gemaakt van een lichtgewichtschuimmateriaal dat sterk en flexibel is, makend tot het de ideale keus voor een brede waaier van projecten. Het is beschikbaar in zowel gekleurde als witte schuimraad, die tot het maken ideaal voor diverse reclame en decoratieve doeleinden. Voorts is het waterdicht en niet door water of andere vloeistoffen beschadigd. Het is een uitstekende keus voor reclame, vertoning of decoratie, zowel binnen als in openlucht.

De Raad van het Yuanlongkt Schuim is de perfecte keus voor een verscheidenheid van projecten. Het kan voor reclame, vertoning, tentoonstelling, decoratie, isolatie en veel meer worden gebruikt. Het is duurzaam en betrouwbaar, en is beschikbaar in een verscheidenheid van vormen en grootte. Het is gemakkelijk te snijden en te vormen, en is lichtgewicht genoeg gemakkelijk worden gedragen en worden geïnstalleerd. Het is ook een uitstekende keus voor het creëren van 3D modellen of vormen, evenals voor het maken van tekens of emblemen.

De Raad van het Yuanlongkt Schuim is een uitstekende keus voor zij die hun zaken of diensten willen bevorderen. Het is rendabel, duurzaam en makkelijk te gebruiken. Het is ook milieuvriendelijk, aangezien het geen giftige materialen of chemische producten bevat. De schuimraad is ook flexibel, makend het gemakkelijk om in om het even welke gewenste vorm te buigen en te vormen. Het is ook waterdicht, makend tot het ideaal voor openluchttoepassingen, zoals openlucht reclame.

De Raad van het Yuanlongkt Schuim is de perfecte keus voor zij die een rendabele, milieuvriendelijke en duurzame adverterende schuimraad zoeken. Het is makkelijk te gebruiken, lichtgewicht en flexibel, makend tot het ideaal voor een brede waaier van projecten. Het is ook waterdicht, makend tot het ideaal voor openluchttoepassingen, zoals openlucht reclame. Met zijn brede waaier van vormen en grootte, is het de perfecte keus voor het creëren van tekens of emblemen, evenals voor het maken van 3D modellen of vormen.

 

Aanpassing:

Raad van het Yuanlong is de Witte Schuim de perfecte keus voor uw document behoeften van de schuimraad. Deze schuimraad wordt gemaakt van hoogte - kwaliteitsmaterialen en voor milieuvriendelijke geschiktheid tot drukken ontworpen. Het is beschikbaar in een verscheidenheid van grootte, met inbegrip van A3. De schuimraad is ook zeer flexibel en biedt uitstekende geschiktheid tot drukken aan. Het is ook hoogst milieuvriendelijk, makend tot het een uitstekende keus voor uw drukbehoeften.

Onze van de het Schuimraad van Yuanlong Witte de drukdiensten zijn perfect voor uw document de drukbehoeften van de schuimraad. Wij bieden een verscheidenheid van diensten, met inbegrip van volledig-kleurendruk, rand-aan-rand druk, en douanedruk aan. Wij bieden ook aanpassende opties aan zodat kunt u het perfecte ontwerp voor uw project krijgen. Wij gebruiken de recentste technologie om uitstekende kwaliteit te verzekeren, zodat kunt u vertrouwen op dat uw project groot zal kijken.

Onze Witte het Schuimraad van Yuanlong is ook een grote keus voor de witte druk van de schuimraad. Wij bieden de snelle en efficiënte drukdiensten aan zodat kunt u de resultaten krijgen u wenst. Ons ervaren team moet hier u helpen de perfecte oplossing voor uw project vinden. Wij zullen met u om werken te verzekeren u de resultaten krijgt u nodig hebt.

In Yuanlong, specialiseren wij ons in de de drukdiensten van de schuimraad en de witte druk van de schuimraad. Wij begrijpen dat uw project belangrijk is, en wij streven ernaar om de beste dienst te verlenen mogelijke. Ons team moet hier u helpen het perfecte ontwerp voor uw project vinden, en ervoor te zorgen dat uw project groot kijkt.

 

Steun en de Diensten:

KT de Technische ondersteuning en de Diensten van de schuimraad

Wij verlenen uitvoerige technische ondersteuning en de diensten voor KT-Schuimraad. Ons team van goed geïnformeerde ingenieurs en technici is beschikbaar om u bij om het even welke vragen te helpen u zou kunnen hebben. Wij bieden het oplossen van problemen, installatie en onderhoudshulp voor al onze producten. Wij verstrekken product ook opleiding en de te verzekeren instructie u krijgt het maximale voordeel van KT-Schuimraad.

Bovendien verstrekken wij vrije software-updates en verbeteringen om ervoor te zorgen dat u de recentste eigenschappen en de mogelijkheden hebt. Wij verstrekken ook uitgebreide garanties voor onze producten om u vrede van mening te geven.

Als u om het even welke vragen hebt of meer informatie over onze technische ondersteuning en diensten nodig hebt, gelieve ons vandaag te contacteren.

Contactgegevens
Sales Manager