products

De Milieubescherming Raad van het Douaneschuim

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
effectweerstand: Goed rekupereerbaar: Ja
Gewicht: 2.5kg/m2 Dikte: 3mm
Brandclassificatie: Klasse 1 Rand: Vierkant
Kleur: Wit Thermische weerstand: 0,09 M2K/W
Hoog licht:

de milieubescherming Raad van het Douaneschuim

,

Milieubescherming gepersonaliseerde schuimraad

,

Het Schuimraad van de polystyreendouane


Productomschrijving

Productomschrijving:

De raad van het douaneschuim is een type van schuimraad dat specifiek wordt aangepast om aan de unieke behoeften en de vereisten van een bepaalde project of een toepassing te voldoen. Dit kan verscheidene aanpassingsopties, zoals impliceren:

 1. Grootte: De schuimraad kan douanebesnoeiing zijn aan een specifieke grootte of een vorm om de vereisten van een bepaald project te passen.

 2. Kleur: De schuimraad kan met een specifiek kleur of een patroon worden aangepast om het ontwerp of het brandmerken van een project aan te passen.

 3. Dikte: De schuimraad kan aan een specifieke dikte worden aangepast om extra starheid of flexibiliteit, afhankelijk van de toepassing te verstrekken.

 4. De oppervlakte eindigt: De schuimraad kan met een specifieke oppervlakte worden aangepast eindigt, zoals een glanzende of steentextuur, om het visuele beroep van een project te verbeteren.

 5. Druk: De schuimraad kan met druk, zoals het brandmerken, beelden, of tekst worden aangepast, om gepersonaliseerd en een beroeps te creëren kijk.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: PS Schuimraad
 • Brandclassificatie: Klasse 1
 • Rekupereerbaar: Ja
 • Kleur: Wit
 • Oppervlakte: Vlot
 • Dikte: 3mm
 • Speciale Eigenschappen: De Raad van de douaneaffiche, de Raad van het Douaneschuim, PS Schuimblad
 

Technische Parameters:

Bezit Waarde
Oppervlakte Vlot
Materiaal Polystyreenschuim
Dampdoordringbaarheid Laag
Gewicht 2.5kg/m2
Rekupereerbaar Ja
Vochtbestendigheid Goed
Warmtegeleidingsvermogen 0,033 W/mK
Akoestische Prestaties Goed
Effectweerstand Goed
Grootte 2440mm X 1220mm
 

Toepassingen:

De het schuimraad van de Yuanlongdouane is een lichtgewicht en duurzame die isolatie van de schuimraad, van polystyreenschuim wordt gemaakt. Het heeft een vlotte oppervlakte en een goede vochtbestendigheid, die tot het maken ideaal voor zowel binnen als openluchtgebruik. De raad heeft een gewicht van 2.5kg/m2 en een warmtegeleidingsvermogen van 0,033 W/mK, met een thermische weerstand van 0,09 M2K/W.

De het schuimraad wordt van de Yuanlongdouane wijd gebruikt voor het opzetten van affiches, tekens, en andere vertoningen, evenals voor model-maakt projecten, ambachten, en onderwijsprojecten. Het kan ook voor isolatie in bouw, energiebehoud, en soundproofing toepassingen worden gebruikt. Het wordt ook gebruikt voor thermische isolatie voor gebouwen, structuren, en andere toepassingen.

De Yuanlong-raad van het douaneschuim is een grote keus voor die die een lichtgewicht, duurzaam, en rendabel de isolatieproduct zoeken van de schuimraad. Het is gemakkelijk te installeren en te handhaven, en is perfect voor een verscheidenheid van toepassingen.

 

Aanpassing:

Yuanlong Aangepaste PS Schuimraad
 • Merknaam: Yuanlong
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Kleur: Wit
 • Materiaal: Polystyreenschuim
 • Warmtegeleidingsvermogen: 0,033 W/mK
 • Thermische Weerstand: 0,09 M2K/W
 • Grootte: 2440mm X 1220mm

Wordt de Yuanlong Aangepaste PS Schuimraad gemaakt van Polystyreenschuim dat in warmtegeleidingsvermogen en thermische weerstand superieur is. De grootte van de schuimraad is 2440mm X 1220mm. Het is ideaal voor het maken van isolatiematerialen, de reclame van raad, binnen en openluchtdecoratiematerialen.

Sleutelwoorden: de raad van het polystyreenschuim, ps schuimblad, de raadsleverancier van het polystyreenschuim

 

Steun en de Diensten:

PS de Technische ondersteuning en de Dienst van de Schuimraad

Wij begrijpen dat onze klanten vragen kunnen hebben of technische ondersteuning en de dienst vereisen en wij zijn hier te helpen. Ons team van gekwalificeerde en ervaren beroeps is beschikbaar om u bij om het even welke vragen te helpen u kunt hebben. Wij kunnen u van de beste raad op het gebruik van onze producten en de diensten ook voorzien.

Of u hulp met installatie, het oplossen van problemen, onderhoud, of algemene technische ondersteuning, wij nodig hebt zijn hier u van de hulp te voorzien u wenst. Wij hebben ook een brede waaier van technische beschikbare middelen en hulpmiddelen om u te helpen de meesten uit uw PS producten en diensten van de Schuimraad krijgen.

Als u hulp nodig hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij zijn altijd gelukkig te helpen en zullen ons beste doen ervoor zorgen dat u de meesten uit uw PS producten en diensten van de Schuimraad krijgt.

Contactgegevens
Sales Manager