products

Klantgerichte Gekleurde Schuimraad 30x20cm A4-Grootte Lichtgewicht

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Dikte: Diverse Dikten Naam: Gekleurde Schuimraad
Lichtgewicht: Ja Maak waterdicht: Ja
Gemakkelijk te snijden: Ja Geschiktheid tot drukken: Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
Brand - vertrager: Ja Gemakkelijk te installeren: Ja
Hoog licht:

Klantgerichte Gekleurde Schuimraad

,

Gekleurde Schuimraad 30x20cm

,

Klantgerichte A4-Schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

Het introduceren van Gekleurde Schuimraad, lichtgewicht en UV bestand materiële perfect voor om het even welk project!
Deze raad is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren, die tot het maken een grote keus voor het creëren van unieke projecten met een trillend, kleurrijk talent. Het is ook ongelooflijk gemakkelijk te installeren en, snel toestaand u aan opstelling te beginnen werkend aan uw project. Plus, zijn lichtgewichtontwerp het gemakkelijk maakt zich te bewegen en te vervoeren wanneer nodig.

De gekleurde Schuimraad is perfect voor om het even welk het bewerken project, of u een affiche, een vitrine, of een uniek kunststuk creeert. Zijn veelzijdige aard en trillende kleuren maken tot het het perfecte materiaal om uw ideeën aan het leven te brengen. Plus, maakt zijn lichtgewicht en UV bestand ontwerp tot het een grote keus voor om het even welk openluchtproject.

Of u een professionele kunstenaar of amateur crafter bent, is de Gekleurde Schuimraad het perfecte materiaal voor uw project. Met zijn gemakkelijke installatie en verscheidenheid van trillende kleuren, is het zeker om uw project de perfecte aanraking te geven!

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Gekleurde Schuimraad
 • Brand - vertrager: Ja
 • Naam: Gekleurde Schuimraad
 • Kleur: Diverse Kleuren
 • Vorm: Vierkant, Rechthoekig, of Douane
 • Gemakkelijk te snijden: Ja
 • Materiaal: Gekleurd Schuimblad, de Gekleurde Raad van de Schuimkern, PS Schuimraad
 

Technische Parameters:

Parameter Beschrijving
Naam Gekleurde Schuimraad
Vorm Vierkant, Rechthoekig, of Douane
Duurzaamheid Hoogst Duurzaam
Kleur Diverse Kleuren
Grootte Diverse Grootte
Maak waterdicht Ja
Oppervlakte Vlot of Geweven
Gemakkelijk te snijden Ja
Dikte Diverse Dikten
Gemakkelijk te installeren Ja
 

Toepassingen:

 1. Signage: KT de schuimraad wordt algemeen gebruikt voor binnen en openluchtsignage, zoals kleinhandelstekens, richtingtekens, en de handel toont tekens.

 2. Vertoningen: KT de schuimraad wordt gebruikt om vertoningen voor handel tot stand te brengen toont, tentoonstellingen, en kleinhandelsmilieu's. Het is lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren, makend tot het ideaal voor tijdelijke vertoningen.

 3. Het ontwerpen: KT de schuimraad wordt vaak gebruikt voor het opzetten van en het ontwerpen van kunstwerk, foto's, en drukken.

 4. Verpakking: KT de schuimraad wordt ook gebruikt voor verpakking en bescherming van breekbare punten tijdens het verschepen.

 5. Het model maken: KT de schuimraad is een populair materiaal voor het creëren van architecturale modellen, dioramas, en prototypen.

 6. Achtergronden: KT de schuimraad kan worden gebruikt om achtergronden voor fotografie en videografie tot stand te brengen.

 7. Onderwijs: KT de schuimraad wordt gebruikt in scholen en onderwijsmontages voor projecten, presentaties, en vertoningen.

 8. Het bewerken: KT de schuimraad is een veelzijdig materiaal voor het bewerken van projecten zoals het scrapbooking, kaart het maken, en modelbouw.

 

Aanpassing:

Douane Gekleurde Schuimraad door Yuanlong

Merknaam: Yuanlong
Plaats van Oorsprong: China
Gemakkelijk te installeren: Ja
Geschiktheid tot drukken: Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
Materiaal: Schuim
Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam
Naam: Gekleurde Schuimraad

Overzicht van Gekleurde Schuimraad:

De gekleurde schuimraad is een lichtgewicht, nog hoogst duurzaam materiaal dat voor een verscheidenheid van toepassingen perfect is. Het is gemakkelijk te installeren en kan worden gedrukt of onbedrukt. Dit product is beschikbaar in een grote verscheidenheid van kleuren, die tot het maken een ideale keus voor projecten van om het even welke grootte. Gemaakt van schuim, is het hoogst duurzaam en kan de slijtage en de scheur van dagelijks gebruik weerstaan.

De eigenschappen van Ons Gekleurd Schuim schepen in:
 • Merknaam: Yuanlong
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Gemakkelijk te installeren
 • Geschiktheid tot drukken: Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
 • Materiaal: Schuim
 • Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam
 • Naam: Gekleurde Schuimraad
 • Grote Verscheidenheid van Kleuren
Voordelen van Gekleurde Schuimraad:
 • Lichtgewicht maar toch duurzaam
 • Gemakkelijk te installeren
 • Voor het drukken geschikt of niet voor het drukken geschikt
 • Hoogst duurzaam
 • Grote verscheidenheid van kleuren
 

Steun en de Diensten:

De de gekleurde Technische ondersteuning en Dienst van de Schuimraad

Bij Gekleurde Schuimraad, begrijpen wij het belang om betrouwbare technische ondersteuning en de dienst te verlenen. Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van de nodige steun om ervoor te zorgen dat hun product behoorlijk en efficiënt werkt. Ons technische ondersteuningteam is beschikbare 24/7 en kan via telefoon, e-mail, of door onze website worden gecontacteerd. Wij bieden uitvoerige steun en het oplossen van problemen voor onze producten, evenals de geschikte reparatie en vervangingsdiensten aan wanneer nodig.

Wij worden toegewijd aan het ervoor zorgen dat onze klanten de meesten uit hun product krijgen. Ons ondersteuningsteam is goed geïnformeerd en ervaren in het product en kan nuttig advies op geven hoe te om het het best te gebruiken. Wij verstrekken ook regelmatige updates op software en producteigenschappen, zodat kunnen onze klanten op de recentste ontwikkelingen bijgewerkt blijven.

Bij Gekleurde Schuimraad, streven wij ernaar om de beste de technische ondersteuning te verstrekken mogelijke klantenservice en. Ons doel is ervoor te zorgen dat onze klanten met onze producten en diensten elke keer tevreden zijn. Wij zijn altijd beschikbaar om eender welke vragen of zorgen te beantwoorden die u kunt hebben.

Contactgegevens
Sales Manager