products

UV Bestand Rode Raad 60*45cm van de Schuimkern Schilderende Schuimraad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Lichtgewicht: Ja Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam
Geschiktheid tot drukken: Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt Gemakkelijk te snijden: Ja
Maak waterdicht: Ja Naam: Gekleurde Schuimraad
Brand - vertrager: Ja Dikte: Diverse Dikten
Hoog licht:

De UV Bestand Rode Raad van de Schuimkern

,

45cm Schilderende Schuimraad

,

Rode Raad 60cm van de Schuimkern


Productomschrijving

Productomschrijving:

Onze Gekleurde Schuimraad is een ideaal materiaal voor een verscheidenheid van toepassingen. Gemaakt van lichtgewichtschuim, is het gemakkelijk om in een verscheidenheid van vormen, met inbegrip van vierkante, rechthoekige, en douanevormen te snijden. Deze gekleurde raad van de schuimkern is perfect voor ambachtprojecten, schoolprojecten, vertoningen, tekens, en meer. Het komt in een verscheidenheid van kleuren, zodat kunt u de perfecte gelijke voor uw project vinden. Plus, is het uiterst lichtgewicht, makend het gemakkelijk te vervoeren en op te zetten. Onze Gekleurde Schuimraad is de perfecte keus voor om het even welk project - groot voor zowel beroeps als DIY-projecten.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Gekleurde Schuimraad
 • Brand - vertrager: Ja
 • Grootte: Diverse Grootte
 • Vorm: Vierkant, Rechthoekig, of Douane
 • Oppervlakte: Vlot of Geweven
 • Gekleurd Schuimblad
 • Gele Schuimraad
 

Technische Parameters:

Attributen Beschrijving
Naam Gekleurde Schuimraad
Materiaal Schuim
Dikte Diverse Dikten
Grootte Diverse Grootte
Vorm Vierkant, Rechthoekig, of Douane
Kleur Diverse Kleuren
Oppervlakte Vlot of Geweven
Geschiktheid tot drukken Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
Maak waterdicht Ja
Brand - vertrager Ja
 

Toepassingen:

Het introduceren van Yuanlong kleurde Schuimraad – perfectioneer voor om het even welk creatief of decoratief project. Wordt de Yuanlong Gekleurde Schuimraad gemaakt van het polystyreen van uitstekende kwaliteit en in een verscheidenheid van grootte, vormen, kleuren, en texturen gekomen. Of u vierkante, een rechthoekige, of douanevorm nodig hebt, kunt u de juiste raad voor uw project vinden. Plus, is een selectie van raad voor het drukken geschikt of niet voor het drukken geschikt, toelatend u om uw eigen beelden en ontwerpen toe te voegen.

De Yuanlong Gekleurde Schuimraad is perfect voor gebruik in klaslokalen, bureaus, en huizen. Gebruik hen om affiches, tekens, presentaties, en meer tot stand te brengen. Zij zijn ook groot de projecten voor het bewerken, het scrapbooking, en ander van DIY. Verkies van heldere geel, trillende rood, en andere kleuren om uw project aan het leven te brengen. De raad is lichtgewicht en gemakkelijk te snijden, makend tot hen een veelzijdige keus voor allerlei toepassingen.

Regel niet voor gewone schuimraad. Krijg de kwaliteit en de prestaties u met Yuanlong Gekleurde Schuimraad wenst. Met diverse grootte, vormen, kleuren, en texturen, kunt u een visueel overweldigende vertoning in een oogwenk tot stand brengen. Krijg uw creatieve sappen stromend met Yuanlong Gekleurde Schuimraad.

Aanpassing:

Aangepaste Gekleurde Schuimraad door Yuanlong
 • Merknaam: Yuanlong
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Naam: Gekleurde Schuimraad
 • UV Bestand: Ja
 • Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam
 • Lichtgewicht: Ja
 • Vorm: Vierkant, Rechthoekig, of Douane
 • Specialiteit: Gele Schuimraad, de Gekleurde Raad van de Schuimkern

 

Steun en de Diensten:

 

Wij verlenen technische ondersteuning en de diensten voor de Gekleurde producten van de Schuimraad. Ons technische ondersteuningteam is beschikbare 24/7 om met om het even welke vragen of zorgen te helpen u kunt hebben. Wij kunnen advies op het productselectie, installatie, onderhoud, en oplossen van problemen geven. Wij bieden ook vervangingsdelen en de garantiedienst aan. Als u verdere hulp nodig hebt, gelieve ons te contacteren en wij zullen blij zijn bij te wonen. Dank u voor het kiezen van Gekleurde Schuimraad.

Contactgegevens
Sales Manager