products

90*120cm de Witte Raad van het Schuimproject voor Druktekens en Vertoningen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
productnaam: KT schuimraad Kleur: Wit
Maat: A3 Duurzaamheid: Goed
Geschiktheid tot drukken: Ja De oppervlakte eindigt: Vlot
Materiaal: Schuim Maak waterdicht: Nr
Hoog licht:

120cm de Witte Raad van het Schuimproject

,

120cm de witte raad van de schuimaffiche

,

Druk het Projectraad van het Tekens Witte Schuim


Productomschrijving

Productomschrijving:

KT de schuimraad is een lichtgewichtdocument schuimraad, met dikte van 3mm, die voor reclame en ambachten perfect is. Zij worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zijn groot voor opzettende doeleinden. Onontvlambaar en niet waterdicht, zijn zij perfect voor zowel binnen als openluchttoepassingen. Zij hebben grote tot hen maken een grote keus voor steun, en sterkte en flexibiliteit die, die snijden bewerken. KT de schuimraad is gemakkelijk om met, met uitstekende resultaten te werken.

De lichtgewicht en sterke aard van KT-Schuimraad maakt tot het ideaal voor een verscheidenheid van gebruik, zoals binnen en openlucht reclame, opslagvertoningen, steun, ontwerpend, snijdend, en bewerkend. Het is snel en gemakkelijk om te werken met, en biedt uitstekende resultaten aan. De milieuvriendelijke materialen die worden gebruikt om dit schuim te maken inschepen maken tot het een grote keus voor die die een ecologisch bewust product zoeken. Met een dikte van 3mm, is het perfect voor veel gebruik, zoals steun, ontwerpend, en bewerkend.

KT de schuimraad is perfect voor binnen en openlucht reclame, opslagvertoningen, steun, ontwerpend, snijdend, en bewerkend. Het is lichtgewicht en sterk, onontvlambaar en niet waterdicht, makend het voor zowel binnen als openluchttoepassingen perfect. Het is ook milieuvriendelijk, makend tot het een ideale keus voor die die duurzame producten zoeken. Met een dikte van 3mm, is het perfect voor veel gebruik, zoals steun, ontwerpend, en bewerkend.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: KT schuimraad
  • Grootte: A3
  • Milieuvriendelijk: Ja
  • Materiaal: Schuim
  • Maak vuurvast: Nr
  • Eigenschap: Milieuvriendelijke Geschiktheid tot drukken
  • Document Schuimraad
  • Witte Schuimraad
 

Technische Parameters:

Eigenschap Specificatie
Productnaam KT schuimraad
Vorm Rechthoek
Materiaal Schuim
Grootte A3
Milieuvriendelijke Geschiktheid tot drukken Ja
Lichtgewicht Ja
Flexibiliteit Nr
Kleur Wit
Maak waterdicht Nr
Specialiteit Document Schuimraad, adverstising schuimraad, Document de druk van de Schuimraad
 

Toepassingen:

De Raad van het Yuanlongkt Schuim is een lichtgewicht en veelzijdig materiaal met een brede waaier van gebruik. Het is een 3mm dikke raad van het Witboekschuim die voor het drukken geschikt is en gemakkelijk in diverse vormen en grootte kan worden gesneden. Dit product is ideaal voor het opzetten van foto's, kunstwerk, en andere drukken, evenals het tonen van tekens, affiches, en andere grafiek. Het is beschikbaar in A3-grootte, die het maken voor een verscheidenheid van projecten geschikt. Zijn waterdichte en duurzame eigenschappen maken tot het een ideale keus voor binnen en openluchttoepassingen. Deze document schuimraad is ook gemakkelijk aanpassen om uw specifieke behoeften te passen. Met de capaciteit te drukken, is deze witte schuimraad perfect voor het bewerken van projecten, reclame, en meer. Of u uw kunstwerk moet demonstreren, creeer een teken, of wil enkel met uw favoriete foto's pronken, is de het Schuimraad van Yuanlong KT de perfecte keus.

 

Aanpassing:

KT schuimraad - die door Yuanlong wordt aangepast

Onze Document Schuimraad is lichtgewicht en speciaal ontworpen voor al uw creatieve behoeften. Het komt in een geschikte A3-grootte met een dikte van 3mm en rechthoekvorm. Het wordt gemaakt van schuimmateriaal, makend tot het een perfecte keus voor allerlei projecten.

Kies onze Document Schuimraad voor uw creatieve projecten en zie het verschil het maakt!

Gemaakt in China.

 

Steun en de Diensten:

KT de schuimraad biedt technische ondersteuning en de diensten aan om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste product altijd tevredenheid worden. Ons technische ondersteuningteam is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met om het even welke kwesties u kunt hebben. Wij verlenen een verscheidenheid van diensten met inbegrip van productinstallatie, oplossen van problemen, en onderhoud.

Ons technische ondersteuningteam is goed geïnformeerd en ervaren in de producten die wij hebben aangeboden. Wij verstrekken geleidelijke instructies en gidsen om u met uw productinstallatie en gebruik te helpen. Wij bieden garantie en reparatie ook de diensten voor om het even welke kwesties aan u kunt ontmoeten. Bovendien, verstrekken wij regelmatige updates en het onderhoud om uw product te verzekeren loopt optimaal.

Bij KT-Schuimraad, ernstig nemen wij klantenservice en technische ondersteuning. Ons team wordt toegewijd aan het voorzien van u van de beste de steun mogelijke dienst en. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw ervaring met onze producten altijd positief is en dat u altijd tevreden met het product bent u koopt.

Contactgegevens
Sales Manager