products

Vlotte Oppervlakteps Gele Kleur Lichtgewicht 60×45cm van de Schuimraad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
effectweerstand: Goed rekupereerbaar: Ja
Gewicht: 2.5kg/m2 Dikte: 5mm
Brandclassificatie: Klasse 1 Rand: Vierkant
Kleur: Wit Thermische weerstand: 0,09 M2K/W
Hoog licht:

Vlotte Oppervlakteps Schuimraad

,

PS Schuimraad 60×45cm

,

gele Schuimraad 60×45cm


Productomschrijving

Productomschrijving:

PS de Schuimraad is een blad van het polystyreenschuim met een raad van de douaneaffiche kijkt. Het is een duurzaam en lichtgewichtmateriaal, die uitstekende isolatie en soundproofing eigenschappen verstrekken. Het is beschikbaar in een verscheidenheid van dikten, die zich van 3mm uitstrekken tot 10mm. PS de Schuimraad is hoogst vuurvast, met een Klasse 1 brandclassificatie, evenals lage dampdoordringbaarheid. De randen zijn volkomen vierkant, en het is een volledig rekupereerbaar materiaal.

PS de Schuimraad is perfect voor een brede waaier van toepassingen, van verpakking en isolatie aan vertoningsraad en signage. Het is hoogst rendabel, makend tot het ideaal voor zowel binnen als openluchtgebruik. Het is gemakkelijk te installeren en vereist geen speciale hulpmiddelen. Of u een duurzaam, vuurvast materiaal of een raad van de douaneaffiche met een lage dampdoordringbaarheid zoekt, PS is de Schuimraad een grote optie.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: PS Schuimraad
 • Brandclassificatie: Klasse 1
 • Rekupereerbaar: Ja
 • Kleur: Wit
 • Oppervlakte: Vlot
 • Dikte: 3mm
 • Speciale Eigenschappen: De Raad van de douaneaffiche, de Raad van het Douaneschuim, PS Schuimblad
 

Technische Parameters:

Bezit Waarde
Oppervlakte Vlot
Materiaal Polystyreenschuim
Dampdoordringbaarheid Laag
Gewicht 2.5kg/m2
Rekupereerbaar Ja
Vochtbestendigheid Goed
Warmtegeleidingsvermogen 0,033 W/mK
Akoestische Prestaties Goed
Effectweerstand Goed
Grootte 2440mm X 1220mm
 

Toepassingen:

De het schuimraad van de Yuanlongdouane is een lichtgewicht en duurzame isolatie van de schuimraad, die van polystyreenschuim wordt gemaakt. Het heeft een vlotte oppervlakte en een goede vochtbestendigheid, die tot het maken ideaal voor zowel binnen als openluchtgebruik. De raad heeft een gewicht van 2.5kg/m2 en een warmtegeleidingsvermogen van 0,033 W/mK, met een thermische weerstand van 0,09 M2K/W.

De het schuimraad wordt van de Yuanlongdouane wijd gebruikt voor het opzetten van affiches, tekens, en andere vertoningen, evenals voor model-maakt projecten, ambachten, en onderwijsprojecten. Het kan ook voor isolatie in bouw, energiebehoud, en soundproofing toepassingen worden gebruikt. Het wordt ook gebruikt voor thermische isolatie voor gebouwen, structuren, en andere toepassingen.

De Yuanlong-raad van het douaneschuim is een grote keus voor die die een lichtgewicht, duurzaam, en rendabel de isolatieproduct zoeken van de schuimraad. Het is gemakkelijk te installeren en te handhaven, en is perfect voor een verscheidenheid van toepassingen.

 

Aanpassing:

Yuanlong Aangepaste PS Schuimraad
 • Merknaam: Yuanlong
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Kleur: Wit
 • Materiaal: Polystyreenschuim
 • Warmtegeleidingsvermogen: 0,033 W/mK
 • Thermische Weerstand: 0,09 M2K/W
 • Grootte: 2440mm X 1220mm

Wordt de Yuanlong Aangepaste PS Schuimraad gemaakt van Polystyreenschuim dat in warmtegeleidingsvermogen en thermische weerstand superieur is. De grootte van de schuimraad is 2440mm X 1220mm. Het is ideaal voor het maken van isolatiematerialen, de reclame van raad, binnen en openluchtdecoratiematerialen.

Sleutelwoorden: de raad van het polystyreenschuim, ps schuimblad, de raadsleverancier van het polystyreenschuim

 

Steun en de Diensten:

PS de Technische ondersteuning en de Dienst van de Schuimraad

Wij begrijpen dat onze klanten vragen kunnen hebben of technische ondersteuning en de dienst vereisen en wij zijn hier te helpen. Ons team van gekwalificeerde en ervaren beroeps is beschikbaar om u bij om het even welke vragen te helpen u kunt hebben. Wij kunnen u van de beste raad op het gebruik van onze producten en de diensten ook voorzien.

Of u hulp met installatie, het oplossen van problemen, onderhoud, of algemene technische ondersteuning, wij nodig hebt zijn hier u van de hulp te voorzien u wenst. Wij hebben ook een brede waaier van technische beschikbare middelen en hulpmiddelen om u te helpen de meesten uit uw PS producten en diensten van de Schuimraad krijgen.

Als u hulp nodig hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij zijn altijd gelukkig te helpen en zullen ons beste doen ervoor zorgen dat u de meesten uit uw PS producten en diensten van de Schuimraad krijgt.

Contactgegevens
Sales Manager