products

Gesteunde de Afficheraad 1220×2440mm van de bannerwinkel Schuim Rode Kleur

Basisinformatie
Gedetailleerde informatie
Materiaal: Schuim De oppervlakte eindigt: Vlot
UVweerstand: Hoog Vochtbestendigheid: Hoog
Kleur: Wit Maat: A1
Vorm: Rechthoek Dikte: 3mm
Hoog licht:

Gesteunde de Afficheraad van de bannerwinkel Schuim

,

Schuim Gesteunde Afficheraad 2440mm

,

rode Schuimraad 2440mm


Productomschrijving

Productomschrijving:

De raad van het afficheschuim is een type van schuimraad dat specifiek voor het creëren van affiches wordt ontworpen. Het wordt gemaakt van polystyreenschuim, dat tussen twee lagen van document of plastiek wordt geklemd die een vlotte en voor het drukken geschikte oppervlakte verstrekken. De raad van het afficheschuim is beschikbaar in een waaier van grootte en dikten, die het maken voor een verscheidenheid van affichegrootte en vertoningsvereisten geschikt.

Één van de primaire voordelen van de raad van het afficheschuim is zijn lichtgewicht en stijve aard, die het gemakkelijk maakt te behandelen en te vervoeren. Bovendien, is de raad van het afficheschuim bestand tegen water en vochtigheid, makend het voor openluchtgebruik geschikt.

De raad van het afficheschuim wordt algemeen gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen, zoals reclame, bevorderingen, en gebeurtenissen. Het wordt vaak gebruikt als substraat voor de drukgrafiek van uitstekende kwaliteit, tekst, en beelden, die tot het maken een ideaal materiaal voor creëren opvallend en professioneel uitziendeaffiches.

De raad van het afficheschuim wordt ook algemeen gebruikt in de ontwerpende industrie voor het opzetten van en het ontwerpen van grote affiches en drukken. Zijn lichtgewicht en stijve aard maakt het gemakkelijk te behandelen en te vervoeren, terwijl zijn vlotte oppervlakte verzekert een professioneel uitziende eindigt.

Globaal, is de raad van het afficheschuim een veelzijdig en duurzaam materiaal dat voor het creëren van hoogstaande en professioneel uitziendeaffiches ideaal is. Zijn lichtgewicht en stijve aard, weerstand tegen water en vochtigheid, en de vlotte en voor het drukken geschikte oppervlakte maken tot het een populaire keus voor een brede waaier van toepassingen.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: De Raad van het afficheschuim
  • Rekupereerbaar: Ja
  • Dikte: 3mm
  • Vorm: Rechthoek
  • Kleur: Wit
  • Flexibiliteit: Laag
  • Gedrukte Schuimraad: Ja
  • De Raad van het fotoschuim: Ja
  • De gedrukte Tekens van de Schuimraad: Ja
 

Technische Parameters:

Productnaam De Raad van het afficheschuim
Dikte 5mm
UVweerstand Hoog
Materiaal Schuim
Rekupereerbaar Ja
Kleur Wit
De oppervlakte eindigt Vlot
Grootte A1
Vochtbestendigheid Hoog
Flexibiliteit Laag
Sleutelwoorden De Raad van het fotoschuim, de Raad van het Douaneschuim, het Schuimraad van de Bannerwinkel
 

Toepassingen:

De Raad van het afficheschuim is een hoogst duurzaam, voor het drukken geschikt, en vuurvast materiaal dat voor een verscheidenheid van toepassingen perfect is. Met een vlotte afwerking en een dikte van 3mm, is het ideaal voor het schuimraad van de douanegrootte, de raad van het douaneschuim, het schuimraad van de bannerwinkel, en de raad van het afficheschuim. Het is perfect voor het creëren van douaneaffiches en banners die om worden ontworpen te duren. Het is ook lichtgewicht maar toch sterk genoeg voor binnen en openluchtgebruik. Het is een rendabele manier om een verklaring met uw marketing materialen af te leggen, aangezien het hoogst duurzaam is en kan direct worden gedrukt op. Met zijn eigenschappen van de brandweerstand, is het perfect voor om het even welk milieu waar de veiligheid een prioriteit is. De Raad van het afficheschuim is een grote keus voor het creëren van unieke, douane-gerangschikte affiches en banners die duidelijk uitkomen.

 

Aanpassing:

De Raad van het douaneschuim - perfectioneer voor Uw Behoeften van de Bannerwinkel

Wij verstrekken de raad van het douaneschuim voor al uw behoeften en vereisten van de bannerwinkel. Onze schuimraad is lichtgewicht, eindigt de vlotte oppervlakte, lage brandweerstand, en rekupereerbaar.

Onze schuimraad is perfect voor druk, die u de flexibiliteit geven om unieke ontwerpen tot stand te brengen. Het is ook licht genoeg om van muren of plafonds zonder enige spanning worden gehangen.

Wij waarborgen uw tevredenheid met de kwaliteit en de prestaties van onze raad van het douaneschuim.

Geef opdracht vandaag tot uw raad van het douaneschuim en krijg de perfecte oplossing van de bannerwinkel!

 

Steun en de Diensten:

Hier bij de Raad van het Afficheschuim, verlenen wij technische ondersteuning en de diensten om aan al uw behoeften te voldoen. Ons team bestaat uit ervaren beroeps die altijd bereid om bij om het even welke onderzoeken of kwesties zijn te helpen u kunt hebben. Wij begrijpen dat uw product voor u belangrijk is en wij zorgen ervoor om een snelle en nauwkeurige reactie op uw verzoeken te verstrekken.

Wij bieden telefoonsteun, e-mailsteun aan, en leven praatjesteun. U kunt ons voor om het even welke vragen of zorgen op elk ogenblik contacteren u betreffende uw product kunt hebben. Wij hebben ook een brede waaier van online middelen zoals FAQs, leerprogramma's, en productinformatie om u te helpen de meesten uit uw aankoop krijgen.

Wij taxeren uw terugkoppelen en zijn geëngageerd aan het voorzien van u van de beste ervaring mogelijke klantenservice. Ons klantenserviceteam wordt toegewijd aan het voorzien van u van een prettige en nuttige ervaring.

Contactgegevens
Sales Manager