products

Scheurbewijs 40*30cm de Gekleurde hoogst Duurzame Raad van de het Schuimambacht van het Schuimblad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Gemakkelijk te snijden: Ja Naam: Gekleurde Schuimraad
Gemakkelijk te installeren: Ja Geschiktheid tot drukken: Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
Kleur: Diverse Kleuren Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam
Maak waterdicht: Ja Vorm: Vierkant, Rechthoekig, of Douane
Hoog licht:

40*30cm Gekleurd Schuimblad

,

40*30cm de Raad van de Schuimambacht

,

Blad van het scheur het bewijs Gekleurde Schuim


Productomschrijving

Productomschrijving:

De gekleurde schuimraad is een type van schuimraad dat in een waaier van kleuren, met inbegrip van groen, geel wit, zwarte, rood, blauw beschikbaar is, en meer. Het wordt gemaakt van polystyreenschuim, dat tussen twee lagen van document of plastiek wordt geklemd die gekleurd zijn om de gewenste tint tot stand te brengen.

De gekleurde schuimraad is een populaire keus voor een verscheidenheid van toepassingen waar de esthetica, zoals in kunsten en ambachten, schoolprojecten, en vertoningen belangrijk is. Het kan als achtergrond worden gebruikt voor foto's en kunstwerk, evenals voor signage en vertoningen in kleinhandelsmilieu's.

Één voordeel van gekleurde schuimraad over traditionele schuimraad is dat het de behoefte aan het extra schilderen of het kleuren elimineert, die tijd en inspanning kunnen besparen. Bovendien, kan de gekleurde schuimraad gemakkelijk worden gesneden, worden gevormd om specifieke ontwerpvereisten worden genoteerd en te passen.

Globaal, is de gekleurde schuimraad een veelzijdig materiaal dat pop van kleur en visueel belang aan een brede waaier van projecten en toepassingen kan toevoegen.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Gekleurde Schuimraad
  • Materiaal: Schuim
  • Vorm: Vierkant, Rechthoekig, of Douane
  • Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam
  • Naam: Gekleurde Schuimraad
  • Dikte: Diverse Dikten
  • Speciaal: Gele Schuimraad, PS Schuimraad, Gekleurde Schuimraad
 

Technische Parameters:

Gekleurde Schuimraad
Attributen Specificaties
Materiaal Schuim
Maak waterdicht Ja
Kleur Diverse Kleuren
Geschiktheid tot drukken Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
Gemakkelijk te snijden Ja
Grootte Diverse Grootte
Vorm Vierkant, Rechthoekig, of Douane
Brand - vertrager Ja
Naam Gekleurde Schuimraad
Gemakkelijk te installeren Ja

Toepassingen:

Is de Gekleurde het Schuimraad van Yuanlong lichtgewicht en gemakkelijk-aan-installeert materiaal met diverse beschikbare dikten. Dit type van schuimraad is ideaal voor gebruik in vele verschillende toepassingen die zich van ambachtprojecten en architecturale modellen aan signage en vertoningen uitstrekken. Het is beschikbaar in vierkante, rechthoekige, en douanevormen, en kan worden gedrukt of verliet spatie afhankelijk van uw behoeften. Met zijn superieure sterkte, uitstekende geschiktheid tot drukken, en trillende kleuren, is de Gekleurde het Schuimraad van Yuanlong de perfecte keus voor om het even welk project.

Is de Gekleurde het Schuimraad van Yuanlong de perfecte keus voor een verscheidenheid van creatieve projecten en toepassingen. Het is lichtgewicht en gemakkelijk te installeren, makend tot het ideaal voor vertoningen, tekens, en andere signage. Zijn superieure sterkte en trillende kleuren maken tot het een grote keus voor ambachtprojecten, architecturale modellen, en zelfs decoratie. Zijn geschiktheid tot drukken maakt tot het ideaal voor de grafiek, de emblemen, en de beelden van de drukdouane. Omdat het lichtgewicht is, is het ook gemakkelijk te vervoeren en op te slaan.

Heeft de Gekleurde het Schuimraad van Yuanlong een verscheidenheid van beschikbare dikten die, u toestaan om de beste optie voor uw project te kiezen. Met zijn superieure sterkte, geschiktheid tot drukken, en trillende kleuren, is deze schuimraad een ideale keus voor om het even welke toepassing. Het is ook gemakkelijk en lichtgewicht te installeren, makend het voor een brede waaier van projecten perfect. Of u het voor een ambachtproject of een architecturaal model nodig hebt, is de Gekleurde het Schuimraad van Yuanlong de perfecte keus.

 

Aanpassing:

 

Gekleurde Schuimraad van Yuanlong, China

Lichtgewicht, waterdicht, en beschikbaar in diverse kleuren, de Gekleurde Schuimraad van Yuanlong, China is de perfecte keus voor uw project. Kies van vierkante en rechthoekige vormen, of pas uw aan. Met Gekleurde het Schuimraad van Yuanlong, zult u de kwaliteit en de betrouwbaarheid krijgen u wenst.

Geef opdracht vandaag tot uw Gekleurde Schuimraad en ervaar het Yuanlong-Verschil!

 

Steun en de Diensten:

 

De de gekleurde Technische ondersteuning en Dienst van de Schuimraad

In XYZ Company, voorzien wij onze klanten van betrouwbare en professionele technische ondersteuning en dienst voor onze Gekleurde producten van de Schuimraad. Wij worden toegewijd aan het voorzien van u van een volledige en bevredigende ervaring.

Technische ondersteuning

Ons klantenserviceteam is beschikbare 24/7 om eender welke vragen of vragen te beantwoorden kunt u betreffende onze Gekleurde producten van de Schuimraad hebben. Wij zijn hoogst ervaren en goed geïnformeerd in alle aspecten van onze producten, en kunnen u van de beste raad en de begeleiding voorzien.

De dienst

Als u om het even welke problemen met uw Gekleurde Schuimraad ontmoet, zijn onze ervaren technici beschikbaar om u van deskundige reparaties en de onderhoudsdiensten te voorzien. Wij zijn geëngageerd aan het oplossen van om het even welke kwesties u snel en efficiënt kunt hebben.

Contactgegevens
Sales Manager