products

Multifunctionele 5.0mm Gekleurde Diverse de Groottebrand van de Schuimraad - vertrager

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Kleur: Diverse Kleuren Brand - vertrager: Ja
Oppervlakte: Glad of gestructureerd Vorm: Vierkant, Rechthoekig, of Douane
Gemakkelijk te snijden: Ja Gemakkelijk te installeren: Ja
Maak waterdicht: Ja Materiaal: Schuim
Hoog licht:

Gekleurde Diverse Grootte van de Schuimraad

,

Multifunctionele Gekleurde Schuimraad

,

5.0mm Gekleurde Schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

De gekleurde Schuimraad is perfect voor een waaier van creatieve toepassingen, met inbegrip van ambachtprojecten, schoolprojecten en presentaties. Dit gekleurde schuimblad is gemakkelijk te snijden, UV bestand en brand - vertrager, makend het hoogst in een verscheidenheid van milieu's duurzaam. Het komt in een verscheidenheid van grootte en dikten, die u toestaan om juiste voor uw behoeften te vinden. Met zijn gekleurde raad van de schuimkern, kunt u uw projecten levendig en opvallend maken. De gekleurde schuimraad is ook lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren, makend tot het ideaal voor zowel binnen als openluchtgebruik.

Of u een beroeps of een amateur bent, kan de Gekleurde Schuimraad een groot middel voor uw creatieve projecten zijn. Zijn hoogst duurzame aard maakt het voor gebruik op lange termijn perfect, en zijn trillende kleuren kunnen u helpen het overweldigen visuals creëren. Van vertoningen op korte termijn aan projecten op lange termijn, kan de gekleurde schuimraad de perfecte oplossing verstrekken. Zo, als u een stevig, lichtgewicht en kleurrijk materiaal zoekt, is de Gekleurde Schuimraad de perfecte keus.

 

Eigenschappen:

 • Gekleurde Schuimraad: Vlotte of Geweven Oppervlakte, Waterdichte, Diverse Kleuren
 • Gekleurde Schuimraad: Lichtgewicht, Gemakkelijk te installeren
 • PS Schuimraad: Vlotte of Geweven Oppervlakte, Waterdichte, Diverse Kleuren, Lichtgewicht, Gemakkelijk te installeren
 

Technische Parameters:

Naam Gekleurde Schuimraad
Kleur Diverse Kleuren (b.v. gele schuimraad, rode schuimraad, gekleurde schuimraad, enz.)
Dikte Diverse Dikten
Grootte Diverse Grootte
Geschiktheid tot drukken Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
Materiaal Schuim (b.v. PS schuimraad)
Gemakkelijk te installeren Ja
Vorm Vierkant, Rechthoekig, of Douane
Maak waterdicht Ja
Gemakkelijk te snijden Ja
 

Toepassingen:

Is de Yuanlong Gekleurde Schuimraad van China een hoogst duurzaam product dat diverse dikten en vormen, met inbegrip van vierkant, rechthoekig, en douane aanbiedt, die zowel brand - vertrager en gemakkelijk is te snijden. Dit product is perfect voor een verscheidenheid van gebruik, zoals ambachten, tekens, vertoningen, en architecturale modellen.

Of u een promotieteken moet tot stand brengen, is een gedetailleerd architecturaal model, of eenvoudig het voor ambachten willen gebruiken, Yuanlong Gekleurde Schuimraad de perfecte keus. Het is dik beschikbaar in een waaier van dikten bij dun, en kan gemakkelijk in om het even welke vorm worden gesneden u wenst. Het is hoogst duurzaam, brand - vertrager, en kan voor zowel binnen als openluchttoepassingen worden gebruikt.

Is de Yuanlong Gekleurde Schuimraad van China een grote keus voor die die een veelzijdig en duurzaam product zoeken dat voor een verscheidenheid van projecten kan worden gebruikt. Of u een teken voor uw zaken of een architecturaal model voor een schoolproject nodig hebt, is dit product de perfecte oplossing. Het is gemakkelijk, hoogst duurzaam te snijden, en brand - vertrager, makend tot het de ideale keus voor om het even welk project.

 

Aanpassing:

 • Merknaam: Yuanlong
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Naam: Gekleurde Schuimraad
 • UV Bestand: Ja
 • Kleuren: Diverse Kleuren
 • Materiaal: Schuim
 • Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam
 • Sleutelwoorden: PS schuimraad, gele schuimraad, gekleurd schuimblad
 

Steun en de Diensten:

De de gekleurde Technische ondersteuning en Dienst van de Schuimraad

De gekleurde Schuimraad biedt een brede waaier van technische ondersteuning en de diensten aan om ervoor te zorgen dat uw product behoorlijk en werkt om eender welke vragen te beantwoorden die u kunt hebben.

Ons technische ondersteuningteam kan hulp van het productopstelling, oplossen van problemen, en installatie voorzien. Wij bieden ook online leerprogramma's en FAQs aan om u te helpen de meesten uit uw product krijgen. Als u om het even welke kwesties hebt geen die u kunt oplossen, zijn wij beschikbaar om te helpen.

Ons klantenserviceteam is beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden die u over onze producten of diensten kunt hebben. Wij kunnen u helpen het juiste product voor uw behoeften vinden, advies op geven hoe te om het te gebruiken, en een andere vragen te beantwoorden die u kunt hebben.

Wij streven ernaar om de beste klantenservice te verstrekken mogelijke, en wij zijn altijd gelukkig te horen uw terugkoppel. Als u om het even welke vragen of zorgen hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren.

Contactgegevens
Sales Manager