products

De lichtgewichtwater Gekleurde Raad van de Schuimaffiche voor Openluchtvertoningen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Gemakkelijk te installeren: Ja Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam
Oppervlakte: Glad of gestructureerd Maak waterdicht: Ja
Kleur: Diverse Kleuren Materiaal: Schuim
Naam: Gekleurde Schuimraad Lichtgewicht: Ja
Hoog licht:

De openluchtvertoningen gekleurde raad van de schuimaffiche

,

Lichtgewicht De gekleurde Raad van de Schuimaffiche

,

De openluchtvertoningen gekleurde raad van de schuimkern


Productomschrijving

Productomschrijving:

De gekleurde Schuimraad is de perfecte oplossing voor uw creatieve projecten. Gemaakt van duurzaam en lichtgewichtschuim, is het beschikbaar in een verscheidenheid van vormen, zoals vierkant, rechthoekig, of douane. Duurzaam en waterdicht, kan het binnen en in openlucht worden gebruikt. De oppervlakte is vlot en geweven, perfect voor creatieve projecten. Ons gekleurd gamma van de schuimraad omvat gele schuimraad, witte schuimraad, en andere kleuren. Het is perfect voor het creëren van vertoningen, bewerkend projecten, en meer. Met zijn hoogte - de kwaliteit en de duurzaamheid, Gekleurde Schuimraad zijn de perfecte keus voor uw creatieve projecten.

 

Eigenschappen:

 • Lichtgewicht: KT de schuimraad is een lichtgewichtmateriaal, makend het gemakkelijk te behandelen en te vervoeren.

 • Stijf: KT de schuimraad is stijver dan traditionele schuimraad, die het waarschijnlijk maken minder te deuken of scheef te trekken.

 • Waterbestendig: KT de schuimraad is bestand tegen water, makend het voor openluchtgebruik geschikt.

 • Gemakkelijk te snijden en te vormen: KT de schuimraad kan gemakkelijk worden gesneden, worden gevormd om specifieke ontwerpvereisten worden genoteerd en te passen.

 • Vlotte oppervlakte: KT de schuimraad heeft een vlotte oppervlakte die voor druk en steungrafiek ideaal is.

 • Veelzijdig: KT de schuimraad kan in een brede waaier worden gebruikt van toepassingen, met inbegrip van signage, vertoningen, steun, en het ontwerpen.

 • Rendabel: KT de schuimraad is een rendabel materiaal in vergelijking met andere stijve substraten zoals hout, metaal of acryl.

 

Technische Parameters:

Naam Gekleurde Schuimraad
Brand - vertrager Ja
UV Bestand Ja
Grootte Diverse Grootte
Lichtgewicht Ja
Geschiktheid tot drukken Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
Duurzaamheid Hoogst Duurzaam
Vorm Vierkant, Rechthoekig, of Douane
Oppervlakte Vlot of Geweven
Gemakkelijk te installeren Ja
 

Toepassingen:

Is de Yuanlong Gekleurde Schuimraad de perfecte keus voor om het even welke toepassing die een duurzaam, waterdicht, en hoogst bestand materiaal eist. Beschikbaar in diverse dikten, vormen en kleuren, kan het worden gebruikt om een brede waaier van projecten van vertoningsraad aan ambachtprojecten tot stand te brengen. De PS schuimraad is lichtgewicht, nog hoogst duurzaam, makend het voor om het even welke projecten op lange termijn perfect. Met zijn waterdichte en hoogst bestand eigenschappen, is de gele schuimraad de perfecte keus voor openluchtvertoningen en om het even welke toepassing die moet duren. De gekleurde schuimraad is perfect voor het creëren van trillende tekens, vertoningen, en kunstwerk, en is beschikbaar in diverse kleuren. Het is perfect voor om het even welk project dat een hoogst duurzaam, waterdicht, en trillend materiaal vereist.

 

Aanpassing:

Yuanlong Gekleurde Schuimraad

Verstrekt de Yuanlong Gekleurde Schuimraad lichtgewicht, uv-Bestand en gemakkelijk om raad met uitstekende geschiktheid tot drukken te snijden.

 • Merknaam: Yuanlong
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Lichtgewicht: Ja
 • UV Bestand: Ja
 • Naam: Gekleurde Schuimraad
 • Geschiktheid tot drukken: Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
 • Gemakkelijk te snijden: Ja

Is de Yuanlong Gekleurde Schuimraad een lichtgewicht, duurzame, uv-Bestand, en voor het drukken geschikte of niet voor het drukken geschikte PS schuimraad die gemakkelijk is te snijden.

 

Steun en de Diensten:

Technische ondersteuning & de Diensten voor Gekleurde Schuimraad

Wij zijn geëngageerd aan het verlenen van de hoogste kwaliteit en de betrouwbaarste technische ondersteuning en diensten voor onze klanten. Ons ervaren de dienstteam is beschikbare 24/7 om eender welke vragen over uw Gekleurd product van de Schuimraad te beantwoorden.

Wij bieden vrije technische ondersteuning en raad op hoe te om uw Gekleurd product van de Schuimraad te gebruiken aan. Of u hulp met installatie nodig hebt, aanpassing, het oplossen van problemen, of productonderhoud, moeten wij hier helpen.

Wij verlenen ook de diensten zoals productreparatie, vervanging, en verbeteringen. Als uw product reparatie vergt, kunnen onze deskundige technici de kwestie diagnostiseren en u voorzien van een oplossing.

Wij worden toegewijd aan het voorzien van de beste klantenservice en technische ondersteuning en waarborgtevredenheid van elk van onze producten.

Contactgegevens
Sales Manager