products

20*15cm A5 de Voor het drukken geschikte Raad van het Schuimkt van de Schuimraad voor Kleuterschooldecoratie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Dikte: 3mm Kleur: Wit
Maat: A3 productnaam: KT schuimraad
Maak waterdicht: Nr Eigenschap: Milieuvriendelijke Geschiktheid tot drukken
Duurzaamheid: Goed Maak vuurvast: Nr
Hoog licht:

20*15cm Voor het drukken geschikte Schuimraad

,

Voor het drukken geschikte het Schuimraad van de kleuterschooldecoratie

,

20*15cm de Raad van Schuimkt


Productomschrijving

Product beschrijving:

Introductie van KT Foam Board

KT Foam Board is een superieur Paper Foam Board dat licht en toch sterk is.Deze Coloured Foam Board biedt de perfecte balans tussen duurzaamheid en flexibiliteit.Met een dikte van 3 mm is het duurzaam genoeg om de meeste toepassingen aan te kunnen, maar toch licht genoeg om gemakkelijk te worden verplaatst of gemanipuleerd.

KT Foam Board is perfect voor een breed scala aan toepassingen, waaronder knutselen, inlijsten, monteren en meer.Het papierschuimbord is ook bestand tegen kromtrekken en krimpen, waardoor het een uitstekende keuze is voor langdurig gebruik.Het lichtgewicht foamboard heeft ook een glad oppervlak dat perfect is voor drukwerk en andere artistieke toepassingen.

Of u nu een lichtgewicht, duurzaam en flexibel papierschuimbord of een gekleurd schuimbord nodig heeft voor uw volgende project, KT Foam Board is een uitstekende keuze.Met zijn superieure duurzaamheid en flexibiliteit is KT Foam Board de perfecte oplossing voor elk project.

 

Functies:

  • Productnaam: KT-schuimplaat
  • Wit schuimbord voor reclame, artwork en drukwerk
  • Lichtgewicht: ja
  • Vorm: Rechthoek
  • Flexibiliteit: nee
  • Formaat: A3
  • Dikte: 3 mm
 

Technische parameters:

Eigendom Waarde
productnaam KT-schuimplaat
Vorm Rechthoek
Lichtgewicht Ja
Brandveilig Nee
Dikte 3mm
Milieuvriendelijk Ja
Waterbestendig Nee
Kleur Wit
Bedrukbaarheid Ja
Maat A3
 

Toepassingen:

Yuanlong's KT Foam Board is een geweldige keuze voor een verscheidenheid aan toepassingen en scènes.Het is lichtgewicht, bedrukbaar en milieuvriendelijk, waardoor het een ideale keuze is voor reclamedoeleinden.Het is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het kan worden gebruikt voor creatieve en unieke projecten.Het papierschuimbord is ook gemakkelijk te snijden en te vormen, waardoor het ideaal is voor knutselprojecten.De waterdichte eigenschappen maken het ook perfect voor gebruik buitenshuis.Hoewel het niet flexibel is, is het nog steeds erg duurzaam en kan het voor verschillende projecten worden gebruikt.De unieke eigenschappen maken het een ideale keuze voor reclame, knutselen en andere creatieve projecten.

 

Maatwerk:

Yuanlong op maat gemaakt wit schuimbord

Yuanlong Customised White Foam Board is lichtgewicht en milieuvriendelijk.Het is gemaakt van schuim en is verkrijgbaar in de kleur wit.Het is niet waterdicht, maar is perfect voor een breed scala aan toepassingen zoals verpakking, isolatie, decoratie en meer.

Wij zijn een van de toonaangevende leveranciers van papierschuimkarton in China en bieden een verscheidenheid aan hoogwaardige witte schuimkartonproducten tegen concurrerende prijzen.Onze producten zijn gemaakt van de beste materialen en zijn ontworpen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen de perfecte oplossing voor uw project te vinden.

 

Ondersteuning en diensten:

KT Foam Board biedt technische ondersteuning en diensten aan onze klanten.Ons technische ondersteuningsteam is beschikbaar om al uw vragen over ons product, installatie, probleemoplossing of algemeen gebruik te beantwoorden.

We bieden ook service voor ons product.Dit omvat algemeen onderhoud, reparaties en vervangingen.We kunnen ook op maat gemaakte oplossingen bieden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft met KT Foam Board, neem dan gerust contact met ons op.We helpen u graag om het meeste uit uw product te halen.

Contactgegevens
Sales Manager