products

1220*2440*5mm het Schuimraad van de Rechthoek Grote Affiche met Lage Flexibiliteit

Basisinformatie
Gedetailleerde informatie
Materiaal: Schuim De oppervlakte eindigt: Vlot
UVweerstand: Hoog Vochtbestendigheid: Hoog
Kleur: Wit Maat: A1
Vorm: Rechthoek Dikte: 3mm
Hoog licht:

1220mm de Raad van het Afficheschuim

,

Lage het Schuimraad van de Flexibiliteitsaffiche

,

1220mm de grote raad van de schuimaffiche


Productomschrijving

Productomschrijving:

De Raad van het afficheschuim: Duurzame, Lage Flexibel, Raad van het Rechthoek de Witte Schuim voor Douane Gedrukte Banners

Zoekt u een schuimraad die duurzaam is, eindigt lage flexibel, rechthoek, wit met een vlotte oppervlakte voor douane gedrukte banners? Kijk neen dan verder de Raad van het Afficheschuim! Met zijn superieure duurzaamheid en lage flexibele eigenschappen, is de Raad van het Afficheschuim perfect voor een verscheidenheid van toepassingen, van het schuimraad van de bannerwinkel aan de raad van het douaneschuim. Zijn witte kleur en vlotte oppervlakte eindigen maken tot het ideaal voor gedrukte schuimraad. De Raad van het afficheschuim is de perfecte keus voor uw het schuimraad van de bannerwinkel en de raadsbehoeften van het douaneschuim.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: De Raad van het afficheschuim
  • Rekupereerbaar: Ja
  • Dikte: 3mm
  • Vorm: Rechthoek
  • Kleur: Wit
  • Flexibiliteit: Laag
  • Gedrukte Schuimraad: Ja
  • De Raad van het fotoschuim: Ja
  • De gedrukte Tekens van de Schuimraad: Ja
 

Technische Parameters:

Productnaam De Raad van het afficheschuim
Dikte 3mm
UVweerstand Hoog
Materiaal Schuim
Rekupereerbaar Ja
Kleur Wit
De oppervlakte eindigt Vlot
Grootte A1
Vochtbestendigheid Hoog
Flexibiliteit Laag
Sleutelwoorden De Raad van het fotoschuim, de Raad van het Douaneschuim, het Schuimraad van de Bannerwinkel
 

Toepassingen:

De Raad van het afficheschuim is een hoogst duurzaam, voor het drukken geschikt, en vuurvast materiaal dat voor een verscheidenheid van toepassingen perfect is. Met een vlotte afwerking en een dikte van 3mm, is het ideaal voor het schuimraad van de douanegrootte, de raad van het douaneschuim, het schuimraad van de bannerwinkel, en de raad van het afficheschuim. Het is perfect voor het creëren van douaneaffiches en banners die om worden ontworpen te duren. Het is ook lichtgewicht maar toch sterk genoeg voor binnen en openluchtgebruik. Het is een rendabele manier om een verklaring met uw marketing materialen af te leggen, aangezien het hoogst duurzaam is en kan direct worden gedrukt op. Met zijn eigenschappen van de brandweerstand, is het perfect voor om het even welk milieu waar de veiligheid een prioriteit is. De Raad van het afficheschuim is een grote keus voor het creëren van unieke, douane-gerangschikte affiches en banners die duidelijk uitkomen.

 

Aanpassing:

De Raad van het douaneschuim - perfectioneer voor Uw Behoeften van de Bannerwinkel

Wij verstrekken de raad van het douaneschuim voor al uw behoeften en vereisten van de bannerwinkel. Onze schuimraad is lichtgewicht, eindigt de vlotte oppervlakte, lage brandweerstand, en rekupereerbaar.

Onze schuimraad is perfect voor druk, die u de flexibiliteit geven om unieke ontwerpen tot stand te brengen. Het is ook licht genoeg om van muren of plafonds zonder enige spanning worden gehangen.

Wij waarborgen uw tevredenheid met de kwaliteit en de prestaties van onze raad van het douaneschuim.

Geef opdracht vandaag tot uw raad van het douaneschuim en krijg de perfecte oplossing van de bannerwinkel!

 

Steun en de Diensten:

Hier bij de Raad van het Afficheschuim, verlenen wij technische ondersteuning en de diensten om aan al uw behoeften te voldoen. Ons team bestaat uit ervaren beroeps die altijd bereid om bij om het even welke onderzoeken of kwesties zijn te helpen u kunt hebben. Wij begrijpen dat uw product voor u belangrijk is en wij zorgen ervoor om een snelle en nauwkeurige reactie op uw verzoeken te verstrekken.

Wij bieden telefoonsteun, e-mailsteun aan, en leven praatjesteun. U kunt ons voor om het even welke vragen of zorgen op elk ogenblik contacteren u betreffende uw product kunt hebben. Wij hebben ook een brede waaier van online middelen zoals FAQs, leerprogramma's, en productinformatie om u te helpen de meesten uit uw aankoop krijgen.

Wij taxeren uw terugkoppelen en zijn geëngageerd aan het voorzien van u van de beste ervaring mogelijke klantenservice. Ons klantenserviceteam wordt toegewijd aan het voorzien van u van een prettige en nuttige ervaring.

Contactgegevens
Sales Manager