products

A4 Raad 10.0mm van het Grootte Roze Schuim Eco Vriendschappelijk voor het Maken van Vertoningen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Thermische weerstand: 0,09 M2K/W Vochtbestendigheid: Goed
Oppervlakte: Vlot Brandclassificatie: Klasse 1
rekupereerbaar: Ja Maat: 2440mm X 1220mm
Materiaal: Polystyreenschuim Warmtegeleidingsvermogen: 0,033 W/mK
Hoog licht:

Roze Schuimraad 10.0mm

,

10.0mm Raad van het eco de vriendschappelijke Schuim

,

makend tot Vertoningen Roze Schuimraad


Productomschrijving

Product beschrijving:

Introductie van PS Foam Board, het perfecte aangepaste posterbord voor akoestische prestaties.Dit materiaal is gemaakt van polystyreenschuim, dat licht van gewicht is en gemakkelijk te hanteren.Het heeft een brandklasse van klasse 1 en een dikte van 3 mm, waardoor het zeer goed bestand is tegen schokken en vuur.PS Foam Board is een uitstekende keuze voor wand- en plafondtoepassingen en biedt superieure akoestische prestaties.Het is ook ideaal voor montage en inlijsten, omdat het door zijn lichte eigenschappen gemakkelijk te hanteren en te installeren is.Met PS Foam Board kun je verbluffende en op maat gemaakte posters maken met het hoogste kwaliteitsniveau.

 

Functies:

 • Productnaam:PS Schuimplaat
 • Materiaal:Polystyreenschuim
 • Gewicht:2,5kg/m2
 • recyclebaar:Ja
 • Vochtbestendigheid:Goed
 • Warmtegeleiding:0,033 W/mK
 • Aangepaste schuimplaat:Beschikbaar
 

Technische parameters:

Eigendom Waarde
Thermische weerstand 0,09 M2K/W
Maat 2440 x 1220 mm
Vochtbestendigheid Goed
Kleur Wit
Akoestische prestaties Goed
Rand Vierkant
Dampdoorlaatbaarheid Laag
Impact weerstand Goed
Materiaal Polystyreenschuim
Dikte 3mm
 

Toepassingen:

Yuanlong, een merk uit China, biedt op maat gemaakte PS Foam Board met een glad oppervlak, vierkante randen, brandklasse 1, vochtbestendigheid en recyclebare eigenschappen.Het is een ideale keuze voor ambachten, displays, verpakking en montage.Het heeft een lichtgewicht constructie en is gemakkelijk te snijden, waardoor het ideaal is voor toepassingen zoals displays op verkooppunten, beursstands en uithangborden.Het is ook geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en biedt uitstekende sterkte en duurzaamheid.

De PS Foam Board van Yuanlong biedt uitstekende prestaties met zijn brandklasse 1, vochtbestendigheid en recyclebare eigenschappen.Het is perfect voor toepassingen zoals gevelbekleding, isolatie, interieurdecoratie en geluidsisolatie.Het is ook ideaal voor het maken van modellen, prototypes en sculpturen.De foamboard is lichtgewicht en gemakkelijk te snijden en biedt uitstekende sterkte en duurzaamheid.

Het PS-schuimbord van Yuanlong biedt een uitstekende oplossing voor verschillende toepassingen, zoals knutselprojecten, displays, verpakkingen, montage en displays voor verkooppunten.Het is ook geschikt voor binnen- en buitengebruik, waardoor het een uitstekende keuze is voor beursstands, uithangborden, wandbekleding, isolatie, interieurdecoratie en geluidsisolatie.De foamboard is licht van gewicht en gemakkelijk te snijden, wat zorgt voor duurzaamheid en sterkte.

 

Maatwerk:

Schuimplaat op maat

Yuanlong Custom Foam Board is ideaal voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder isolatie, muurbescherming, modelbouw en meer.

 • Plaats van herkomst: China
 • Gewicht: 2,5 kg/m2
 • Recyclebaar: ja
 • Slagvastheid: Goed
 • Afmeting: 2440mm x 1220mm
 • Thermische geleidbaarheid: 0,033 W/mK

Yuanlong Custom Foam Board is perfect voor elk project dat een lichtgewicht maar duurzame polystyreenschuimplaat vereist.De uitstekende slagvastheid maakt het de perfecte keuze voor op maat gemaakte foamboard-service.

 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service van PS Foam Board

Bij PS Foam Board streven we ernaar uitstekende technische ondersteuning en service te bieden voor al onze producten.Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en hulp te bieden bij installatie, onderhoud, probleemoplossing en reparaties.

We bieden ook een verscheidenheid aan online bronnen, waaronder gebruikershandleidingen, productgidsen en veelgestelde vragen.Daarnaast bieden we een telefoonlijn en e-mailondersteuning voor alle extra hulp die u nodig heeft.

Als u hulp nodig heeft met een van onze PS Foam Board-producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.We helpen u graag om het meeste uit uw product te halen.

Contactgegevens
Sales Manager