products

De rechthoekige Gele Bladen van het Ambachtschuim 30*20cm A4-de Raads Anti UV van het Grootteschuim

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
UV Bestand: Ja Materiaal: Schuim
Geschiktheid tot drukken: Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam
Maak waterdicht: Ja Maat: Diverse Grootte
Lichtgewicht: Ja Kleur: Diverse Kleuren
Hoog licht:

gele bladen 30*20cm van het ambachtschuim

,

A4 de Raads Anti UV van het Grootteschuim

,

30*20cm de Gele Bladen van het kernschuim


Productomschrijving

Productomschrijving:

De gekleurde schuimraad is een hoogst duurzaam en veelzijdig materiaal dat voor een verscheidenheid van creatieve projecten kan worden gebruikt. Het wordt gemaakt van schuimkern die lichtgewicht maar toch stijf is, en kan worden gedrukt of niet voor het drukken geschikt blijven. Het is ook waterdicht, makend tot het ideaal voor openluchtgebruik. De raad is beschikbaar in een waaier van verschillende dikten, evenals een keus van vlotte of geweven oppervlakten. De gekleurde schuimraad is een uitstekende keus voor het bewerken, signage, vertoningen, en meer. Het is geschikt voor zowel binnen als openluchtgebruik, en voor projecten zoals het ontwerpen, het opzetten, en opzettende tekens vaak gebruikt. Of u gele schuimraad, gekleurde schuimraad, of de gekleurde raad van de schuimkern zoekt, hebben wij het perfecte product voor u.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Gekleurde Schuimraad
  • Grootte: Diverse Grootte
  • Naam: Gekleurde Schuimraad
  • Lichtgewicht: Ja
  • Brand - vertrager: Ja
  • UV Bestand: Ja
  • Vooral goed voor geel schuim kleurde de raad, PS schuimraad, schuimblad
 

Technische Parameters:

Naam Gekleurde Schuimraad
Geschiktheid tot drukken Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
Grootte Diverse Grootte
Duurzaamheid Hoogst Duurzaam
Gemakkelijk te snijden Ja
Oppervlakte Vlot of Geweven
Lichtgewicht Ja
Vorm Vierkant, Rechthoekig, of Douane
Dikte Diverse Dikten
Brand - vertrager Ja
 

Toepassingen:

Wordt de Yuanlong Gekleurde Schuimraad gemaakt in China met diverse grootte en dikten om aan verschillende behoeften te voldoen. Het is brand - vertrager, die van schuim wordt gemaakt en gemakkelijk te snijden. Het is de perfecte keus voor een waaier van toepassingen, van het opzetten van kunstwerk en het opzetten van tekens aan het bewerken en modellering. Het is ideaal voor ambachten, presentaties, tekens, vertoningen, tentoongestelde voorwerpen, het ontwerpen, het opzetten, en meer. Is de Yuanlong Gekleurde Schuimraad lichtgewicht, stijf, en gemakkelijk te snijden, makend tot het een grote keus voor het bewerken van en de modellering van projecten. Het is ook duurzaam en bestand tegen slijtage en scheur, makend het voor vertoningen en presentaties op lange termijn perfect.

 

Aanpassing:

Douane Gekleurde Schuimraad door Yuanlong

Plaats van Oorsprong: China
Materiaal: Schuim
Naam: Gekleurde Schuimraad
Maak waterdicht: Ja
Oppervlakte: Vlot of Geweven
Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam

Deze douane Gekleurde Schuimraad door Yuanlong wordt gemaakt van PS schuimraad. Het is waterdicht, hoogst duurzaam en komt in gele kleur. Het kan in vlotte of geweven oppervlakte worden gedrukt. Het is perfect voor de raadsdruk van het douaneschuim.

 

Steun en de Diensten:

Wij bieden technische ondersteuning en de diensten voor Gekleurde Schuimraad aan. Ons technische ondersteuningpersoneel is beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden u over het gebruiken van of het installeren van het product kunt hebben. Wij verstrekken ook een uitvoerige garantie op het product om uw tevredenheid te verzekeren. In het geval van een probleem, zullen wij een vervanging verstrekken of zullen het product kosteloos herstellen. Wij zijn geëngageerd aan het verlenen van de beste de steun mogelijke klantenservice en.

Contactgegevens
Sales Manager