products

Klantgerichte Zachte Rechthoekige Witte Schuimraad 40 X 60 voor Ambachten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Materiaal: Schuim Duurzaamheid: Hoog
Textuur: Zacht Vorm: Rechthoekig
Flexibiliteit: Hoog Vochtbestendigheid: Hoog
Chemische Weerstand: Hoog productnaam: Witte Schuimraad
Hoog licht:

Klantgericht Witte Schuimraad

,

Rechthoekige Witte Schuimraad

,

Klantgerichte 40 x 60 schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

De witte Schuimraad is een 10mm schuimraad, die ook genoemd geworden witte afficheraad of raad van de schuimaffiche is. Het is hoogst bestand tegen chemische producten en is ongelooflijk duurzaam en hittebestendig. De oppervlakte is vlot en de kleur is wit. Deze schuimraad is een grote keus voor binnengebruik, aangezien het de test van tijd kan weerstaan. Het is lichtgewicht en makkelijk te gebruiken, makend tot het een grote keus voor om het even welk project. Het is ook gemakkelijk te snijden en te vormen, makend tot het ideaal voor een verscheidenheid van toepassingen. Met zijn hoge chemische weerstand, duurzaamheid, en hittebestendigheid, is de Witte Schuimraad een grote keus voor een verscheidenheid van projecten.

 

de witte schuimraad is een veelzijdig en rendabel materiaal dat in vele verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Zijn heldere en neutrale oppervlakte, lichtgewicht en stijve aard, en gemak om te behandelen en vervoer maken tot het een populaire keus voor een brede waaier van projecten en doeleinden.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Witte Schuimraad
 • Gewicht: Licht
 • Textuur: Zacht
 • Hittebestendigheid: Hoog
 • Kleur: Wit
 • Vorm: Rechthoekig
 • A3 Schuimraad
 • 10mm Schuimraad
 

Technische Parameters:

Attributen Waarde
UVweerstand Hoog
Kleur Wit
Vorm Rechthoekig
Materiaal Schuim
Dikte Klantgericht
Flexibiliteit Hoog
Vochtbestendigheid Hoog
Hittebestendigheid Hoog
Chemische Weerstand Hoog
Grootte Klantgericht
 

Toepassingen:

De witte schuimraad is een veelzijdig materiaal dat algemeen in een verscheidenheid van toepassingen wordt gebruikt. Hier zijn sommige gemeenschappelijke toepassingen van witte schuimraad:

 1. Fotografie: De witte schuimraad wordt vaak gebruikt in fotografie als reflector of verspreider om de richting en de intensiteit van licht te controleren. Het kan ook als achtergrond voor productfotografie, portretfotografie, en stillevenfotografie worden gebruikt.

 2. Signage: De witte schuimraad wordt gebruikt aangezien een substraat voor binnen en openluchtsignage, zoals kleinhandelstekens, de richtingtekens, en de handel tekens tonen.

 3. Vertoning: De witte schuimraad wordt gebruikt om vertoningen voor handel tot stand te brengen toont, tentoonstellingen, en kleinhandelsmilieu's. Het wordt vaak gebruikt als lichtgewicht en gemakkelijk-aan-handvatsubstraat voor het opzetten van grafiek en andere materialen.

 4. Kunsten en ambachten: De witte schuimraad is een populair materiaal voor kunsten en ambachtenprojecten, zoals het creëren van 3D modellen, omlijstingen, en andere decoratieve punten.

 5. Schoolprojecten: De witte schuimraad wordt algemeen gebruikt in schoolprojecten, zoals wetenschaps eerlijke vertoningen en dioramas.

 6. Het opzetten en het ontwerpen: De witte schuimraad wordt vaak gebruikt voor het opzetten van en het ontwerpen van kunstwerk, foto's, en drukken.

 7. Verpakking: De witte schuimraad wordt soms gebruikt voor verpakking en bescherming van breekbare punten tijdens het verschepen.

 

Steun en de Diensten:

 

De de witte Technische ondersteuning en Diensten van de Schuimraad

Wij verlenen technische ondersteuning en de diensten voor onze Witte producten van de Schuimraad. Ons team van ervaren technici en ingenieurs is beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden u hulp hebben en kunt voorzien van installatie en het oplossen van problemen.

Wij bieden een brede waaier van diensten aan, die de omvatten:

 • Installatie en opstellingshulp
 • Het oplossen van problemen en reparatie
 • Software-upgrades en updates
 • Aanpassing en optimalisering
 • Technisch advies en overleg

Als u om het even welke hulp met uw Wit product van de Schuimraad nodig hebt, gelieve ons technische ondersteuningteam te contacteren.

Contactgegevens
Sales Manager