products

90*240cm Eco Vriendschappelijk van de het Schuimaffiche van de Schuimraad Wit Vrij de Raadszuur

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Materiaal: Schuim Gewicht: Licht
Brandbaarheid: Laag Bestand vochtigheid: Ja
UV Bestand: Ja Flexibiliteit: Hoog
Kleur: Steen Vrij zuur: Ja
Hoog licht:

240cm Eco Vriendschappelijke Schuimraad

,

Wit Vrij de Raadszuur van de Schuimaffiche

,

240cm de Witte Raad van de Schuimaffiche


Productomschrijving

Product beschrijving:

Matte Foam Board is een wit posterboard met een matte afwerking dat geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.Het is gemaakt van hoogwaardig KT-schuimplaat dat vochtbestendig en zeer flexibel is.Het oppervlak is glad en zorgt voor een professionele uitstraling.Het is licht van gewicht en gemakkelijk in elke gewenste vorm en maat te snijden.Met zijn hoge flexibiliteit is hij perfect voor het monteren van posters, het maken van presentaties en het maken van bewegwijzering.Het is ook ideaal voor knutselprojecten, modelbouw en andere creatieve activiteiten.Matte Foam Board biedt een geweldige manier om een ​​professionele uitstraling te creëren en toch de flexibiliteit te hebben om aan te passen aan uw behoeften.

 

Functies:

 • Productnaam:Mat schuimbord
 • Ontvlambaarheid:Laag
 • Vochtbestendig:Ja
 • Dikte:Aanpasbaar
 • Duurzaamheid:Hoog
 • recyclebaar:Ja
 • Trefwoorden:KT-schuimplaat, dikke schuimplaat, leverancier van KT-schuimplaat
 

Technische parameters:

Eigendom Waarde
Ontvlambaarheid Laag
recyclebaar Ja
Materiaal Schuim
Duurzaamheid Hoog
Bedrukbaarheid Ja
Vochtbestendig Ja
UV-bestendig Ja
Zuurvrij Ja
Hitte bestendig Ja
Flexibiliteit Hoog
 

Toepassingen:

Matte Foam Board van Yuanlong: de ideale keuze voor het printen van witte posterboards

Matte Foam Board van Yuanlong is de perfecte keuze voor het printen van witte posterboards.Dit hoogwaardige product biedt een uitstekende flexibiliteit, een glad oppervlak en een lage ontvlambaarheid.Het is ook vochtbestendig en recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke optie is.Dit matte schuimbord is ontworpen om een ​​superieure basis te bieden voor afdrukken op wit posterboard, zodat elk detail nauwkeurig wordt weergegeven.

Matte Foam Board van Yuanlong is de perfecte keuze voor verschillende toepassingen.De hoge flexibiliteit en het gladde oppervlak maken het ideaal voor knutselprojecten, kunstprojecten en het monteren van foto's.Het is ook een uitstekende keuze voor afdrukken op wit posterboard en levert uitstekende resultaten op.Bovendien maken de lage ontvlambaarheid en recyclebaarheid het een ideale keuze voor milieubewuste mensen.

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaand product voor het bedrukken van wit posterboard, dan is Matte Foam Board van Yuanlong de perfecte oplossing.Dit product biedt een uitstekende flexibiliteit, een glad oppervlak en een lage ontvlambaarheid.Het is ook vochtbestendig en recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke optie is.Met Matte Foam Board van Yuanlong kunt u er zeker van zijn dat uw witte posterboard-bedrukking van de hoogste kwaliteit zal zijn.

 

Maatwerk:

Wij bieden maatwerkMat schuimborduit Yuanlong, China.Ons schuimbord heeft een hoge flexibiliteit, hittebestendigheid, vochtbestendigheid en UV-bestendigheid.Het is perfect voor dik schuimbord, schuimposterbord en kt-schuimvel.

OnsMat schuimbordis beschikbaar in aanpasbare dikte.Het is ontworpen om duurzaam en langdurig te zijn.Biedt u de ultieme bescherming voor uw projecten.

 

FAQ:

 • Vraag: Wat is de merknaam van het Matte Foam Board?
  A: De merknaam van het Matte Foam Board is Yuanlong, afkomstig uit China.
 • Vraag: Wat is het materiaal van Matte Foam Board?
  A: Matte Foam Board is gemaakt van polystyreenschuim met een papieren oppervlak.
 • Vraag: Wat zijn de kenmerken van Matte Foam Board?
  A: Matte Foam Board is lichtgewicht, stijf en duurzaam, met een glad oppervlak.Het is bestand tegen water, stof en vuil.
 • Vraag: Wat is de maat van Matte Foam Board?
  A: Matte Foam Board is verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 10cm x 15cm tot 120cm x 230cm.
 • Vraag: Hoe Matte Foam Board schoon te maken?
  A: Matte Foam Board kan worden schoongemaakt met een zachte, droge doek.Gebruik geen agressieve chemicaliën of schurende materialen.

Contactgegevens
Sales Manager