products

Beschermend van het de Folie Geïsoleerde Schuim van het Voedselaluminium Doos 5mm Dikte

Basisinformatie
Gedetailleerde informatie
Maat: Aangepast Naam: De Doos van het de Isolatieschuim van de aluminiumfolie
Merk: Yuanlong Vorm: Vierkant
Gebruik: Isolatie Materiaal: Schuim
Verpakking: Kartondoos Dikte: 5mm
Hoog licht:

Geïsoleerde het Schuimdoos van de aluminiumfolie

,

Geïsoleerde Schuimdoos 5mm

,

geïsoleerde schuimkoeler 5mm


Productomschrijving

Productomschrijving:

De Doos van het isolatieschuim

Onze Doos van het Isolatieschuim wordt gemaakt van schuim, dat voor isolatiedoeleinden perfect is. Het heeft een temperatuurwaaier die van -20℃ aan +120℃, het maken voor een brede waaier van toepassingen geschikt. Het is ook beschikbaar in een verscheidenheid van grootte en kan volgens uw specifieke behoeften worden aangepast. Onze Doos van het Isolatieschuim is de perfecte keus voor die die een efficiënte schuim koelere doos zoeken om hun producten bij de ideale temperatuur te houden. Het is lichtgewicht, duurzaam, en verstrekt uitstekende isolatieeigenschappen. Deze schuim koelere doos is ideaal voor het opslaan van en het beschermen van voedsel, geneesmiddelen, en andere gevoelige materialen. Het zal uw punten bij de ideale temperatuur voor lange perioden houden. Met zijn superieure isolatie, zullen onze Geïsoleerde Schuimdozen u van de beste opslagoplossing voor uw behoeften voorzien.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Geïsoleerde Schuimdoos
 • Dikte: 12cm
 • Vorm: Vierkant
 • Temperatuurwaaier: -20℃~+120℃
 • Gebruik: Isolatie
 • Eigenschappen: Hoge Isolatie, Duurzaam, de Doos van het de Isolatieschuim van de Aluminiumfolie
 

Technische Parameters:

Parameters Details
Merk Yuanlong
Materiaal Schuim
Grootte Aangepast
Toepassing Isolatie
Verpakking Kartondoos
Naam De Doos van het de Isolatieschuim van de aluminiumfolie
Vorm Vierkant
Productnaam De Doos van het isolatieschuim
Eigenschappen Hoge Duurzame Isolatie,
Temperatuurwaaier -20℃~+120℃
 

Toepassingen:

Dozen van het de Folie worden de Geïsoleerde Schuim van het Yuanlongaluminium gemaakt van schuimmateriaal met een wit eindigen en is perfect voor een brede waaier van verpakkingstoepassingen. Het is geschikt voor gebruik met voedsel, dranken en andere punten dat isolatie en bescherming vereisen. Het kenmerkt een sterke bouw voor langdurige gebruik en duurzaamheid. De kartondoos verstrekt ook uitstekende isolatieeigenschappen, verzekerend uw punten blijf veilig van vochtigheid en temperatuur. Voorts is het lichtgewicht en gemakkelijk op te slaan, makend tot het een grote keus voor ondernemingen en individuen die een geschikte en rendabele oplossing voor hun verpakkingsbehoeften zoeken. De aluminiumfolieisolatie helpt ook om de inhoud binnen de doos vers en te houden veilig van externe elementen. Dit maakt tot het een ideale keus voor zij die hun punten vers en voor vervoer moeten veilig houden.

Aanpassing:

De aangepaste Dienst van de Doos van het Isolatieschuim
 • Toepassing: Isolatie
 • Gewicht: Lichtgewicht
 • MOQ: 1000 Stukken
 • Eigenschappen: Hoge Duurzame Isolatie,
 • Verpakking: Kartondoos
 • Sleutelwoorden: isoleerden de schuim koelere dozen, de Doos van het de Isolatieschuim van de Aluminiumfolie, schuim koelere dozen
 

Steun en de Diensten:

De de Doostechnische ondersteuning en Dienst van het isolatieschuim

Ons technische ondersteuning en de dienstteam is altijd beschikbaar om u met om het even welke vragen te helpen u betreffende de installatie en het gebruik van uw Doos van het Isolatieschuim hebt. Ons goed geïnformeerd personeel kan u van gedetailleerde instructies voor installatie en onderhoud voorzien, en kan om het even welke vragen beantwoorden u over het product kunt hebben. Wij bieden ook een volledige waaier van de technische ondersteuningdiensten aan, zoals het oplossen van problemen, reparatie, en vervanging van gebrekkige componenten.

Wij zijn trots om een uitvoerige garantie op onze Doos van het Isolatieschuim aan te bieden. Deze garantie behandelt om het even welke tekorten in materialen of vakmanschap maximaal twee jaar vanaf de datum van aankoop. Als u om het even welke kwesties met uw product ontmoet, is ons team beschikbaar om u te helpen de kwestie problemen oplossen en snel en efficiënt oplossen, zodat kunt u aan het genieten van van uw Doos van het Isolatieschuim terugkeren.

Ons klantenserviceteam is ook beschikbaar om u bij om het even welke vragen over uw orde of product te helpen. Wij kunnen u van informatie voorzien over productbeschikbaarheid, het verschepen, en winst en uitwisselingen. Als u een andere vragen of zorgen hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij moeten altijd hier helpen.

Contactgegevens
Sales Manager