products

Geurloze het Schuimraad 5.0mm van de Douanegrootte Gepersonaliseerde Schuimraad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Kleur: Wit rekupereerbaar: Ja
Geurloos: Ja UV Bestand: Nr
Vrij zuur: Ja Maat: A4
Dikte: 3mm Materiaal: Document Schuimraad
Hoog licht:

5.0mm Gepersonaliseerde Schuimraad

,

Het Schuimraad 5.0mm van de douanegrootte

,

Geurloze het Schuimraad van de Douanegrootte


Productomschrijving

Productomschrijving:

Document de schuimraad, ook als papier-onder ogen gezien schuimraad wordt bekend, is een type van schuimraad dat een document heeft die aan één of beide kanten onder ogen zien die. Het wordt gemaakt door een laag van polystyreenschuim tussen twee bladen van document te klemmen die met een kleefstof met een laag zijn bedekt. Document het onder ogen zien verstrekt een vlotte en voor het drukken geschikte oppervlakte die gemakkelijk met grafiek, tekst, en andere ontwerpelementen kan worden aangepast.

Document de schuimraad is een lichtgewicht en veelzijdig materiaal dat algemeen in een verscheidenheid van toepassingen, met inbegrip van signage, vertoningen, steun, en het ontwerpen wordt gebruikt. Het heeft vaak over traditionele schuimraad de voorkeur wegens zijn verbeterde starheid en duurzaamheid, die het waarschijnlijk maken minder te deuken of scheef te trekken. Bovendien, document is de schuimraad bestand tegen water, makend het voor openluchtgebruik geschikt.

Één van de primaire voordelen van document schuimraad is zijn klantgerichte oppervlakte, die bij het gebruiken van een verscheidenheid van druktechnieken, met inbegrip van digitale druk, het schermdruk, en compensatiedruk kan worden gedrukt. Dit maakt tot het een populaire keus voor adverterende en promotiematerialen, evenals voor het creëren van douanesignage en vertoningen.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Document Schuimraad
  • Grootte: A4
  • UV Bestand: Nr
  • Vrij zuur: Ja
  • Flexibel: Nr
  • Rekupereerbaar: Ja
  • Schuimkt Raad: Ja
 

Technische Parameters:

Bezit Waarde
Materiaal Document Schuimraad
Rekupereerbaar Ja
Grootte A4
Geurloos Ja
Oppervlakte Vlot
UV Bestand Nr
Gewicht 200g/m2
Bestand scheur Ja
Maak waterdicht Ja
Voor het drukken geschikt Ja
 

Toepassingen:

De raad van het Yuanlongschuim kt kan in een verscheidenheid van toepassingen, zoals voor affiches, presentaties, vertoningstribunes, tentoonstellingen worden gebruikt, en meer. Het heeft een vlotte oppervlakte die voor druk perfect is, en het is geurloos, zuurvrij, en flexibel, makend tot het een grote keus voor projecten die vereisen een beroeps kijkt. De A4-raad van het grootteschuim is perfect voor elk van uw affiche en presentatiebehoeften, en zijn lichtgewicht maakt het gemakkelijk te dragen. Met zijn duurzame bouw en materialen van uitstekende kwaliteit, Yuanlong-is de schuim kt raad zeker voor de komende jaren te duren.

 

Aanpassing:

Yuanlongdocument de de Aanpassingsdienst van de Schuimraad

Yuanlongdocument de Schuimraad is de perfecte keus voor uw affiche, presentatie en andere creatieve projecten. Het wordt gemaakt van PS schuim, dat uitstekende fysische eigenschappen heeft en lichtgewicht is. Deze schuimraad is geurloos, waterdicht en komt in witte kleur. Het is beschikbaar in A4-grootte en gewicht 200g/m2.

Onze Document Schuimraad is perfect voor een verscheidenheid van toepassingen zoals affichevertoningen, het opzetten drukken, schoolprojecten, en andere creatieve projecten. Met zijn lichtgewicht, waterdichte en geurloze eigenschappen, kunt u van hoogte zeker zijn - kwaliteit, betrouwbare en langdurige resultaten.

Haal voordeel uit onze douanedocument dienst van de Schuimraad en krijg de perfecte oplossing voor uw project. Wij waarborgen de hoogste kwaliteit met onze raad van het afficheschuim, A4-raad van het grootteschuim en andere producten.

 

Steun en de Diensten:

Technische ondersteuning en de Dienst voor Document Schuimraad

In XYZ Company, zijn wij geëngageerd aan het verlenen van de kwaliteitstechnische ondersteuning en dienst voor onze document producten van de schuimraad.

Wij hebben een klantenserviceteam ontwikkeld dat 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is om eender welke vragen te beantwoorden of om het even welke zorgen te richten die onze klanten kunnen hebben. Ons klantenserviceteam is goed geïnformeerd en ervaren in alle aspecten van document de producten van de schuimraad en kan nuttige advies en steun geven.

Wij bieden ook een onlineondersteuningsysteem voor klanten aan toegang aan. Ons onlineondersteuningsysteem omvat een uitvoerige FAQ-pagina, een het oplossen van problemengids, en een online praatjeeigenschap om eender welke vragen of kwesties te beantwoorden die kunnen rijzen.

Bovendien bieden wij de vrije abonnementsdienst aan die onze klanten van het recentste nieuws en updates over onze document producten van de schuimraad voorziet. Deze abonnementsdienst omvat ook toegang tot exclusieve kortingen en aanbiedingen.

In XYZ Company, streven wij ernaar om de beste technische ondersteuning en de dienst voor onze document producten van de schuimraad te verlenen. Wij worden toegewijd aan het voorzien van onze klanten van een hoog niveau van klantenservice en tevredenheid.

Contactgegevens
Sales Manager