products

Vlotte Witte Raad 20*15cm van het Schuimproject de Klantgerichte Grootte van A5

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Materiaal: Schuim Chemische Weerstand: Hoog
Gewicht: Licht Hittebestendigheid: Hoog
Maat: Klantgericht Flexibiliteit: Hoog
Dikte: Klantgericht Duurzaamheid: Hoog
Hoog licht:

De vlotte Witte Raad van het Schuimproject

,

Witte Raad 20*15cm van het Schuimproject

,

Klantgerichte de raad van het Witboekschuim


Productomschrijving

Productomschrijving:

KT die de schuimraad is een type van schuimraad van polystyreenschuim wordt gemaakt, dat tussen twee lagen van document of plastiek wordt geklemd. Het is een lichtgewicht en veelzijdig materiaal dat algemeen in een verscheidenheid van toepassingen, met inbegrip van signage, vertoningen, steun, en het ontwerpen wordt gebruikt.

KT de schuimraad heeft vaak over traditionele schuimraad omdat de voorkeur het stijver en duurzaam is, waarschijnlijk makend het minder te deuken of scheef te trekken. Het is ook bestand tegen water, makend het voor openluchtgebruik geschikt. Bovendien, KT-kan de schuimraad gemakkelijk worden gesneden, worden gevormd om specifieke ontwerpvereisten worden genoteerd en te passen.

Één van het populairste gebruik van KT-schuimraad is in de verwezenlijking van handel toont vertoningen en tentoonstellingstribunes. Het wordt ook algemeen gebruikt in de kleinhandelsindustrie voor verkooppuntvertoningen en signage.

Globaal, KT-is de schuimraad een rendabel en veelzijdig materiaal dat in vele verschillende toepassingen kan worden gebruikt.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Witte Schuimraad
  • Textuur: Zacht
  • Vochtbestendigheid: Hoog
  • Vorm: Rechthoekig
  • Chemische Weerstand: Hoog
  • Materiaal: Schuim
  • Witte Afficheraad: 10mm Schuimraad
  • A3 Schuimraad: A3 Schuimraad
 

Technische Parameters:

Attributen Parameter
Gewicht Licht
Kleur Wit
Duurzaamheid Hoog
Materiaal Schuim
Hittebestendigheid Hoog
Vorm Rechthoekig
Flexibiliteit Hoog
Chemische Weerstand Hoog
Grootte Klantgericht
Textuur Zacht
 

Toepassingen:

Raad van het Yuanlong de Witte Schuim: Vlot, Zacht, Hittebestendig, en Klantgericht

Raad van het Yuanlong is de witte schuim een veelzijdig en duurzaam product, perfect voor een brede waaier van toepassingen. Zijn vlotte oppervlakte en zachte textuur maken tot het ideaal voor het creëren van affiches, tekens, en vertoningen. Het heeft ook een hoge hittebestendigheid, die het maken voor een waaier van binnen en openluchtprojecten geschikt. Het is beschikbaar in diverse grootte, die voor een klantgerichte pasvorm voor om het even welk project toestaan.

De witte schuimraad is perfect voor het maken van lichtgewichtaffiches, tekens, presentaties, en vertoningen. Zijn vlotte oppervlakte maakt het gemakkelijk om te schrijven of te trekken op, en het is ook geschikt om foto's en kunstwerk op te zetten. Het is ook groot voor het maken van model of prototypeverwezenlijkingen. Dank aan zijn hoge hittebestendigheid, het kan zelfs in openlucht zonder of vrees die voor het worden gebruikt scheeftrekken opsplitsen.

Raad van het Yuanlong is de witte schuim beschikbaar in de grootte van A4 en A3-. Het is ook beschikbaar als bladen van de schuimraad, toestaand voor creatievere projecten. Het is lichtgewicht en gemakkelijk te snijden en te vormen, terwijl zijn zachte textuur het aan handvat comfortabel maakt. Het is het perfecte materiaal voor het maken van het duren, de tekens van uitstekende kwaliteit, vertoningen, en affiches.

 

Aanpassing:

Raad van het Yuanlong de Witte Schuim

Merknaam: Yuanlong

Plaats van Oorsprong: China

Materiaal: Schuim

Beschikbare Dikte: 10mm schuimraad, a4-schuimraad, a3-schuimraad

Flexibiliteit: Hoog

Oppervlakte: Vlot

Vochtbestendigheid: Hoog

Textuur: Zacht

 

Steun en de Diensten:

De witte Schuimraad verleent technische ondersteuning en de dienst voor onze klanten. Ons technische ondersteuningteam is beschikbare 24/7 om eender welke vragen te beantwoorden u over ons product kunt hebben. Wij stellen vrije telefoon, ook e-mail, en onlineondersteuning voor om het even welke kwesties beschikbaar u kunt ontmoeten. Wij bieden ook een verscheidenheid van onsite aan en offsite opleidende diensten om te verzekeren u kunnen ons product naar je beste vermogen gebruiken.

Bovendien, bieden wij een 90 daggarantie op elk van onze producten aan. Als u om het even welke kwesties met uw Wit product van de Schuimraad binnen de eerste 90 dagen ervaart, zullen wij het kostenloos vervangen. Wij hebben ook een beleid van de 30 dagterugkeer, die u toestaan om eender welk ongebruikt product voor een volledige terugbetaling te terugkeren.

Contactgegevens
Sales Manager