products

Voor het drukken geschikte Raad van de het Schuimkern van het Eco de vriendschappelijke 90*240cm Groene Schuim Raad Gekleurde

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Dikte: Diverse Dikten Naam: Gekleurde Schuimraad
Lichtgewicht: Ja Maak waterdicht: Ja
Gemakkelijk te snijden: Ja Geschiktheid tot drukken: Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
Brand - vertrager: Ja Gemakkelijk te installeren: Ja
Hoog licht:

Raad van het Eco de Vriendschappelijke Groene Schuim

,

De Kernraad van het Eco Vriendschappelijke Gekleurde Schuim

,

240cm Groene Schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

Het introduceren van Gekleurde Schuimraad, lichtgewicht en UV bestand materiële perfect voor om het even welk project!
Deze raad is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren, die tot het maken een grote keus voor het creëren van unieke projecten met een trillend, kleurrijk talent. Het is ook ongelooflijk gemakkelijk te installeren en, snel toestaand u aan opstelling te beginnen werkend aan uw project. Plus, zijn lichtgewichtontwerp het gemakkelijk maakt zich te bewegen en te vervoeren wanneer nodig.

De gekleurde Schuimraad is perfect voor om het even welk het bewerken project, of u een affiche, een vitrine, of een uniek kunststuk creeert. Zijn veelzijdige aard en trillende kleuren maken tot het het perfecte materiaal om uw ideeën aan het leven te brengen. Plus, maakt zijn lichtgewicht en UV bestand ontwerp tot het een grote keus voor om het even welk openluchtproject.

Of u een professionele kunstenaar of amateur crafter bent, is de Gekleurde Schuimraad het perfecte materiaal voor uw project. Met zijn gemakkelijke installatie en verscheidenheid van trillende kleuren, is het zeker om uw project de perfecte aanraking te geven!

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Gekleurde Schuimraad
 • Brand - vertrager: Ja
 • Naam: Gekleurde Schuimraad
 • Kleur: Diverse Kleuren
 • Vorm: Vierkant, Rechthoekig, of Douane
 • Gemakkelijk te snijden: Ja
 • Materiaal: Gekleurd Schuimblad, de Gekleurde Raad van de Schuimkern, PS Schuimraad
 

Technische Parameters:

Parameter Beschrijving
Naam Gekleurde Schuimraad
Vorm Vierkant, Rechthoekig, of Douane
Duurzaamheid Hoogst Duurzaam
Kleur Diverse Kleuren
Grootte Diverse Grootte
Maak waterdicht Ja
Oppervlakte Vlot of Geweven
Gemakkelijk te snijden Ja
Dikte Diverse Dikten
Gemakkelijk te installeren Ja
 

Toepassingen:

Is de Yuanlong Gekleurde Schuimraad hoogst duurzaam en heeft diverse dikten, die tot het maken een ideale keus voor projecten die een lichtgewicht, nog sterk materiaal vereisen. Het is beschikbaar in vierkante, rechthoekige, of douanevormen, en kan worden gedrukt of onbedrukt. Onze gekleurde schuimraad wordt gemaakt van PS schuim, dat een duurzaam materiaal is dat voor een verscheidenheid van projecten kan worden gebruikt. De gele schuimraad is perfect voor het creëren van uniek en opvallend kijkt, terwijl ons gekleurd schuimblad meer zelfs, verenigbare kleur verstrekt. Of u een lichtgewicht, sterk materiaal voor uw project, of een unieke, opvallende blik zoekt, heeft de Yuanlong Gekleurde Schuimraad de perfecte oplossing voor u.

 

Aanpassing:

Douane Gekleurde Schuimraad door Yuanlong

Merknaam: Yuanlong
Plaats van Oorsprong: China
Gemakkelijk te installeren: Ja
Geschiktheid tot drukken: Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
Materiaal: Schuim
Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam
Naam: Gekleurde Schuimraad

Overzicht van Gekleurde Schuimraad:

De gekleurde schuimraad is een lichtgewicht, nog hoogst duurzaam materiaal dat voor een verscheidenheid van toepassingen perfect is. Het is gemakkelijk te installeren en kan worden gedrukt of onbedrukt. Dit product is beschikbaar in een grote verscheidenheid van kleuren, die tot het maken een ideale keus voor projecten van om het even welke grootte. Gemaakt van schuim, is het hoogst duurzaam en kan de slijtage en de scheur van dagelijks gebruik weerstaan.

De eigenschappen van Ons Gekleurd Schuim schepen in:
 • Merknaam: Yuanlong
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Gemakkelijk te installeren
 • Geschiktheid tot drukken: Voor het drukken geschikt of niet Voor het drukken geschikt
 • Materiaal: Schuim
 • Duurzaamheid: Hoogst Duurzaam
 • Naam: Gekleurde Schuimraad
 • Grote Verscheidenheid van Kleuren
Voordelen van Gekleurde Schuimraad:
 • Lichtgewicht maar toch duurzaam
 • Gemakkelijk te installeren
 • Voor het drukken geschikt of niet voor het drukken geschikt
 • Hoogst duurzaam
 • Grote verscheidenheid van kleuren
 

Steun en de Diensten:

De de gekleurde Technische ondersteuning en Dienst van de Schuimraad

Bij Gekleurde Schuimraad, begrijpen wij het belang om betrouwbare technische ondersteuning en de dienst te verlenen. Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van de nodige steun om ervoor te zorgen dat hun product behoorlijk en efficiënt werkt. Ons technische ondersteuningteam is beschikbare 24/7 en kan via telefoon, e-mail, of door onze website worden gecontacteerd. Wij bieden uitvoerige steun en het oplossen van problemen voor onze producten, evenals de geschikte reparatie en vervangingsdiensten aan wanneer nodig.

Wij worden toegewijd aan het ervoor zorgen dat onze klanten de meesten uit hun product krijgen. Ons ondersteuningsteam is goed geïnformeerd en ervaren in het product en kan nuttig advies op geven hoe te om het het best te gebruiken. Wij verstrekken ook regelmatige updates op software en producteigenschappen, zodat kunnen onze klanten op de recentste ontwikkelingen bijgewerkt blijven.

Bij Gekleurde Schuimraad, streven wij ernaar om de beste de technische ondersteuning te verstrekken mogelijke klantenservice en. Ons doel is ervoor te zorgen dat onze klanten met onze producten en diensten elke keer tevreden zijn. Wij zijn altijd beschikbaar om eender welke vragen of zorgen te beantwoorden die u kunt hebben.

Contactgegevens
Sales Manager