products

Raad 90*240cm van het rechthoek Voor het drukken geschikte KT Schuim 10mm Zwarte Schuimraad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Flexibiliteit: Nr Eigenschap: Milieuvriendelijke Geschiktheid tot drukken
Maat: A3 Maak waterdicht: Nr
Materiaal: Schuim Geschiktheid tot drukken: Ja
Milieuvriendelijk: Ja Lichtgewicht: Ja
Hoog licht:

KT schuimraad 90*240cm

,

Zwarte Schuimraad 90*240cm

,

Rechthoek 10mm Zwarte Schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

KT de schuimraad wordt gemaakt van duurzaam schuimmateriaal, dat het hoogst verdragend en bekwaam maakt om slijtage en scheur te weerstaan. Het is ook groot voor druk, die tot het maken ideaal voor adverterende en andere marketing doeleinden. Zijn rechthoekige vorm en vlotte oppervlakte eindigen maken het groot voor het creëren van aantrekkelijke vertoningen, en zijn witte kleur maakt het voor om het even welk type van project perfect. KT de schuimraad is het perfecte materiaal voor iedereen die een adverterende schuimraad zoeken die jarenlang zal duren. Het is een grote keus voor ondernemingen, scholen, en andere organisaties die duurzame en voor het drukken geschikte adverstising schuimraad vereisen.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: KT schuimraad
  • Materiaal: Schuim
  • Eigenschap: Milieuvriendelijke Geschiktheid tot drukken
  • Milieuvriendelijk: Ja
  • Geschiktheid tot drukken: Ja
  • Document Schuimraad
  • De Raad van het Adverstisingsschuim
  • De Raad van het drukschuim
 

Technische Parameters:

Bezit Eigenschappen
Lichtgewicht Ja
Duurzaamheid Goed
De oppervlakte eindigt Vlot
Eigenschap Milieuvriendelijke Geschiktheid tot drukken
Maak vuurvast Nr
Vorm Rechthoek
Dikte 3mm
Grootte A3
Flexibiliteit Nr
Kleur Wit
Sleutelwoorden KT schuimraad, Gekleurde Schuimraad, Witte Schuimraad
 

Toepassingen:

KT schuimraad: Toepassingen en Scenario's

KT de schuimraad van Yuanlong is een milieuvriendelijke en voor het drukken geschikte schuimraad, perfect voor reclame, vertoningen en presentaties. De schuimraad wordt gemaakt van schuimmateriaal en komt met een vlotte oppervlakte eindigt. Het is een ideale keus voor druk op grote schaal, binnenhuisarchitectuur, het model maken en meer.

Adverterende Schuimraad

KT de schuimraad kan voor reclamedoeleinden worden gebruikt, die een grote oppervlakte verstrekken voor het tonen van beelden en tekst. Het is lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren, toont het maken van het voor handel perfect, conferenties en andere gebeurtenissen. De schuimraad heeft ook uitstekende geschiktheid tot drukken, die u toestaan om trillende kleuren en scherpe details te krijgen.

De witte Druk van de Schuimraad

KT de schuimraad is de perfecte keus voor de witte druk van de schuimraad. De schuimraad is ideaal voor het creëren van drukken op grote schaal met levendige kleuren en scherpe details. Het is ook gemakkelijk te snijden, toestaand u om douanevormen en grootte tot stand te brengen. De schuimraad is lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren, makend het voor drukprojecten perfect op grote schaal.

De Druk van de schuimraad

KT de schuimraad is een ideale keus voor de druk van de schuimraad. De schuimraad is lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren, makend het voor drukprojecten perfect op grote schaal. Het heeft ook uitstekende geschiktheid tot drukken, die u toestaan om trillende kleuren en scherpe details te krijgen. De schuimraad is perfect voor het creëren van vertoningen en reclame, evenals voor het model maken en binnenhuisarchitectuur.

Aanpassing:

Is de Yuanlong Gekleurde Schuimraad een grote optie om uw milieu aan te passen. Deze raad van het ktschuim wordt gemaakt van duurzaam materiaal, en om ontworpen te duren. De raad heeft een vlotte, rechthoekvorm, en is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren. Het is niet flexibel, vuurvast, of maakt waterdicht, maar is nog een grote keus voor een verscheidenheid van toepassingen. De aangepaste schuimraad van Yuanlong is de perfecte oplossing voor om het even welk project.

 

Steun en de Diensten:

 

KT de schuimraad verleent technische ondersteuning en de dienst voor onze klanten. Wij voorzien onze klanten van een breed dienstengamma, van productselectie en specificatie aan installatie en onderhoud. Ons ervaren personeel is beschikbaar om met om het even welk van uw vragen en belang te helpen. Wij bieden van de productgarantie en reparatie ook de diensten aan.

Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van kwaliteitsklantenservice en technische ondersteuning. Ons team van ervaren technici is beschikbaar om eender welke technische vragen te beantwoorden u over onze producten kunt hebben. Wij verlenen steun ook ter plaatse voor installatie en onderhoud van onze producten. Wij zijn beschikbaar om het oplossen van problemen en de reparatiediensten te verlenen wanneer nodig.

Voor verdere informatie over onze technische ondersteuning en diensten, gelieve te contacteren ons bij [de details van het tussenvoegselcontact]. Wij verheugen ons op het horen van u.

Contactgegevens
Sales Manager