products

20×15cm Gekleurde PS Milieuvriendelijke Duurzaam van de Schuimraad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Maat: 2440mm X 1220mm Thermische weerstand: 0,09 M2K/W
Brandclassificatie: Klasse 1 Materiaal: Polystyreenschuim
effectweerstand: Goed Warmtegeleidingsvermogen: 0,033 W/mK
Rand: Vierkant Dikte: 5mm
Hoog licht:

20×15cm PS Schuimraad

,

PS milieuvriendelijke Schuimraad

,

20×15cm gekleurde Schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

De Raad van het polystyreenschuim is een raad van het douaneschuim van polystyreen wordt gemaakt, dat voor zijn uitstekende effectweerstand en superieur warmtegeleidingsvermogen dat gekend is. Het is beschikbaar in de grootte van 2440mm X 1220mm, en kan in diverse vormen met een vierkante rand worden gesneden. Met een warmtegeleidingsvermogen van 0,033 W/mK, is het een grote keus voor een brede waaier van toepassingen. Onze PS schuimraad is een ideale oplossing voor projecten die lichtgewicht, duurzame en rendabele materialen met superieure thermische isolatie vereisen.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: PS Schuimraad
 • Rand: Vierkant
 • Materiaal: Polystyreenschuim
 • Gewicht: 2.5kg/m2
 • Thermische Weerstand: 0,09 M2K/W
 • Warmtegeleidingsvermogen: 0,033 W/mK
 

Technische Parameters:

Bezit Waarde
Materiaal De Raad van het polystyreenschuim
Dikte 3mm
Grootte 2440mm X 1220mm
Oppervlakte Vlot
Warmtegeleidingsvermogen 0,033 W/mK
Brandclassificatie Klasse 1
Akoestische Prestaties Goed
Rand Vierkant
Vochtbestendigheid Goed
Kleur Wit
Thermische Weerstand 0,09 M2K/W
 

Toepassingen:

 1. Fotografie: De witte schuimraad wordt vaak gebruikt in fotografie als reflector of verspreider om de richting en de intensiteit van licht te controleren. Het kan ook als achtergrond voor productfotografie, portretfotografie, en stillevenfotografie worden gebruikt.

 2. Signage: De witte schuimraad wordt gebruikt aangezien een substraat voor binnen en openluchtsignage, zoals kleinhandelstekens, de richtingtekens, en de handel tekens tonen.

 3. Vertoning: De witte schuimraad wordt gebruikt om vertoningen voor handel tot stand te brengen toont, tentoonstellingen, en kleinhandelsmilieu's. Het wordt vaak gebruikt als lichtgewicht en gemakkelijk-aan-handvatsubstraat voor het opzetten van grafiek en andere materialen.

 4. Kunsten en ambachten: De witte schuimraad is een populair materiaal voor kunsten en ambachtenprojecten, zoals het creëren van 3D modellen, omlijstingen, en andere decoratieve punten.

 5. Schoolprojecten: De witte schuimraad wordt algemeen gebruikt in schoolprojecten, zoals wetenschaps eerlijke vertoningen en dioramas.

 6. Het opzetten en het ontwerpen: De witte schuimraad wordt vaak gebruikt voor het opzetten van en het ontwerpen van kunstwerk, foto's, en drukken.

 7. Verpakking: De witte schuimraad wordt soms gebruikt voor verpakking en bescherming van breekbare punten tijdens het verschepen.

Aanpassing:

De Raad van het douaneschuim: Yuanlongps Schuimblad

Merknaam: Yuanlong

Plaats van Oorsprong: China

Dikte: 3mm

Rekupereerbaar: Ja

Vochtbestendigheid: Goed

Thermische Weerstand: 0,09 M2K/W

Grootte: 2440mm X 1220mm

Yuanlong biedt douaneps schuimbladen aan die voor een verscheidenheid van toepassingen perfect zijn. Onze raad van het douaneschuim wordt ontworpen om uitstekende vochtigheid en thermische weerstand te verstrekken. Onze schuimraad is ook rekupereerbaar en komt in een dikte van 3mm en een grootte van 2440mm x 1220mm.

 

Steun en de Diensten:

PS de Technische ondersteuning en de Diensten van de Schuimraad

In XYZ Company, verlenen wij technische ondersteuning en de diensten voor PS de producten van de Schuimraad. Wij bieden een breed dienstengamma, met inbegrip van productinstallatie, het oplossen van problemen, en de reparatiediensten aan.

Wij geven ook vrij klantenondersteuning en advies om u te helpen het grootste deel van uw PS product van de Schuimraad maken. Ons goed geïnformeerd klantenserviceteam is beschikbare 24/7 om eender welke vragen of zorgen te beantwoorden u over uw PS product van de Schuimraad kunt hebben.

Bovendien, bieden wij uitgebreide garanties op onze PS producten van de Schuimraad aan. Met een uitgebreide garantie, kunt u rusten verzekerd dat uw product voor een langere periode behandeld is, die u vrede van mening geven.

Als u ooit hulp met uw PS product van de Schuimraad nodig hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij moeten altijd hier helpen!

Contactgegevens
Sales Manager