products

OEM Lichtgewichta4 Document van het de Ambachtschuim van de Schuimraad de Raadsbladen 200g/M2

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Flexibel: Nr Materiaal: Document Schuimraad
Kleur: Wit Maak waterdicht: Ja
Gewicht: 200g/m2 rekupereerbaar: Ja
Oppervlakte: Vlot Vrij zuur: Ja
Hoog licht:

OEM A4 Schuimraad

,

OEM De Raadsbladen van het ambachtschuim

,

A4 Schuimraad 200g/m2


Productomschrijving

Productomschrijving:

Document de Schuimraad wordt van schuim gemaakt dat tussen twee lagen van document wordt geklemd. Het is lichtgewicht en toch duurzaam met een gewicht van 200g/m2. Het is waterdicht, bestand en voor het drukken geschikte scheur, makend het voor een verscheidenheid van projecten perfect. Het is beschikbaar in A4-grootte en is perfect voor het maken van affiches en vertoningsraad. Het is ook perfect voor ambachten, model die, het opzetten foto's en ontwerpen, en een verscheidenheid van andere projecten maken.

Document de Schuimraad wordt gemaakt met de materialen van uitstekende kwaliteit en om ontworpen lange tijd te duren. Het is flexibel, gemakkelijk om te werken met, en kan aan de gewenste grootte worden gesneden. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te handhaven. Het is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren en dikten, die het perfect maken voor om het even welk project.

Document de Schuimraad is een uitstekende keus voor om het even welk project die een schuim kt raad van uitstekende kwaliteit, A4-de raad van het grootteschuim, of de raad van het afficheschuim vereisen. Het is perfect voor steun, ontwerpend, en creërend het professionele kijken ontwerpen. Het is een grote keus voor om het even welk project dat een duurzaam en lichtgewichtmateriaal vereist.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Het Schuimraad van A4ssize
 • Bestand scheur: Ja
 • Kleur: Wit
 • Geurloos: Ja
 • Gewicht: 200g/m2
 • Maak vuurvast: Nr
 • PS Schuimraad: Ja
 

Technische Parameters:

Attributen Specificatie
Gewicht 200g/m2
Grootte A4
Maak vuurvast Nr
Dikte 3mm
Rekupereerbaar Ja
Oppervlakte Vlot
Kleur Wit
Voor het drukken geschikt Ja
Geurloos Ja
Vrij zuur Ja
Materiaal Schuimkt Raad, PS Schuimraad, SchuimKarton
 

Toepassingen:

De het Schuimraad van de Yuanlongaffiche, met zijn oorsprong van China, is een perfecte keus voor het creëren van tekens, vertoningen en presentaties. Het is bestand scheur, dik en rekupereerbare 3mm. Het is niet vuurvast of flexibel, nog is het een grote keus voor het maken van fotovertoningen of het opzetten van affiches. Het is ook genoemd geworden schuimkt raad of schuimkt raad voor foto.

 

Aanpassing:

Aangepaste Yuanlong-Document Schuimraad
 • Merknaam: Yuanlong
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Bestand scheur: Ja
 • UV Bestand: Nr
 • Vrij zuur: Ja
 • Flexibel: Nr
 • Oppervlakte: Vlot

Yuanlongdocument de schuimraad is een type van schuim kt raad, PS schuimraad en de raad van het afficheschuim. Het is bestand scheur, vrije zijn het zuur en zijn oppervlakte vlot. Het is UV bestand en niet niet flexibel.

 

Steun en de Diensten:

Technische ondersteuning en de Dienst voor Document Schuimraad

Wij verlenen een waaier van technische ondersteuning en de diensten voor Document Schuimraad, met inbegrip van productinstallatie, het oplossen van problemen, en productinformatie.

Installatie: Wij verlenen de installatiediensten voor Document Schuimraad, met inbegrip van productopstelling en gebruikersbegeleiding.

Het oplossen van problemen: Ons technisch team is beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden en hulp te voorzien van om het even welke technische kwesties met betrekking tot Document Schuimraad.

Informatie: Wij verstrekken productinformatie en specificaties op Document Schuimraad, met inbegrip van producteigenschappen en gebruiksuiteinden.

Contactgegevens
Sales Manager