products

Lichtgewicht van de de Afficheraad 18x24 van het Douaneschuim de Afficheraad 200g/M2

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
UV Bestand: Nr Voor het drukken geschikt: Ja
Flexibel: Nr Gewicht: 200g/m2
Oppervlakte: Vlot Dikte: 3mm
Maak vuurvast: Nr Geurloos: Ja
Hoog licht:

Lichtgewicht de Afficheraad van het Douaneschuim

,

Lichtgewicht18x24-afficheraad

,

De Afficheraad van het douaneschuim 200g/m2


Productomschrijving

Productomschrijving:

Document de Schuimraad is een geurloze en zuurvrije PS schuimraad die lichtgewicht, duurzaam en hoogst voor het drukken geschikt is. Het is een perfect materiaal voor diverse toepassingen zoals steun, tentoonstellingsvertoningen, signage, en het ontwerpen. Het is ook waterdicht en kan gemakkelijk aan de gewenste grootte worden gesneden. Het is ideaal voor het ontwerpen van beelden, die tekens, en het opzetten kunstwerk maken. Het is ideaal voor zowel binnen als openluchtgebruik en zijn geschiktheid tot drukken maakt tot het een grote keus voor adverterende en promotiematerialen. Document de Schuimraad is economisch, veelzijdig, en makkelijk te gebruiken, makend tot het een uitstekende keus voor vele projecten.

 

Document de schuimraad wordt ook algemeen gebruikt in de ontwerpende industrie voor het opzetten van en het ontwerpen van kunstwerk, foto's, en drukken. Zijn lichtgewicht en stijve aard maakt het gemakkelijk te behandelen en te vervoeren, terwijl zijn klantgerichte oppervlakte voor de verwezenlijking van unieke en gepersonaliseerde het ontwerpen ontwerpen toestaat.

Globaal, document is de schuimraad een veelzijdig en duurzaam materiaal dat in een brede waaier van toepassingen kan worden gebruikt. Zijn klantgerichte oppervlakte, verbeterde starheid en duurzaamheid, en weerstand tegen water maken tot het een populaire keus voor signage, vertoningen, steun, en het ontwerpen.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Document Schuimraad
 • Bestand scheur: Ja
 • Rekupereerbaar: Ja
 • Dikte: 3mm
 • Kleur: Wit
 • Grootte: A4
 • A4 de Raad van het Grootteschuim
 • PS Schuimraad
 

Technische Parameters:

Productkenmerken Waarde
Productnaam Document Schuimraad
PS schuimraad/schuim kt raad/de raad van het afficheschuim Ja
Grootte A4
Bestand scheur Ja
Voor het drukken geschikt Ja
Geurloos Ja
Dikte 3mm
UV Bestand Nr
Rekupereerbaar Ja
Kleur Wit
Maak vuurvast Nr
Vrij zuur Ja
 

Toepassingen:

Yuanlongdocument de schuimraad heeft een vlotte oppervlakte en is scheur-bestand. Het is de perfecte keus voor affiche en kt raadstoepassingen, aangezien het van PS schuimraad wordt gemaakt die zowel rekupereerbaar als milieuvriendelijk is. Aangezien het niet vuurvast is, wordt het het best gebruikt op gebieden met laag brandrisico.

 

Aanpassing:

Gepersonaliseerde Yuanlong-Document Schuimraad
 • Merknaam: Yuanlong
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Vrij zuur: Ja
 • Geurloos: Ja
 • Kleur: Wit
 • UV Bestand: Nr
 • Grootte: A4

Onze Yuanlong-Document Schuimraad is perfect voor een verscheidenheid van creatieve projecten. Het is lichtgewicht maar toch duurzaam, en is ideaal voor a4-de raad van het grootteschuim, scheept het schuim kt, de raad van het afficheschuim, en meer in. Maak uw projecten met onze zuurvrije, geurloze, en witte Yuanlong-Document Schuimraad indrukwekkender.

 

Steun en de Diensten:

Document de Schuimraad biedt technische ondersteuning en de diensten aan om de beste gebruikerservaring te verzekeren. Ons team van beroeps is beschikbaar om klanten met het productinstallatie en oplossen van problemen te helpen, evenals om het even welke vragen te beantwoorden zij kunnen hebben.

Wij verstrekken ook online middelen en leerprogramma's om klanten te helpen de meesten uit hun Document Schuimraad krijgen. Bovendien, bieden wij een verscheidenheid van diensten met inbegrip van onderhoud, reparaties, en verbeteringen aan.

Als u om het even welke vragen of zorgen over het gebruiken van Document Schuimraad hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Ons klantenserviceteam is beschikbaar om hulp te verlenen 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Contactgegevens
Sales Manager