products

Geen Geurps Schuimraad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Kleur: Wit rekupereerbaar: Ja
Thermische weerstand: 0,09 M2K/W Oppervlakte: Vlot
Akoestische Prestaties: Goed Dampdoordringbaarheid: Laag
Vochtbestendigheid: Goed Warmtegeleidingsvermogen: 0,033 W/mK
Hoog licht:

Geen Geurps Schuimraad

,

Geen het Schuimraad van het Geurpolystyreen

,

lichtgewichtps Schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

PS de schuimraad, ook als de raad van het polystyreenschuim wordt bekend, is een lichtgewicht en stijve die schuimraad van polystyreenschuim dat wordt gemaakt. Het wordt algemeen gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen, zoals signage, vertoningen, het ontwerpen, isolatie, en verpakking.

PS de schuimraad wordt gemaakt door polystyreenschuim uit te drijven en dan het te vormen in raad van variërende dikten. De resulterende raad is stijf en lichtgewicht, makend hen gemakkelijk te behandelen en te vervoeren. Bovendien, PS heeft de schuimraad goede thermische isolatieeigenschappen, die het maken in toepassingen nuttig waar de temperatuurcontrole belangrijk is.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: PS Schuimraad
  • Materiaal: Polystyreenschuim
  • Effectweerstand: Goed
  • Akoestische Prestaties: Goed
  • Dikte: 3mm
  • Thermische Weerstand: 0,09 M2K/W
  • De Raad van de douaneaffiche: Ja
  • De Raad van het douaneschuim: Ja
  • De Druk van de schuimraad: Ja
 

Technische Parameters:

Bezit Waarde
Rekupereerbaar Ja
Kleur Wit
Dikte 3mm
Brandclassificatie Klasse 1
Materiaal Polystyreenschuim
Oppervlakte Vlot
Rand Vierkant
Gewicht 2.5kg/m2
Effectweerstand Goed
Warmtegeleidingsvermogen 0,033 W/mK
 

Toepassingen:

Yuanlongps de Schuimraad is een rendabele en wijdverspreide oplossing voor vele verschillende toepassingen. Het wordt gemaakt van hoogte - het schuim van het kwaliteitspolystyreen, met een dikte van 3mm en een grootte van 2440mm X 1220mm. De schuimraad is lichtgewicht maar toch duurzaam, en heeft uitstekende effectweerstand en thermische weerstand, met een thermische weerstand van 0,09 M2K/W. Het is ideaal voor een grote verscheidenheid van toepassingen, van de reclame van vertoningen aan bureauverdelingen, en van het isoleren van muren aan het beschermen van gevoelige punten tijdens vervoer. Het is ook geschikt om modelvliegtuigen, en te maken voor het creëren van prototypen en verpakking. Yuanlongps de Schuimraad is de perfecte keus wanneer u een betrouwbare en rendabele oplossing nodig hebt.

 

Aanpassing:

Yuanlongps Schuimraad
Merknaam: Yuanlong
Plaats van Oorsprong: China
Warmtegeleidingsvermogen: 0,033 W/mK
Akoestische Prestaties: Goed
Thermische Weerstand: 0,09 M2K/W
Vochtbestendigheid: Goed
Dampdoordringbaarheid: Laag

Yuanlongps de Schuimraad is een een blad van het polystyreenschuim, raad van het polystyreenschuim, en een de raadsisolatie van het polystyreenschuim die uitstekend warmtegeleidingsvermogen, thermische weerstand, vochtbestendigheid, en dampdoordringbaarheid verstrekt. Het verstrekt ook goede akoestische prestaties. Het is perfect voor isolatie, geluiddicht maken, en andere toepassingen.

 

Steun en de Diensten:

PS de technische ondersteuning en de dienst van de Schuimraad zijn beschikbaar om klanten met hun onderzoeken te helpen. Ons specifiek team van technici is op hand om advies, het oplossen van problemen en raad te geven om de beste prestaties en de kwaliteit van het product te verzekeren. Wij bieden ook een waaier van onderhoud en reparatie de diensten, evenals een garantie voor onze producten aan.

Contactgegevens
Sales Manager