products

Hoge Duurzaamheid 3mm KT-Schuimraad Grey Color Printable For Presentations

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
productnaam: KT schuimraad Vorm: Rechthoek
Duurzaamheid: Goed Flexibiliteit: Nr
Kleur: Wit Milieuvriendelijk: Ja
Maak waterdicht: Nr De oppervlakte eindigt: Vlot
Hoog licht:

Hoge Duurzaamheid KT schuimraad

,

Voor het drukken geschikte KT-Schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

KT de schuimraad is een uitstekende keus voor om het even welk project. Het wordt gemaakt van schuim, dat lichtgewicht, duurzame en aanbiedingen goede bescherming tegen dagelijkse slijtage en scheur is. De raad is beschikbaar in witte of gekleurde versies, die tot het maken ideaal voor een verscheidenheid van toepassingen. Het is niet vuurvast of waterdicht, maar zijn goede duurzaamheid en stevige bouw maken tot het een betrouwbare en langdurige keus. Document de Schuimraad is de perfecte keus voor een verscheidenheid van creatieve projecten, zoals presentaties, vertoningen, foto's en meer. De witte Schuimraad is perfect voor het toevoegen van kernachtig, kijkt de beroeps aan om het even welke presentatie. De gekleurde Schuimraad is een grote manier om een creatieve plons van kleur aan om het even welk project toe te voegen.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: KT schuimraad
 • Grootte: A3
 • Maak vuurvast: Nr
 • Geschiktheid tot drukken: Ja
 • Materiaal: Schuim
 • Milieuvriendelijk: Ja
 • Gekleurde Schuimraad
 • Witte Schuimraad
 • Lichtgewicht
 

Technische Parameters:

Bezit KT schuimraad
Geschiktheid tot drukken Ja
Kleur Wit
Maak vuurvast Nr
Productnaam KT schuimraad
Dikte 3mm
Eigenschap Milieuvriendelijke Geschiktheid tot drukken
Lichtgewicht Ja
Maak waterdicht Nr
De oppervlakte eindigt Vlot
Flexibiliteit Nr
 

Toepassingen:

Yuanlongdocument Schuimraad: De milieuvriendelijke Witte Druk van de Schuimraad in A3-Grootte

Yuanlongdocument de Schuimraad is een lichtgewicht, veelzijdige en duurzame materiële optie voor druk. Het is ideaal voor binnen en op korte termijn openluchttoepassingen op lange termijn. Het wordt gemaakt met document en schuim, makend tot het een perfecte oplossing voor milieuvriendelijke druk. Het heeft een witte schuimkern die heldere kleuren en scherpe beelden verstrekt. Zijn vlotte oppervlakte maakt het geschikt om met zowel Inkjet als oplosbare inkt te drukken. De raad kan aan om het even welke vorm en grootte worden gesneden en is vuurvast.

Yuanlongdocument de Schuimraad wordt wijd gebruikt voor binnen en openluchtvertoningen, tentoonstellingen, presentaties, en meer. Het is perfect voor openluchtvertoningen, presentaties, en presentaties op korte termijn. Het is ook groot voor gebruik in POP en kleinhandelsvertoningen, toont de handel cabines, en meer. De raad is gemakkelijk om te werken met en is beschikbaar in A3-grootte, die tot het maken ideaal voor de druk van grote beelden.

Yuanlongdocument de Schuimraad is een economische en milieuvriendelijke keus voor druk. Het is perfect voor zowel toepassingen op korte termijn als op lange termijn, en zijn vuurvaste eigenschappen maken tot het een ideale keus voor binnen en openluchtgebruik. Zijn heldere witte kern verzekert levendige en scherpe beelden, terwijl zijn lichtgewicht en duurzame structuur het om te werken met en vervoer gemakkelijk maakt.

 

Aanpassing:

De Raad van het Yuanlongkt Schuim is een ideale keus voor reclame en vertoning doeleinden. Het wordt vervaardigd met hoogste kwaliteitsmaterialen en kenmerkt een vlotte oppervlakte eindigt. De grootte van deze schuimraad is A3, en het biedt uitstekende duurzaamheid aan en lichtgewicht. Het is milieuvriendelijk en kan voor reclame op lange termijn worden gebruikt. Onze KT-Schuimraad is perfect voor het adverstising en vertoningsdoeleinden, en is zeker om uw projecten te geven een beroeps kijkt.

 

Steun en de Diensten:

KT de Technische ondersteuning en de Dienst van de schuimraad

KT de schuimraad verleent technische ondersteuning en de dienst voor klanten die zijn producten kopen. Deze diensten omvatten:

 • Telefoonsteun: De klanten kunnen de KT-de steunlijn van de Schuimraad oproepen om antwoorden aan technische vragen te krijgen.
 • E-mailsteun: De klanten kunnen vragen via e-mail voorleggen en een reactie ontvangen binnen 24 uren.
 • Online praatje: De klanten kunnen de online praatjeeigenschap gebruiken om steun te krijgen.
 • Steun ter plaatse: KT de schuimraad kan steun ter plaatse verlenen als de klanten hun kwesties niet kunnen ver oplossen.
 • De garantiedienst: Alle KT-producten van de Schuimraad komen met een éénjarige beperkte garantie.

Contactgegevens
Sales Manager