products

30*20cm de Raad van het Polystyreena4 KT Schuim voor Geschiktheids tot drukken Vlotte Oppervlakte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Flexibiliteit: Nr Vorm: Rechthoek
productnaam: KT schuimraad Materiaal: Schuim
Maak vuurvast: Nr De oppervlakte eindigt: Vlot
Maat: A3 Geschiktheid tot drukken: Ja
Hoog licht:

20cm KT Schuimraad

,

De Raad van het polystyreena4 Schuim

,

30*20cm schuim kt raad


Productomschrijving

Productomschrijving:

KT de schuimraad is een document schuimraad met een witte oppervlakte. Het is een lichtgewicht maar toch sterk en stijf materiaal, makend tot het een ideale keus voor ambachtprojecten, vertoningen, tekens, en presentaties. Het is waterdicht, makend het voor een verscheidenheid van binnen en openluchttoepassingen geschikt. Voorts KT-is de Schuimraad milieuvriendelijk en rekupereerbaar. Ondanks zijn lichtgewicht en document bouw, is het niet vuurvast, zodat is het niet geschikt voor hoge hittetoepassingen. Met zijn unieke combinatie van sterkte, duurzaamheid, en doenbaarheid, KT-is de Schuimraad een grote keus voor uw projecten.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: KT schuimraad
  • Geschiktheid tot drukken: Ja
  • De oppervlakte eindigt: Vlot
  • Materiaal: Schuim
  • Maak vuurvast: Nr
  • Witte Schuimraad
  • Document Schuimraad
  • Gekleurde Schuimraad
 

Technische Parameters:

Parameter Waarde
Lichtgewicht Ja
Vorm Rechthoek
Milieuvriendelijk Ja
Maak waterdicht Nr
Flexibiliteit Nr
Eigenschap Milieuvriendelijke Geschiktheid tot drukken
Dikte 3mm
De oppervlakte eindigt Vlot
Materiaal Schuim
Productnaam KT schuimraad
Sleutelwoorden kt schuim raad, Document Schuimraad, Witte Schuimraad, 3mm Schuimraad
 

Toepassingen:

KT schuimraad

KT de schuimraad wordt verstrekt door Yuanlong, een Chinees merk. Het is lichtgewicht en milieuvriendelijk, makend het gemakkelijk te vervoeren en te behandelen. Het is perfect voor reclame en druk doeleinden, en is beschikbaar in diverse kleuren. Deze gekleurde schuimraad is perfect voor het maken van tekens, affiches, en presentaties. Zijn vuurvast makende eigenschappen maken tot het een veilig en betrouwbaar product voor een verscheidenheid van toepassingen. Het is ook voor het drukken geschikt, makend tot het een grote keus voor die die een gemakkelijke en efficiënte manier zoeken om hun zaken of product te bevorderen.

Aanpassing:

Introducerend het Schuimraad van Yuanlong KT – de perfecte oplossing voor lichtgewicht en milieuvriendelijke document schuimraad, gekleurde schuimraad, en de witte behoeften van de schuimraad. Onze schuimraad komt met een 3mm dikte en biedt uitstekende geschiktheid tot drukken aan. Gemaakt van schuim, is onze KT-Schuimraad lichtgewicht en perfect voor een verscheidenheid van toepassingen. Het is niet vuurvast.

 

Steun en de Diensten:

 

KT de Technische ondersteuning en de Dienst van de schuimraad

Wij bieden een brede waaier van technische ondersteuning en de diensten voor KT-de producten van de Schuimraad aan. Ons team van ervaren ingenieurs en technici is beschikbaar om u bij om het even welke technische kwesties te helpen u kunt hebben.

Productsteun

Ons technische ondersteuningteam is beschikbaar om u met om het even welke product-related vragen of kwesties te helpen. Wij kunnen hulp op installatie, configuratie, het oplossen van problemen, en meer verlenen.

Softwaresteun

Wij kunnen steun voor de software verlenen die wordt gebruikt om KT-de producten van de Schuimraad in werking te stellen. Ons team zal u bij het softwareinstallatie, configuratie, en oplossen van problemen kunnen helpen.

Technische bijstand

Wij bieden een brede waaier van technische bijstand en steun voor KT-de producten van de Schuimraad. Ons team van ingenieurs en technici is beschikbaar om u met om het even welke technische kwesties te helpen u kunt hebben.

Contactgegevens
Sales Manager