products

Hoge de Raads20x30 Zachte Textuur van het Vochtbestendigheidsa4 Witte Schuim

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
productnaam: Witte Schuimraad Vorm: Rechthoekig
Chemische Weerstand: Hoog Duurzaamheid: Hoog
Maat: Klantgericht Textuur: Zacht
Vochtbestendigheid: Hoog Flexibiliteit: Hoog
Hoog licht:

Raad van het vochtbestendigheids de Witte Schuim

,

De Raad 20x30 van het vochtbestendigheidsschuim

,

De zachte Raad van het Textuur Witte Schuim


Productomschrijving

Productomschrijving:

De witte schuimraad is een type van schuimraad dat een witte oppervlakte aan beide kanten heeft. Het wordt gemaakt van polystyreenschuim, dat tussen twee lagen van document of plastiek wordt geklemd die met witte klei met een laag zijn bedekt. De witte schuimraad is een veelzijdig materiaal dat algemeen voor diverse toepassingen in kunsten en ambachten, fotografie, signage, en vertoning wordt gebruikt.

Één van de primaire voordelen van witte schuimraad is zijn heldere en neutrale witte oppervlakte, die het toestaat om op licht te wijzen en de kleuren van gedrukte of opgezette materialen te verbeteren. wegens zijn lichtgewicht en stijve aard, is de witte schuimraad ook gemakkelijk te behandelen en te vervoeren, toont het maken van tot het ideaal voor tijdelijke vertoningen of handel.

De witte schuimraad wordt algemeen gebruikt in fotografie als reflector of verspreider om de richting en de intensiteit van licht te controleren. Het kan ook als achtergrond voor productfotografie, portretfotografie, en stillevenfotografie worden gebruikt.

In de signage en vertoningsindustrie, wordt de witte schuimraad gebruikt aangezien een substraat voor binnen en openluchtsignage, zoals kleinhandelstekens, de richtingtekens, en de handel tekens tonen. Het wordt ook gebruikt om tot vertoningen voor handel te leiden toont, tentoonstellingen, en kleinhandelsmilieu's.

De algemene, witte schuimraad is een veelzijdig materiaal dat voor zijn heldere en neutrale oppervlakte, lichtgewicht en stijve aard, en gemak om te behandelen en vervoer wordt gewaardeerd. Het wordt algemeen gebruikt in diverse toepassingen, met inbegrip van fotografie, signage, en vertoning.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Witte Schuimraad
  • Duurzaamheid: Hoog
  • Vochtbestendigheid: Hoog
  • Grootte: Klantgericht
  • Hittebestendigheid: Hoog
  • Dikte: 10mm
  • Beschikbare Grootte: A3
  • Producttype: De Raad van de schuimaffiche
 

Technische Parameters:

Productnaam Witte Schuimraad
Kleur Wit
Chemische Weerstand Hoog
UVweerstand Hoog
Textuur Zacht
Vochtbestendigheid Hoog
Duurzaamheid Hoog
Flexibiliteit Hoog
Gewicht Licht
Grootte Klantgericht (A4/A3-Schuimraad/Witte Afficheraad)
 

Toepassingen:

Witte Schuimraad van Yuanlong

Yuanlong is een vertrouwd op merk voor Witte Schuimraad en betekent kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze Witte Schuimraad wordt gemaakt in China en heeft een vlotte oppervlakte die hoogst duurzaam en flexibel is. Het heeft een hoogte - kwaliteitsclassificatie en is klantgericht in grootte.

De Witte Schuimraad is ideaal voor een verscheidenheid van toepassingen, zoals A4-schuimraad, A4-schuimraad, en A4-schuimraad. Het is gemakkelijk om te werken met en kan voor een verscheidenheid van projecten, van huisinrichting aan schoolprojecten worden gebruikt, en meer.

De Witte Schuimraad is een grote keus voor iedereen die een betrouwbaar en duurzaam product zoeken dat makkelijk te gebruiken is. Het is perfect voor een verscheidenheid van projecten en kan worden aangepast om eender welke grootte of vorm te passen.

 

Aanpassing:

Raad van het Yuanlong de Witte Schuim

De Witte het Schuimraad van Yuanlong is een raad van uitstekende kwaliteit die van schuim, met een rechthoekige vorm en een hoge hitte, een vochtigheid, en UVweerstand wordt gemaakt. Het is beschikbaar in de grootte van A4 en A3-en 10mm dikte.

 

Steun en de Diensten:

De de witte Technische ondersteuning en Dienst van de Schuimraad

Wij verlenen technische ondersteuning en de dienst voor onze witte producten van de schuimraad. Ons ervaren technisch team is beschikbaar om hulp van productinstallatie, het oplossen van problemen, en een andere vragen te voorzien u kunt hebben.

Wij bieden een waaier van de diensten, met inbegrip van installatie ter plaatse, onderhoud, en reparatie aan. Wij zijn ook gelukkig om advies op productselectie, aanpassing, en toepassing te geven.

Als u hulp nodig hebt of om het even welke vragen hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij moeten hier helpen.

Contactgegevens
Sales Manager