products

90*60cm Document Schuimraad Rekupereerbaar voor het Beeld van Kunstwerkenprojecten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Geurloos: Ja Flexibel: Nr
Vrij zuur: Ja Maat: A4
Gewicht: 200g/m2 Oppervlakte: Vlot
Materiaal: Document Schuimraad rekupereerbaar: Ja
Hoog licht:

kunstwerkendocument Schuimraad

,

90*60cm Document Schuimraad

,

90*60cm de raad van het beeldschuim


Productomschrijving

Productomschrijving:

PS de schuimraad, ook als de raad van het afficheschuim wordt bekend, is een ideale keus voor binnentoepassingen die. Met de de A4-grootte, 3mm dikte en de voor het drukken geschikte eigenschap, is het perfect om uw zaken, kunstwerken en projecten te bevorderen. De vlotte oppervlakte maakt het gemakkelijk te schrijven, te trekken, te schilderen en te snijden, makend tot het een grote keus voor creatieve vertoningen. Plus, is het vuurvast en duurzaam, makend tot het een ideale keus voor langdurig gebruik.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Document Schuimraad
 • Maak vuurvast: Nr
 • Oppervlakte: Vlot
 • Maak waterdicht: Ja
 • Bestand scheur: Ja
 • Vrij zuur: Ja
 • Specialiteit: PS schuimraad, schuimkarton, schuimkarton
 

Technische Parameters:

Attributen Waarde
Vrij zuur Ja
Maak waterdicht Ja
Gewicht 200g/m2
Geurloos Ja
Flexibel Nr
Grootte A4
Maak vuurvast Nr
UV Bestand Nr
Bestand scheur Ja
Rekupereerbaar Ja
 

Toepassingen:

 1. Kunsten en ambachten: De gekleurde schuimraad is een populair materiaal voor kunsten en ambachtenprojecten, zoals het scrapbooking, kaart het maken, en modelbouw.

 2. Schoolprojecten: De gekleurde schuimraad wordt algemeen gebruikt in schoolprojecten, zoals wetenschaps eerlijke vertoningen en dioramas.

 3. Fotografieachtergronden: De gekleurde schuimraad kan als achtergrond voor foto's en kunstwerk worden gebruikt.

 4. Signage: De gekleurde schuimraad kan worden gebruikt aangezien een substraat voor binnen en openluchtsignage, zoals kleinhandelstekens, de richtingtekens, en de handel tekens tonen.

 5. Vertoningen: De gekleurde schuimraad wordt gebruikt om vertoningen voor handel tot stand te brengen toont, tentoonstellingen, en kleinhandelsmilieu's.

 6. Het ontwerpen: De gekleurde schuimraad wordt vaak gebruikt voor het opzetten van en het ontwerpen van kunstwerk, foto's, en drukken.

 7. Verkooppuntvertoningen: De gekleurde schuimraad wordt gebruikt in de kleinhandelsindustrie voor verkooppuntvertoningen en signage.

 

Aanpassing:

De aangepaste Raad van het Afficheschuim

Is de Yuanlong aangepaste raad van het afficheschuim de perfecte oplossing voor uw projecten.

 • Plaats van Oorsprong: China
 • Grootte: A4
 • Flexibel: Nr
 • Materiaal: Document Schuimraad
 • Maak waterdicht: Ja
 • Bestand scheur: Ja

Onze raad van het afficheschuim wordt gemaakt van document de schuimraad van uitstekende kwaliteit, die waterdicht en scheur-bestand is. Het is geschikt om affiches, tekens, en andere creatieve ambachten te maken. De A4-grootte is perfect voor om het even welk project. Word vandaag uw het schuimraad van de douaneaffiche!

 

Steun en de Diensten:

Document de Schuimraad verleent uitvoerige technische ondersteuning en de dienst. Ons ervaren klantenserviceteam is beschikbaar om met productselectie, productinstallatie te helpen, krijgen het oplossen van problemen en de technische bijstand om klanten te verzekeren de meesten uit hun product.

Wij bieden ook een uitgebreide bibliotheek van producthandboeken, veelgestelde vragen, en een verscheidenheid van online middelen aan om klanten te helpen de antwoorden vinden die zij hebben vereist. Ons team is ook beschikbaar om gepersonaliseerde steun te verlenen wanneer noodzakelijk.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van de dienstcentra over het land, die de snelle en betrouwbare dienst verlenen die gemakshalve kan online worden gepland. Alle de dienstcentra worden bemand met ervaren technici die in de reparatie en het onderhoud van Document de producten van de Schuimraad goed geïnformeerd en ervaren zijn.

Wij zijn geëngageerd aan het verlenen van superieure klantenservice en steun om klanten te helpen hun doelstellingen bereiken. Als u om het even welke vragen hebt of hulp nodig hebt, gelieve ons te contacteren.

Contactgegevens
Sales Manager