products

Gepersonaliseerd Matte Foam Board 40x60cm Rekupereerbare Vlotte Oppervlakte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Kleur: Steen Gewicht: Licht
Bestand vochtigheid: Ja Duurzaamheid: Hoog
Materiaal: Schuim Flexibiliteit: Hoog
Maat: Klantgericht Geschiktheid tot drukken: Ja
Hoog licht:

40x60cm Matte Foam Board

,

Vlotte Oppervlakte Matte Foam Board

,

40x60cm gepersonaliseerde schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

Matte Foam Board is een hoogte - kwaliteit, lichtgewicht en duurzame oplossing voor uw creatieve projecten. Gemaakt van lichtgewicht en rekupereerbaar schuim, is het gemakkelijk te vervoeren en te behandelen. Zijn vlotte steen eindigt verbetert de blik van om het even welke vertoning, en het is brandbaarheid en UV bestand, zodat zal het kijkend langer goed blijven. Het schuim wordt geformuleerd om een hoog niveau van duurzaamheid te verstrekken, en zijn vlotte oppervlakte staat voor het gemakkelijke knipsel en vormen toe. Matte Foam Board is de perfecte oplossing voor elk van uw creatieve behoeften.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Matte Foam Board
  • Hittebestendig: Ja
  • Bestand vochtigheid: Ja
  • Brandbaarheid: Laag
  • Materiaal: Schuim
  • Dikte: Dikke Schuimraad
  • Afficheraad: De Raad van de schuimaffiche
  • Rekupereerbaar: Ja
 

Technische Parameters:

Attributen Waarde
Vrij zuur Ja
Duurzaamheid Hoog
Geschiktheid tot drukken Ja
Rekupereerbaar Ja
Dikte Klantgericht
Brandbaarheid Laag
Flexibiliteit Hoog
Oppervlakte Vlot
Bestand vochtigheid Ja
UV Bestand Ja
 

Toepassingen:

Yuanlong Matte Foam Board: Vlotte Oppervlakte, Bestand en Zuurvrije Vochtigheid

Yuanlong Matte Foam Board is een soort het blad van het ktschuim, dat door zijn vlotte oppervlakte en uitstekende prestaties wordt gekenmerkt. Het is lichtgewicht en flexibel, met klantgerichte grootte en dikte. Aangezien de oppervlakte vlot is, kan het voor grafische kunsten, steun, het ontwerpen, en andere creatieve projecten worden gebruikt. Het is ook vochtigheid-bestand en zuurvrij, makend het voor binnengebruik geschikt. Aangezien de raad met hoogte - kwaliteitsmaterialen wordt gemaakt, is het duurzaam en kan lange tijd worden gebruikt.

Yuanlong Matte Foam Board is groot voor een brede waaier van toepassingen. Het is perfect voor creatieve projecten zoals kunstvertoningen, fotosteun, het ontwerpen, en meer. Het is ook ideaal voor school en bureauprojecten, aangezien zijn vochtigheid-bestand en zuurvrije eigenschappen het voor gebruik op lange termijn geschikt maken. Zijn vlotte oppervlakte maakt het gemakkelijk te schrijven, toelatend het om voor signage en andere visuele vertoningen worden gebruikt.

Yuanlong Matte Foam Board is ook groot voor DIY-projecten. Zijn flexibele en lichtgewichtaard maakt het gemakkelijk te snijden en te vormen, toelatend het om voor diverse toepassingen worden aangepast. Met zijn uitstekende prestaties en klantgerichte eigenschappen, is het perfect voor een waaier van binnen en openluchtprojecten.

Yuanlong Matte Foam Board is een grote keus voor binnen en openluchtprojecten. Zijn vlotte oppervlakte, vochtigheid-bestand en zuurvrije eigenschappen maken het voor een waaier van creatieve en DIY-projecten perfect. Het is ook hoogst klantgericht, makend het voor school en bureauprojecten perfect. Met zijn uitstekende prestaties en klantgerichte eigenschappen, is Yuanlong Matte Foam Board een grote keus voor om het even welk project.

 

Aanpassing:

Het introduceren van Yuanlong Matte Foam Board! Onze witte afficheraad wordt gemaakt in China, met een vlotte oppervlakte en is UV, zuur, rekupereerbaar en bestand vochtigheid. Onze raad van het steenschuim is perfect voor het maken van affiches, tekens, en vertoningen. Het is ook een grote keus voor ambachtprojecten die, die of prototypen ontwerpen ontwikkelen. Of u met behoefte aan een witte afficheraad of een blad van het ktschuim bent, is onze raad van het steenschuim de perfecte keus voor uw volgende project.

 

FAQ:

Q1: Wat is Yuanlong Matte Foam Board?

A1: Yuanlong Matte Foam Board is een lichtgewicht maar toch stijve raad maakte van een kern van het polystyreenschuim en lamineerde met een steen beëindigt wit klei-met een laag bedekt document om een duurzame en vlotte oppervlakte te verstrekken.

Q2: Waar wordt Yuanlong Matte Foam Board gemaakt?

A2: Yuanlong Matte Foam Board wordt gemaakt in China.

Q3: Wat zijn de voordelen om Yuanlong Matte Foam Board te gebruiken?

A3: Yuanlong Matte Foam Board heeft superieure oppervlaktesterkte, is lichtgewicht en gemakkelijk te snijden en op te zetten. Het is ook bestand vochtigheid en verdwijnt bestand langzaam, makend tot het een grote keus voor binnen en openluchtsignage.

Q4: Wat zijn de grootte beschikbaar voor Yuanlong Matte Foam Board?

A4: Yuanlong Matte Foam Board is beschikbaar in grootte die zich van 3mm uitstrekken tot 10mm.

Q5: Komt Yuanlong Matte Foam Board met een garantie?

A5: Yuanlong Matte Foam Board komt niet met een garantie, echter, wij is zeker in de kwaliteit van ons product en is zeker u met de resultaten zal worden tevredengesteld.

Contactgegevens
Sales Manager