products

5.0mm de Grote Raad van de Schuimaffiche

Basisinformatie
Gedetailleerde informatie
Dikte: 3mm Duurzaamheid: Hoog
Brandweerstand: Laag Maat: A1
Vochtbestendigheid: Hoog Voor het drukken geschikt: Ja
UVweerstand: Hoog rekupereerbaar: Ja
Hoog licht:

5.0mm de Grote Raad van de Schuimaffiche

,

5.0mm het Grote blad van de Schuimaffiche

,

De voor het drukken geschikte Grote Raad van de Schuimaffiche


Productomschrijving

Productomschrijving:

De Raad van het afficheschuim - Gedrukte Schuimraad, de Raad van het Douaneschuim, het Schuimraad van de Bannerwinkel

Onze Raad van het Afficheschuim is lichtgewicht en rechthoekig in vorm, die van schuimmateriaal wordt gemaakt. Het is perfect voor de druk van en het tonen van kunstwerk, foto's, banners en signage. De schuimraad is wit in kleur, en het is een grote keus voor het maken van de raadsgrafiek van het douaneschuim, het schuimraad van de bannerwinkel en andere vertoningsbehoeften. Het is ook gemakkelijk om in om het even welke vorm en grootte te snijden, die meer opties om te ontwerpen en aan te passen verstrekken.

De schuimraad is sterk en lichtgewicht, en het biedt grote duurzaamheid voor het tonen van en het beschermen van uw kunstwerk aan. Het maakt een grote keus voor de druk van en het tonen van kunstwerk, foto's, banners, en signage. De Raad van het Afficheschuim is ook een grote keus voor het maken van de raadsgrafiek van het douaneschuim, het schuimraad van de bannerwinkel en andere vertoningsbehoeften.

Onze Raad van het Afficheschuim is een grote keus die voor om het even welke affiche project maken. Het is makkelijk te gebruiken, lichtgewicht, flexibel en duurzaam, makend tot het een perfecte keus voor uw volgende drukproject. Met zijn grote kwaliteit en langdurige prestaties, is de Raad van het Afficheschuim de perfecte keus voor uw drukbehoeften.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: De Raad van het afficheschuim
 • Rekupereerbaar: Ja
 • Brandweerstand: Laag
 • UVweerstand: Hoog
 • Gewicht: Lichtgewicht
 • De Raad van het douaneschuim
 • Het Schuimraad van de douanegrootte
 

Technische Parameters:

Productnaam De Raad van het afficheschuim
Duurzaamheid Hoog
Materiaal Schuim
Rekupereerbaar Ja
Vorm Rechthoek
Kleur Wit
De oppervlakte eindigt Vlot
UVweerstand Hoog
Flexibiliteit Laag
Grootte A1
Sleutelwoorden De Raad van het fotoschuim, het Schuimraad van de Douanegrootte, Gedrukte Schuimraad
 

Toepassingen:

De Raad van het afficheschuim is een grote keus voor om het even welk project dat een witte, vlotte, en hoogst duurzame oppervlakte vereist. Deze raad is ideaal voor fotosteun, het schuimraad van de douanegrootte, het schuimraad van de bannerwinkel, en meer. Met een uitstekende kwaliteit eindig en uitstekende geschiktheid tot drukken, zijn zij perfect voor binnen en openluchttekens, vertoningen, presentaties, en meer. De witte kleur maakt het voor trillende kleuren en vertoningen perfect die niet langzaam zullen verdwenen worden of in de zon uitgewassen. De Raad van het afficheschuim is langdurig en kan een verscheidenheid van voorwaarden weerstaan, die tot het maken een grote keus voor om het even welk project.

 

Aanpassing:

De aangepaste Raad van het Afficheschuim

Onze raad van het afficheschuim is lichtgewicht, vuurvaste, en aanbiedingen hoge UVweerstand. Het heeft een vlotte oppervlakte eindigen en een dikte van 3mm. Onze raad van het douaneschuim is perfect voor druk en bannerwinkelbehoeften en het komt in een verscheidenheid van grootte.

Kies ons voor uw douane gedrukte behoeften van de schuimraad en krijg de perfecte oplossing van de het schuimraad van de bannerwinkel. Onze het schuimraad zal van de douanegrootte uw bannerwinkel op het volgende niveau nemen!

 

Steun en de Diensten:

Onze de Raadsproducten van het Afficheschuim komen met technische ondersteuning en de diensten die omvatten:

 • 24/7 klantenondersteuning
 • Online leerprogramma's en gebruikershandleiding
 • Vrije software-updates en insectenmoeilijke situaties
 • Productkennisbank en FAQs
 • Leef technologie-steunpraatje

Contactgegevens
Sales Manager