products

Vlotte Oppervlakte 30*20cm Rode KT-Schuimraad voor Hand het Schilderen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Vorm: Rechthoek Duurzaamheid: Goed
Geschiktheid tot drukken: Ja Maak waterdicht: Nr
Maat: A3 Dikte: 3mm
De oppervlakte eindigt: Vlot productnaam: KT schuimraad
Hoog licht:

De vlotte Raad van het Oppervlaktekt Schuim

,

De vlotte Raad van het Oppervlakte Rode Schuim

,

Hand die KT-Schuimraad schilderen


Productomschrijving

Productomschrijving:

KT de schuimraad is een lichtgewicht, duurzame en milieuvriendelijke adverterende schuimraad die van schuimmateriaal wordt gemaakt. Het is een grote keus voor de reclame van en het tonen van doeleinden. Het is wit en zeer makkelijk te gebruiken in kleur. Zijn lichtgewicht maakt het gemakkelijk te dragen en te behandelen. Het is ook bestand tot tearing en het vouwen, makend tot het ideaal voor gebruik op lange termijn. Het is perfect voor het opzetten van foto's, affiches, banners en ander kunstwerk. Het is ook groot voor het maken van tekens, vertoningen, presentaties, model-maakt en veel andere toepassingen. Het is ook een grote keus voor document schuimraad aangezien het lichtgewicht en makkelijk te gebruiken is. Het is ook een uitstekende keus voor het opzetten van foto's, het opzetten van kunstwerk, het maken van tekens of vertoningen, en het maken van presentaties. Het is een milieuvriendelijke keus aangezien het van schuimmateriaal wordt gemaakt en rekupereerbaar is.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: KT schuimraad
  • Geschiktheid tot drukken: Ja
  • Eigenschap: Milieuvriendelijke Geschiktheid tot drukken
  • Maak waterdicht: Nr
  • Dikte: 3mm
  • Materiaal: Schuim
  • Benadrukte Eigenschappen: Gekleurde Schuimraad, adverterende schuimraad
 

Technische Parameters:

Attributen Waarde
Productnaam KT schuimraad
Geschiktheid tot drukken Ja
Eigenschap Milieuvriendelijke Geschiktheid tot drukken
Maak waterdicht Nr
Kleur Wit
Lichtgewicht Ja
Grootte A3
Dikte 3mm
Flexibiliteit Nr
Milieuvriendelijk Ja
 

Toepassingen:

De Raad van het Yuanlongschuim wordt wijd gebruikt in diverse reclame en promotieactiviteiten. Hun rechthoekvorm, goede duurzaamheid, en milieuvriendelijk materiaal maken tot hen een uitstekende keus voor vele toepassingen. Document de Schuimraad is vooral geschikt voor gebruik in adverterende en promotieactiviteiten aangezien zij lichtgewicht en gemakkelijk zijn te vervoeren. Met hun vuurvast en milieuvriendelijk materiaal, Yuanlong-is de Schuimraad een ideale keus voor een verscheidenheid van toepassingen. Zij zijn hoogst duurzaam, makend tot hen een grote optie voor gebruik op lange termijn en kunnen op een verscheidenheid van manieren worden gebruikt, omvattend in vertoningen, als achtergronden, en als muurbekledingen. Document de Schuimraad is een uitstekende keus voor een brede waaier van adverterende en promotieactiviteiten, die uitstekende duurzaamheid en een milieuvriendelijk materiaal aanbieden.

 

Aanpassing:

Aangepaste KT-Schuimraad van Yuanlong

Haal voordeel uit onze de Raadsdiensten van het douanekt Schuim precies te worden wat u nodig hebt! Onze het Schuimraad wordt van Yuanlong KT gemaakt met een 3mm dikte, een witte kleur, eindigt een vlotte oppervlakte, en van schuimmateriaal bewerkt. Dit product is niet waterdicht.

 

Steun en de Diensten:

Wij verlenen technische ondersteuning en de dienst voor KT-Schuimraad. Ons technisch team is beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden u over het product kunt hebben. Wij verstrekken gedetailleerde instructies en de leerprogramma's om ervoor te zorgen u krijgen de meesten uit uw KT-Schuimraad.

Wij bieden onze klanten ook een waaier van garantie en reparatie de diensten aan. Als u om het even welke kwestie met uw KT-Schuimraad hebt, contacteer ons eenvoudig en wij zullen gelukkig zijn te helpen. Ons team is beschikbaar om bij om het even welke reparatie of vervangingsbehoeften te helpen.

Tot slot verlenen wij een waaier van de post-verkoopdiensten, met inbegrip van raad op onderhoud en productzorg. Wij zijn geëngageerd aan het ervoor zorgen dat uw KT-Schuimraad aan zijn volledig potentieel werkt, zodat aarzelen niet om ons te contacteren als u om het even welke hulp nodig hebt.

Contactgegevens
Sales Manager