products

Duurzame Vlotte de Presentatieraad 48 X 36 van het Oppervlakteschuim Lichtgewicht

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Dikte: Klantgericht UVweerstand: Hoog
Gewicht: Licht Vorm: Rechthoekig
Kleur: Wit Chemische Weerstand: Hoog
productnaam: Witte Schuimraad Flexibiliteit: Hoog
Hoog licht:

Vlotte de Presentatieraad van het Oppervlakteschuim

,

De Raad van de schuimpresentatie Lichtgewicht

,

De raad van vlot Oppervlakteschuim 48 x 36


Productomschrijving

Productomschrijving:

De witte Schuimraad is een hoogstaand en lichtgewichtproduct dat in termen van dikte klantgericht is, en is beschikbaar in een rechthoekige vorm. Het is hoogst flexibel, toelatend het om gemakkelijk in verschillende vormen worden gesneden en worden gebogen. De witte Schuimraad is ook hoogst hittebestendig en kan voor een verscheidenheid van toepassingen worden gebruikt, zoals het opzetten van affiches, makend ambachtprojecten, tonend foto's, en meer. Het is een grote keus voor die die een gemakkelijk te gebruiken en veelzijdig materiaal voor hun projecten zoeken. A4 zijn de schuimraad, de raad van de schuimaffiche, en A4-de schuimraad allen grote opties voor die die een betrouwbare en rendabele witte schuimraad zoeken.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Witte Schuimraad
 • Dikte: 10mm
 • Materiaal: Schuim
 • Kleur: Wit
 • Duurzaamheid: Hoog
 • Vochtbestendigheid: Hoog
 • Hittebestendigheid: Hoog
 • Ideaal gebruik: De raad van de schuimaffiche, de raad van de schuimaffiche
 

Technische Parameters:

Productnaam Witte Schuimraad
Vorm Rechthoekig
Hittebestendigheid Hoog
Oppervlakte Vlot
Flexibiliteit Hoog
Vochtbestendigheid Hoog
Materiaal Schuim
Grootte Klantgericht
Gewicht Licht
UVweerstand Hoog
 

Toepassingen:

De Yuanlong-raad van het merk witte schuim is een product van uitstekende kwaliteit dat met vele eigenschappen komt die het maken van andere raad van de schuimaffiche duidelijk uitkomen. Het komt uit China voort en is gekend voor zijn vochtbestendigheid, UVweerstand, vlotte oppervlakte, hoge flexibiliteit, en witte kleur. Met zijn dik en lichtgewichtontwerp, is het ideaal voor een verscheidenheid van toepassingen, zoals het creëren van affiches, opzettend foto's, en het bewerken projecten. Bovendien, wegens zijn superieure kwaliteit, kan de raad herhaald gebruik weerstaan en kan gemakkelijk aan om het even welke gewenste grootte worden gesneden. De witte schuimraad is een uitstekende keus voor iedereen die een betrouwbare en duurzame raad van de schuimaffiche zoeken.

Als de afficheraad van het premieschuim, is de witte het schuimraad van Yuanlong perfect voor een verscheidenheid van toepassingen. Zijn vochtigheid en UVweerstand maken tot het een grote optie voor openluchtprojecten, zoals het opzetten van foto's buiten of het creëren van tekens voor openluchtgebeurtenissen. De de hoge flexibiliteit van de raad vlotte oppervlakte en maken tot het ideaal voor het bewerken van projecten, zoals het creëren van 3D modellen of ingewikkelde ontwerpen. Bovendien, maken de witte kleur van de raad en het lichtgewichtontwerp tot het de perfecte keus voor het creëren van affiches of presentaties.

Globaal, is de witte het schuimraad van Yuanlong een uitstekende keus voor iedereen wie een betrouwbare, duurzame, en lichtgewichtraad van de schuimaffiche wenst. Het is perfect voor een verscheidenheid van toepassingen, zoals het opzetten van foto's, het bewerken van projecten, en het creëren van affiches. Met zijn superieure kwaliteit, kan het herhaald gebruik weerstaan en kan gemakkelijk aan om het even welke gewenste grootte worden gesneden. Of u een raad van de schuimaffiche voor openluchttoepassingen of voor het bewerken van projecten zoekt, is de witte het schuimraad van Yuanlong de perfecte keus.

 

Aanpassing:

Aangepaste Witte Schuimraad van Yuanlong

Raad van het Yuanlong is de Witte Schuim een rechthoekige vorm, 10mm schuimraad met een zachte textuur en vlotte oppervlakte. Het biedt hoge UVweerstand aan en is volledig klantgericht in grootte.

 • Merknaam: Yuanlong
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Vorm: Rechthoekig
 • Grootte: Klantgericht
 • UVweerstand: Hoog
 • Textuur: Zacht
 • Oppervlakte: Vlot
 • Productnaam: Witte Schuimraad
 • 10mm Schuimraad: Ja
 • Witte Afficheraad: Ja
 

Steun en de Diensten:

De de witte Technische ondersteuning en Dienst van de Schuimraad

Wij bieden een uitvoerige waaier van technische ondersteuning en de dienst voor Witte Schuimraad aan.

Technische ondersteuning

Wij geven technische bijstand en advies om ervoor te zorgen dat de Witte Schuimraad correct en efficiënt wordt gebruikt. Ons technische ondersteuningteam is beschikbaar om eender welke vragen of vragen te beantwoorden u kunt hebben.

De dienst

Ons de dienstteam biedt een breed dienstengamma, zoals installatie, reparatie, onderhoud, en het oplossen van problemen aan. Wij kunnen advies op ook geven hoe te om Witte Schuimraad het best te gebruiken om aan uw behoeften te voldoen.

Contactgegevens
Sales Manager