products

Van de de Douanegrootte van de scheurweerstand de Raad van het de Afficheschuim voor Reclame

Basisinformatie
Gedetailleerde informatie
Vorm: Rechthoek Flexibiliteit: Laag
De oppervlakte eindigt: Vlot Duurzaamheid: Hoog
rekupereerbaar: Ja Materiaal: Schuim
productnaam: De Raad van het afficheschuim UVweerstand: Hoog
Hoog licht:

De Raad van het de Afficheschuim van de scheurweerstand

,

Van de de douanegrootte van de scheurweerstand de afficheraad

,

De Raad van het afficheschuim voor reclame


Productomschrijving

Productomschrijving:

De raad van het douaneschuim wordt algemeen gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen, zoals signage, vertoningen, het ontwerpen, isolatie, en verpakking. Het staat voor een meer gepersonaliseerde en gemaakte benadering van projecten toe garanderen, die dat het eindproduct aan de specifieke behoeften en de vereisten van het project voldoet.

Globaal, is de raad van het douaneschuim een nuttig en veelzijdig materiaal dat kan worden aangepast om de unieke behoeften en de vereisten van om het even welke project of toepassing te passen. Door een waaier van aanpassingsopties aan te bieden, staat het voor een meer gepersonaliseerde en professionele benadering van een project toe, die een eindproduct garanderen van uitstekende kwaliteit dat aan de specifieke behoeften van het project voldoet.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: De Raad van het afficheschuim
 • UVweerstand: Hoog
 • Materiaal: Schuim
 • Dikte: 3mm
 • De oppervlakte eindigt: Vlot
 • Specialiteit: De Raad van het fotoschuim, de Raad van het Douaneschuim, het Schuimraad van de Douanegrootte
 

Technische Parameters:

Parameters Beschrijving
Product De Raad van het fotoschuim
Vorm Rechthoek
Kleur Wit
Duurzaamheid Hoog
Materiaal Schuim
Vochtbestendigheid Hoog
Grootte A1
Flexibiliteit Laag
Rekupereerbaar Ja
Dikte 3mm
UVweerstand Hoog
Type De Raad van het douaneschuim, het Schuimraad van de Douanegrootte
 

Toepassingen:

De Raad van het afficheschuim is een raad van het douaneschuim voor een verscheidenheid van binnen en openluchttoepassingen wordt ontworpen die. Zijn vochtbestendigheidskwaliteit verzekert de schuimraad niet door blootstelling aan regen of vochtigheid zal beschadigd worden. Het is ook lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren, toont het maken van het perfect voor het nemen aan gebeurtenissen, tonend bij handel, of adverterend op muren. Met zijn hoge UVweerstand, zal de schuimraad niet gemakkelijk beschadigd worden door de stralen van de zon. Dit maakt het voor openluchtgebruik geschikt in om het even welke het plaatsen. Bovendien, is de schuimraad hoogst voor het drukken geschikt, toestaand voor douaneontwerpen die op het moeten worden gedrukt. Tot slot is de schuimraad hoogst duurzaam en langdurig, makend tot het een grote keus voor zij die een product willen dat zal duren. Met zijn eigenschappen van uitstekende kwaliteit, is de Raad van het Afficheschuim de perfecte keus voor de raad van het douaneschuim, gedrukte schuimraad, en andere binnen en openluchttoepassingen.

 

Aanpassing:

Douane Gedrukte Schuimraad
 • Vochtbestendigheid: Hoog
 • Gewicht: Lichtgewicht
 • Brandweerstand: Laag
 • De oppervlakte eindigt: Vlot
 • Kleur: Wit

Wij specialiseren ons in douane gedrukte schuimraad, het schuimraad van de bannerwinkel, en gedrukte signage van de schuimraad. Onze schuimraad is hoogst bestand vochtigheid, lichtgewicht, met een vlotte oppervlakte eindig, en komt in wit.

 

Steun en de Diensten:

De Raad van het afficheschuim biedt technische ondersteuning en de dienst aan om ervoor te zorgen dat alle klanten met hun aankoop tevreden zijn.

Wij verlenen telefoonsteun, onlineondersteuning en e-mailsteun. Ons goed geïnformeerd personeel kan u bij om het even welke vragen of zorgen helpen u betreffende installatie, productopstelling, het oplossen van problemen en meer kunt hebben.

Wij bieden onderhoud en reparatie ook de diensten voor onze producten aan. Wij zorgen ervoor dat uw product behoorlijk functioneert en dat om het even welke kwesties snel en efficiënt worden behandeld.

Onze medewerker van de klantenservices zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om u bij om het even welke vragen of zorgen te helpen u kunt hebben.

Contactgegevens
Sales Manager