products

Maak de 20*15cm Gekleurde Voor het drukken geschikte Vlotte Oppervlakte van de Schuimraad waterdicht

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
UV Bestand: Ja Geschiktheid tot drukken: Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
Dikte: Diverse Dikten Materiaal: Schuim
Maat: Diverse Grootte Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam
Brand - vertrager: Ja Oppervlakte: Glad of gestructureerd
Hoog licht:

20*15cm Gekleurde Schuimraad

,

20*15cm Voor het drukken geschikte Schuimraad

,

De gekleurde Vlotte Oppervlakte van de Schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

Gekleurde Schuimraad

De gekleurde schuimraad van uitstekende kwaliteit is een essentieel materiaal voor vele binnen en openluchttoepassingen, zoals steun, het ontwerpen, en vertoningen. Het is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren, vormen, en dikten om aan uw behoeften te voldoen. Het materiaal is hoogst duurzaam en maakt van schuim, makend tot het een grote keus voor projecten dat die moeten duren.

Onze gekleurde schuimraad komt in diverse kleuren, uit standaardschaduwen aan levendigere tinten. Zij zijn ook beschikbaar in een verscheidenheid van vormen, zoals vierkant, rechthoekig, of naar maat gemaakt. U kunt ook uit verschillende dikten selecteren om de vereisten van uw project aan te passen. Geen kwestie wat u nodig hebt, hebben wij de perfecte gekleurde schuimraad voor u.

Dank aan high-density van onze gekleurde schuimraad schuimkern, u kan dat zeker zijn het hoogst duurzaam is en kan de test van tijd weerstaan. Dit maakt tot het ideaal voor projecten op lange termijn, zoals vertoningen, steunen, of het ontwerpen. Het is ook lichtgewicht, makend het gemakkelijk te vervoeren en te installeren.

Bij onze opslag, kunt u de perfecte gekleurde schuimraad voor uw behoeften vinden. Wij hebben een uitgebreide selectie van kleuren, vormen, en dikten, zodat kunt u zeker zijn om te vinden wat u zoekt. Contacteer ons vandaag om meer over onze gekleurde schuimraad te leren en hoe zij u met uw project kunnen helpen.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Gekleurde Schuimraad
 • Gemakkelijk te installeren: Ja
 • Materiaal: Schuim
 • Gemakkelijk te snijden: Ja
 • Grootte: Diverse Grootte
 • Kleur: Diverse Kleuren, met inbegrip van gele schuimraad en gekleurde schuimraad
 

Technische Parameters:

Bezit Beschrijving
Gemakkelijk te snijden Ja
Geschiktheid tot drukken Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
Duurzaamheid Hoogst Duurzaam
Vorm Vierkant, Rechthoekig, of Douane
Grootte Diverse Grootte
UV Bestand Ja
Materiaal Schuim
Dikte Diverse Dikten
Oppervlakte Vlot of Geweven
Lichtgewicht Ja
 

Toepassingen:

De gekleurde schuimraad kan in een verscheidenheid van toepassingen worden gebruikt waar de esthetica belangrijk is. Hier zijn sommige gemeenschappelijke toepassingen van gekleurde schuimraad:

 1. Kunsten en ambachten: De gekleurde schuimraad is een populair materiaal voor kunsten en ambachtenprojecten, zoals het scrapbooking, kaart het maken, en modelbouw.

 2. Schoolprojecten: De gekleurde schuimraad wordt algemeen gebruikt in schoolprojecten, zoals wetenschaps eerlijke vertoningen en dioramas.

 3. Fotografieachtergronden: De gekleurde schuimraad kan als achtergrond voor foto's en kunstwerk worden gebruikt.

 4. Signage: De gekleurde schuimraad kan worden gebruikt aangezien een substraat voor binnen en openluchtsignage, zoals kleinhandelstekens, de richtingtekens, en de handel tekens tonen.

 5. Vertoningen: De gekleurde schuimraad wordt gebruikt om vertoningen voor handel tot stand te brengen toont, tentoonstellingen, en kleinhandelsmilieu's.

 6. Het ontwerpen: De gekleurde schuimraad wordt vaak gebruikt voor het opzetten van en het ontwerpen van kunstwerk, foto's, en drukken.

 7. Verkooppuntvertoningen: De gekleurde schuimraad wordt gebruikt in de kleinhandelsindustrie voor verkooppuntvertoningen en signage.

 

Aanpassing:

Aangepaste Gekleurde Schuimraad

Is de Yuanlong die Gekleurde Schuimraad een hoogte - kwaliteitsps schuimraad in China wordt gemaakt. Het is UV bestand en komt in diverse kleuren en vormen, zoals vierkant, rechthoekig, of douane. Het is perfect voor diverse toepassingen als signage, vertoningen, presentaties, en veel meer.

Kies Yuanlong Gekleurde Schuimraad voor uw volgende project en profiteer van zijn opmerkelijke eigenschappen, zoals:

 • Merknaam: Yuanlong
 • Plaats van Oorsprong: China
 • UV Bestand: Ja
 • Vorm: Vierkant, Rechthoekig, of Douane
 • Materiaal: Schuim
 • Naam: Gekleurde Schuimraad
 • Kleur: Diverse Kleuren

Is de Yuanlong Gekleurde Schuimraad de perfecte keus voor uw behoeften. Kies van diverse vormen en kleuren en krijg het beste uit uw project.

 

Steun en de Diensten:

De gekleurde Schuimraad verleent technische ondersteuning en de diensten voor klanten. Ons technische ondersteuningteam is beschikbare 24/7 om hulp te verlenen en om het even welke vragen te beantwoorden. Wij kunnen hulp door telefoon, e-mail verstrekken, of leven praatje. Ons team van ervaren technici en goed geïnformeerd klantenservicepersoneel is altijd bereid om bij het oplossen van problemen, installatie, productinformatie, productwinst, en meer te helpen. Wij zijn ook beschikbaar om met productaanpassing, garantieeisen, en speciale orden te helpen.

Contactgegevens
Sales Manager