products

Reclamegebruik 50*70cm de Stevige Witte Raad Vriendschappelijke Eco van de Schuimaffiche

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Vorm: Rechthoek Lichtgewicht: Ja
Milieuvriendelijk: Ja Maat: 50*70cm
Flexibiliteit: Nr Materiaal: Schuim
Geschiktheid tot drukken: Ja productnaam: KT schuimraad
Hoog licht:

70cm de Witte Raad van de Schuimaffiche

,

De stevige Witte Raad van de Schuimaffiche

,

De witte Raad Vriendschappelijke Eco van de Schuimaffiche


Productomschrijving

Productomschrijving:

KT de schuimraad is een lichtgewicht en duurzame adverterende schuimraad die in een geschikte A3-grootte en een witte kleur komt. Het wordt gemaakt met een vlotte oppervlakte eindigt die voor het opzetten van affiches en andere kunstwerken perfect is. Zijn lichtgewicht en stijf ontwerp maakt het om en vertoning gemakkelijk bij tentoonstellingen, tradeshows, of in detailhandels te vervoeren. Het is ook hoogst veelzijdig en kan voor een verscheidenheid van creatieve projecten zoals het maken van kunst en ambachten, die tot signage leiden, of voor professionele presentaties worden gebruikt.

De KT-Schuimraad wordt gemaakt van een lichtgewicht, nog stevig schuimmateriaal dat voor druk en het opzetten perfect is. Het komt in een geschikte A3-grootte die gemakkelijk is op te slaan en vertoning in om het even welke ruimte. Zijn witte kleur maakt tot het ideaal voor om het even welk creatief project, aangezien het voor levendige kleuren en grafiek werkelijk toestaat duidelijk uit te komen. De raad heeft een vlotte oppervlakte eindigen die verzekert een beroeps en het beëindigt gemakkelijk maakt om kleefstof, band, en klemmen toe te passen.

KT de schuimraad is perfect voor om het even welke reclameproject, kunst en ambachtproject, of professionele presentatie. Zijn lichtgewicht en duurzaam ontwerp maakt het gemakkelijk te vervoeren en te tonen, terwijl zijn vlotte oppervlakte eindigt verzekert een beroeps eindigt. Met zijn A3-grootte en witte kleur, is het het perfecte hulpmiddel om gedenkwaardige en opvallende kunstwerk en vertoningen tot stand te brengen.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: KT schuimraad
 • Maak vuurvast: Nr
 • Grootte: A3
 • De oppervlakte eindigt: Vlot
 • Lichtgewicht: Ja
 • Gekleurde Schuimraad: Ja
 • Witte Schuimraad: Ja
 

Technische Parameters:

Bezit Waarde
Productnaam KT schuimraad
De oppervlakte eindigt Vlot
Milieuvriendelijk Ja
Flexibiliteit Nr
Grootte A3
Dikte 3mm
Kleur Wit
Lichtgewicht Ja
Maak vuurvast Nr
Geschiktheid tot drukken Ja
 

Toepassingen:

Toepassingen en Scènes van het Schuimraad van KT van Yuanlong:

De het Schuimraad van KT van Yuanlong is een rechthoekige die schuimraad met milieuvriendelijk materiaal wordt gemaakt. Het is niet waterdicht maar is ideaal voor reclame, kunstprojecten, binnenhuisarchitectuur, en meer. Zijn lichtgewicht en duurzame kenmerken maken tot het een uitstekende keus voor gekleurde signage van de schuimraad, drukken, vertoningen, en andere creatieve projecten. Deze schuimraad is een grote optie voor ondernemingen, scholen, en andere organisaties die een rendabele en aantrekkelijke oplossing zoeken aan hun reclame en vertoning behoeften.

Dank aan zijn lichtgewicht en gemakkelijk-aan-besnoeiingsaard, KT-Schuimraad is perfect voor een verscheidenheid van binnen en openluchttoepassingen. Zijn heldere kleuren en trillende grafiek maken tot het een grote keus voor het creëren van opvallende en kleurrijke vertoningen. Het kan in vertoningen, tentoonstellingen, tekens, achtergronden, affiches worden gebruikt, en meer. Voorts is het een groot materiaal voor het maken van 3-D modellen, DIY-projecten, en andere artistieke inspanningen.

De het Schuimraad van KT van Yuanlong is een uitstekende keus voor adverterende en creatieve projecten. Het is lichtgewicht maar toch sterk, gemakkelijk, en beschikbaar te snijden in trillende kleuren. Het is een perfecte optie voor ondernemingen, scholen, en andere organisaties die een betrouwbaar en betaalbaar materiaal voor hun signage en vertoningsvereisten zoeken.

 

Aanpassing:

Aangepaste Schuimraad van Yuanlong
 • Merknaam: Yuanlong
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Grootte: A3
 • Vorm: Rechthoek
 • Dikte: 3mm
 • Lichtgewicht: Ja
 • Geschiktheid tot drukken: Ja

Wij bieden Witte Schuimraad, Gekleurde Schuimraad, en Aangepaste Schuimraad aan.

 

Steun en de Diensten:

KT de schuimraad biedt technische ondersteuning en klantenservice aan om uw productwerken behoorlijk te verzekeren en voldoet aan uw behoeften. Ons team van deskundigen is beschikbaar om u bij om het even welke vragen of problemen te helpen u kunt hebben. Wij verstrekken gedetailleerde instructies op om uw KT-producten van de Schuimraad te gebruiken en te handhaven. Bovendien, bieden wij een uitvoerige garantie aan die om het even welke productietekorten behandelt of schade die door normaal gebruik worden veroorzaakt.

Als u om het even welke technische moeilijkheden met uw KT-product van de Schuimraad ervaart, gelieve ons te contacteren. Ons klantenserviceteam is beschikbare 24/7 om uw vragen te beantwoorden en u te helpen om het even welke kwesties problemen oplossen. Wij bieden ook de vrije van het productsteun en onderhoud diensten aan om uw KT-producten van de Schuimraad te houden regelmatig lopend.

Bij KT-Schuimraad, vergen wij trots in onze producten en waarborgen uw tevredenheid. Wij bevinden ons achter onze producten en diensten en streven ervoor te zorgen ernaar u de beste ervaring mogelijke met KT-Schuimraad hebt.

Contactgegevens
Sales Manager