products

3D Module die Blauw Schuim maken Gepersonaliseerde Schuimraad inschepen Geen het Verschroeien

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Vochtbestendigheid: Goed Warmtegeleidingsvermogen: 0,033 W/mK
Gewicht: 2.5kg/m2 Dampdoordringbaarheid: Laag
rekupereerbaar: Ja Dikte: 3mm
Akoestische Prestaties: Goed effectweerstand: Goed
Hoog licht:

Gepersonaliseerde Schuimraad geen het verschroeien

,

Blauwe Schuimraad geen het verschroeien

,

3D module die Blauwe Schuimraad maken


Productomschrijving

Productomschrijving:

PS de Schuimraad is een uitstekende kwaliteit, de raad van het douaneschuim die van polystyreenschuim wordt gemaakt. Het is lichtgewicht en toch ongelooflijk sterk, makend tot het een ideale keus voor een brede waaier van toepassingen. De oppervlakte van de raad kan vlot en met een verscheidenheid van materialen worden gebeëindigd, makend tot het een grote optie voor binnen en openluchtprojecten. Het is hoogst bestand vochtigheid die, een langdurige en betrouwbare oplossing verstrekken voor zelfs de meest veeleisende milieu's. De thermische weerstand van PS Schuimraad is 0,09 M2K/W, makend tot het een uitstekende keus voor isolatie, thermische isolatie, en geluiddicht maken. PS de Schuimraad is beschikbaar in een waaier van kleuren, met inbegrip van wit, die u toestaan om uw project aan te passen om uw nauwkeurige vereisten te passen.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: PS Schuimraad
  • Thermische Weerstand: 0,09 M2K/W
  • Rand: Vierkant
  • Akoestische Prestaties: Goed
  • Brandclassificatie: Klasse 1
  • Oppervlakte: Vlot
  • Speciale Eigenschap: De raad van het douaneschuim, het blad van het Polystyreenschuim, de raad van de Douaneaffiche
 

Technische Parameters:

Bezit Waarde
Warmtegeleidingsvermogen 0,033 W/mK
Rand Vierkant
Rekupereerbaar Ja
Grootte 2440mm X 1220mm
Akoestische Prestaties Goed
Brandclassificatie Klasse 1
Vochtbestendigheid Goed
Effectweerstand Goed
Dampdoordringbaarheid Laag
Gewicht 2.5kg/m2
 

Toepassingen:

De het Schuimraad van het Yuanlongpolystyreen is de perfecte keus voor zij die een raad van de douaneaffiche of de raad van het douaneschuim wensen. Deze raad wordt gemaakt van polystyreenschuim, makend het lichtgewicht maar toch duurzaam, en het komt in een vlotte witte oppervlakte. Het is beschikbaar in 2440mm X 1220mm grootte met een dikte van 3mm, en heeft een lage dampdoordringbaarheid. Dit maakt tot het ideaal voor een verscheidenheid van toepassingen, die zich van professionele vertoningen aan creatieve projecten in het klaslokaal uitstrekken.

Aanpassing:

Wij bieden de aangepaste PS diensten van de Schuimraad met de merknaam Yuanlong en plaats van oorsprong China aan. Onze schuimraad heeft een vlotte oppervlakte met goede akoestische prestaties, thermische weerstand van 0,09 M2K/W, goede vochtbestendigheid en goede effectweerstand. Wij kunnen de raad en het polystyreen de diensten van het schuimblad van de douaneaffiche ook verlenen.

 

Steun en de Diensten:

PS de Technische ondersteuning en de Diensten van de Schuimraad

Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van klanten van de beste dienst en de steun voor PS Schuimraad. Ons team van deskundige technici en medewerker van de klantenservices is beschikbaar om eender welke vragen of zorgen te beantwoorden u over uw product kunt hebben.

Wij bieden een verscheidenheid van technische ondersteuningdiensten, zoals het oplossen van problemen, installatiehulp, en productinformatie. Wij verstrekken ook een uitvoerige garantie voor PS Schuimraad, die een product verzekeren dat aan uw behoeften voldoet.

Ons team van beroeps is beschikbaar om u bij om het even welke technische kwesties of vragen te helpen u kunt hebben. Als u extra hulp nodig hebt, gelieve te voelen vrij om ons per telefoon of e-mail te contacteren.

Contactgegevens
Sales Manager