products

Laag Schuimraad van de Brandbaarheids Hoog Hardheid 48 X 60 voor Ambachtprojecten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Dikte: Klantgericht UV Bestand: Ja
Geschiktheid tot drukken: Ja Kleur: Steen
rekupereerbaar: Ja Maat: Klantgericht
Brandbaarheid: Laag Gewicht: Licht
Hoog licht:

Schuimraad van ambachtprojecten 48 X 60

,

De Raad van hoog Hardheidsschuim 48 X 60

,

Hoge het Schuimraad van de Hardheidsambacht


Productomschrijving

Productomschrijving:

Matte Foam Board is een hoogte - de afficheraad van het kwaliteitsschuim die voor een verscheidenheid van ambachtprojecten perfect is. Het wordt gemaakt van een dik schuimmateriaal dat zowel zuurvrij als bestand vochtigheid is. De oppervlakte is vlot en zelfs, makend het perfect voor het schilderen, trekkend, en schrijvend. De grootte is klantgericht, zodat kunt u de schuimraad maken om uw specifieke behoeften te passen. Of u een affiche creeert, zijn een teken, of een presentatieraad, Matte Foam Board een uitstekende keus voor elk van uw ambachtprojecten.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Matte Foam Board
  • Flexibiliteit: Hoog
  • Dikte: Klantgericht
  • Bestand vochtigheid: Ja
  • UV Bestand: Ja
  • Kleur: Steen
  • Speciale Eigenschappen: kt schuimblad, de raad van de schuimaffiche, witte afficheraad
 

Technische Parameters:

Attributen Details
Hittebestendig Ja
Vrij zuur Ja
Rekupereerbaar Ja
Brandbaarheid Laag
Dikte Klantgericht
Oppervlakte Vlot
UV Bestand Ja
Grootte Klantgericht
Gewicht Licht
Flexibiliteit Hoog
 

Toepassingen:

Yuanlong Matte Foam Board

Yuanlong Matte Foam Board is een lichtgewicht, uv-Bestand, hoogst flexibele, rekupereerbare die en flame-retardant schuimraad in vele industrieën wordt gebruikt. Het is een perfecte keus voor het maken van KT-schuimbladen, dikke schuimraad, de raad van de schuimaffiche, fotokaders, vertoningen, tekens, en meer. Het is waterdicht, gemakkelijk, en geschikt te snijden voor binnen en openluchttoepassingen. Het is ook lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren.

Yuanlong Matte Foam Board is perfect voor binnen en openluchttoepassingen, zoals tentoonstellingen, vertoningen, fotokaders, muurbekleding, tekens, vertoningen, adverterende raad, en meer. Het is lichtgewicht maar toch sterk, en kan gemakkelijk aan om het even welke vorm en grootte worden gesneden. Het is ook uiterst duurzaam en flame-retardant, makend het voor gebruik in openbare ruimten veilig. Het is ook rekupereerbaar en uv-Bestand, makend tot het ideaal voor openluchtgebruik op lange termijn.

Yuanlong Matte Foam Board is de perfecte keus voor het creëren van KT-de schuimbladen van uitstekende kwaliteit, dikke schuimraad, de raad van de schuimaffiche, en andere producten. Het is gemakkelijk om te werken met, duurzaam, en flame-retardant, makend tot het het ideale materiaal voor om het even welk project. Met zijn onverslaanbare sterkte en flexibiliteit, is het perfect voor om het even welke toepassing waar een lichtgewicht en sterk materiaal nodig is.

 

Aanpassing:

Ons Matte Foam Board wordt gemaakt van kwaliteitsmaterialen met een merknaam van Yuanlong en plaats van oorsprong van China. Het is hittebestendig, duurzaam, voor het drukken geschikt, vochtigheid bestand, en lichtgewicht. Deze eigenschappen maken tot het een ideale keus voor de raad van de schuimaffiche, dikke schuimraad, en de dikke bladen van de schuimraad.

 

FAQ:

Q1: Wat is Matte Foam Board?
A1: Matte Foam Board, dat door Yuanlong in China wordt geproduceerd, is een lichtgewicht maar stijf materiaal maakte van polystyreenschuim dat tussen twee bladen van document wordt geklemd.
Q2: Wat zijn de voordelen van Matte Foam Board?
A2: Matte Foam Board heeft vele voordelen, met inbegrip van zijn lichtgewicht, stijve bouw, duurzaamheid, en weerstand tegen waterschade.
Q3: Wat is de grootte van Matte Foam Board?
A3: Matte Foam Board is beschikbaar in een waaier van grootte, bij klein tot groot.
Q4: Wat is de prijs van Matte Foam Board?
A4: De prijs van Matte Foam Board hangt van de grootte en de hoeveelheid af u wenst.
Q5: Wat zijn de toepassingen van Matte Foam Board?
A5: Matte Foam Board is ideaal voor een waaier van toepassingen, zoals het opzetten van foto's, creërend tekens, en presentaties.

Contactgegevens
Sales Manager