products

Hoge Raad 90*240cm van het Duurzaamheids Grote Witte Schuim voor Fotografie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Textuur: Zacht Kleur: Wit
Flexibiliteit: Hoog UVweerstand: Hoog
Materiaal: Schuim Duurzaamheid: Hoog
Chemische Weerstand: Hoog productnaam: Witte Schuimraad
Hoog licht:

Grote Witte Schuimraad 240cm

,

De hoge Raad van het Duurzaamheids Witte Schuim

,

240cm de raad van het fotografieschuim


Productomschrijving

Productomschrijving:

De witte Schuimraad is een product van uitstekende kwaliteit met uitstekende UV en vochtbestendigheid. Het wordt gemaakt van schuim, makend het lichtgewicht maar toch stevig. De grootte van de raad is klantgericht, toestaand voor maximumgemak wanneer het gebruiken van het voor een verscheidenheid van projecten. Plus, komt de raad in een heldere witte kleur, die tot het maken ideaal voor ambachten en de projecten die helder en trillend vereisen zien eruit. Of u a3-schuimraad wenst, a4-zijn de schuimraad, of een andere grootte, witte schuimraad de perfecte keus voor uw project.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Witte Schuimraad
  • Dikte: Klantgericht
  • Chemische Weerstand: Hoog
  • UVweerstand: Hoog
  • Flexibiliteit: Hoog
  • Ideaal voor de raad van de schuimaffiche, a3-schuimraad, a3-de bladen van de schuimraad
 

Technische Parameters:

Productnaam Witte Schuimraad
Oppervlakte Vlot
Chemische Weerstand Hoog
Duurzaamheid Hoog
Flexibiliteit Hoog
Dikte Klantgericht
Gewicht Licht
UVweerstand Hoog
Kleur Wit
Hittebestendigheid Hoog
 

Toepassingen:

De witte schuimraad is een veelzijdig materiaal dat algemeen in een verscheidenheid van toepassingen wordt gebruikt. Hier zijn sommige gemeenschappelijke toepassingen van witte schuimraad:

  1. Fotografie: De witte schuimraad wordt vaak gebruikt in fotografie als reflector of verspreider om de richting en de intensiteit van licht te controleren. Het kan ook als achtergrond voor productfotografie, portretfotografie, en stillevenfotografie worden gebruikt.

  2. Signage: De witte schuimraad wordt gebruikt aangezien een substraat voor binnen en openluchtsignage, zoals kleinhandelstekens, de richtingtekens, en de handel tekens tonen.

  3. Vertoning: De witte schuimraad wordt gebruikt om vertoningen voor handel tot stand te brengen toont, tentoonstellingen, en kleinhandelsmilieu's. Het wordt vaak gebruikt als lichtgewicht en gemakkelijk-aan-handvatsubstraat voor het opzetten van grafiek en andere materialen.

 

Aanpassing:

De witte Schuimraad Aangepaste Dienst

Raad van het Yuanlong is de Witte Schuim een perfecte keus voor uw projecten. Het wordt gemaakt in China met een vlotte oppervlakte, een lichtgewicht, hoge chemische weerstand, een zachte textuur, en een grote duurzaamheid. Het is 10mm dik en groot voor de raad van de schuimaffiche.

 

Steun en de Diensten:

De de witte Technische ondersteuning en Dienst van de Schuimraad

Wij verlenen technische ondersteuning en de diensten voor Witte Schuimraad. Ons team van ervaren technici is beschikbaar om u bij om het even welke vragen of kwesties te helpen u met uw Witte Schuimraad kunt hebben.

Wij bieden een waaier van de diensten met inbegrip van installatie, het oplossen van problemen, onderhoud en reparatie aan. Wij geven ook product opleiding en advies op het beste gebruik van uw Witte Schuimraad.

Onze technici zijn altijd beschikbaar om u met om het even welke technische kwesties te helpen u kunt hebben. Als u om het even welke vragen of zorgen hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren.

Contactgegevens
Sales Manager