products

50*50cm Diy UV Bestand met hoge weerstand van Muurart using foam board

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Oppervlakte: Glad of gestructureerd Naam: Gekleurde Schuimraad
Dikte: Diverse Dikten Kleur: Diverse Kleuren
Brand - vertrager: Ja Materiaal: Schuim
UV Bestand: Ja Lichtgewicht: Ja
Hoog licht:

50cm de raad van het kunstschuim

,

Diymuur Art Using Foam Board

,

50cm de raad van de schuimambacht


Productomschrijving

Productomschrijving:

Gekleurde Schuimraad: Lichtgewicht en gemakkelijk-aan-installeert Materiaal voor Uw Projecten

De gekleurde schuimraad, die ook als de gele raad van de schuimkern wordt bekend, is een uitstekende keus voor een waaier van projecten. Het is lichtgewicht en gemakkelijk te installeren, biedt nog nog ongelooflijke sterkte en stabiliteit aan. Het is ook voor het drukken geschikt of niet voor het drukken geschikt, afhankelijk van uw behoeften. U kunt van een verscheidenheid van vormen, met inbegrip van vierkante, rechthoekige, of douanevormen verkiezen om uw specifiek project te passen.

De gele druk van de schuimraad is een grote manier om uw projecttribune op te maken. U kunt trillende en kernachtige beelden, tekst, en grafiek drukken die op de schuimraad, u toestaan om opvallende vertoningen tot stand te brengen. De schuimraad is beschikbaar in een waaier van dikten, zodat kunt u de perfecte optie voor uw project vinden.

Als u lichtgewicht zoekt en materiaal voor uw projecten gemakkelijk-aan-installeert, is de gekleurde schuimraad een uitstekende keus. Het biedt grote sterkte en stabiliteit aan terwijl het zijn gemakkelijk en voor het drukken geschikt te installeren. Met een verscheidenheid van beschikbare vormen en dikten, kunt u de perfecte schuimraad voor uw project vinden.

 

Eigenschappen:

 • Gekleurde Schuimraad
 • Gemakkelijk te snijden: Ja
 • Gemakkelijk te installeren: Ja
 • Brand - vertrager: Ja
 • Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam
 • Geschiktheid tot drukken: Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
 • PS schuimraad
 • Gekleurde schuimraad
 

Technische Parameters:

Attributen Specificaties
Gemakkelijk te snijden Ja
Lichtgewicht Ja
Kleur Diverse Kleuren, met inbegrip van geel, gekleurd en wit PS,
Geschiktheid tot drukken Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
Duurzaamheid Hoogst Duurzaam
Vorm Vierkant, Rechthoekig, of Douane
Brand - vertrager Ja
Oppervlakte Vlot of Geweven
Gemakkelijk te installeren Ja
Dikte Diverse Dikten
 

Toepassingen:

Yuanlong Gekleurde Schuimraad – de Perfecte Oplossing voor Uw Behoeften

Yuanlong van China biedt de perfecte oplossing voor uw projectbehoeften met aan hun Gekleurde Schuimraad. Met zijn uv-Bestand en gemakkelijk-aan-besnoeiingseigenschappen, is de raad beschikbaar in diverse kleuren en vormen zoals vierkant, rechthoekig, of douane. Het is de ideale keus voor een brede waaier van toepassingen, van ambachtprojecten aan professionele degenen.

De Gekleurde Schuimraad van Yuanlong wordt gemaakt van de kernraad van het polystyreenschuim, die lichtgewicht, sterk, duurzaam, en veerkrachtig is. Het is ook waterdicht en kan zowel binnen als in openlucht worden gebruikt. De raad is perfect voor het opzetten van foto's, creërend vertoningen, en als opzettende basis voor diverse projecten. De kleuren zijn trillend en de raad is gemakkelijk om aan uw gewenste vorm te snijden en te manipuleren.

Of u een gele schuimraad voor een DIY-project, of een PS schuimraad voor een professionele presentatie wenst, voorziet Yuanlong de perfecte oplossing van hun Gekleurde Schuimraad. Het is een grote keus voor om het even welk project en zal verzekeren uw werk elke keer perfect kijkt.

 

Aanpassing:

Aangepaste Gekleurde Schuimraad door Yuanlong
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Gemakkelijk te installeren: Ja
 • Naam: Gekleurde Schuimraad
 • Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam
 • Vorm: Vierkant, Rechthoekig, of Douane
 • Oppervlakte: Vlot of Geweven

Yuanlong biedt een brede serie van Gekleurde Schuimraad in aan verschillende vormen en grootte. Niet alleen is onze raad hoogst duurzaam, maar zij zijn ook gemakkelijk te installeren. Met onze naar maat gemaakte raad, kunt u uniek creëren zoekt om het even welke ruimte. Of u een vierkante, rechthoekige, of douane-vormige raad wenst, hebben wij omvat u.

 

Steun en de Diensten:

De de gekleurde Technische ondersteuning en Diensten van de Schuimraad

Wij bieden een brede waaier van technische ondersteuning en de diensten voor onze Gekleurde producten van de Schuimraad aan. Ons team van deskundigen is beschikbaar om u met om het even welke vragen te helpen u, van installatie en opstelling aan het oplossen van problemen en onderhoud kunt hebben.

Wij verstrekken vrije technische ondersteuning voor al onze producten, die hulp met installatie, opstelling, het oplossen van problemen, en onderhoud omvat. Wij bieden de betaalde diensten, zoals het raadplegen, steun ter plaatse, ook opleiding, en douaneontwikkeling aan. Voor meer informatie over onze diensten, gelieve ons te contacteren.

Ons klantenserviceteam is beschikbare 24/7 om u bij om het even welke vragen of zorgen te helpen u kunt hebben. Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van het hoogste niveau van klantenservice en steun.

Contactgegevens
Sales Manager