products

Milieubescherming Kleurrijke PS Schuimraad 2440mm X 1220mm

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Materiaal: Polystyreenschuim Gewicht: 2.5kg/m2
Dampdoordringbaarheid: Laag Warmtegeleidingsvermogen: 0,033 W/mK
Akoestische Prestaties: Goed Oppervlakte: Vlot
Rand: Vierkant Vochtbestendigheid: Goed
Hoog licht:

PS Schuimraad 2440mm

,

Kleurrijke Schuimraad 2440mm

,

milieubescherming PS Schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

PS de Schuimraad is een raad van het douaneschuim die van polystyreen, een lichtgewicht en duurzaam materiaal wordt gemaakt. Het kenmerkt een vlotte oppervlakte, een dikte van 3mm en een vierkante rand. Deze schuimraad biedt uitstekende thermische weerstand met een classificatie van 0,09 M2K/W en een warmtegeleidingsvermogen van 0,033 W/mK aan. Het is ook beschikbaar in een verscheidenheid van grootte en vormen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De raad is perfect voor een brede waaier van toepassingen, van kunsten en ambachten aan isolatie en bouw. Met zijn makkelijk te gebruiken en duurzaam ontwerp, PS is de Schuimraad de ideale keus voor uw de raad van het douaneschuim of ps schuimbladbehoeften.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: PS Schuimraad
 • Grootte: 2440mm X 1220mm
 • Vochtbestendigheid: Goed
 • Kleur: Wit
 • Akoestische Prestaties: Goed
 • Brandclassificatie: Klasse 1
 • De Raad van de douaneaffiche
 • Het Blad van het polystyreenschuim
 

Technische Parameters:

Parameter Waarde
Gewicht 2.5kg/m2
Grootte 2440mm X 1220mm
Warmtegeleidingsvermogen 0,033 W/mK
Kleur Wit
Vochtbestendigheid Goed
Akoestische Prestaties Goed
Dikte 3mm
Rand Vierkant
Dampdoordringbaarheid Laag
Effectweerstand Goed
 

Toepassingen:

De Raad van het het Polystyreenschuim van het Yuanlongmerk is een uitstekende keus voor die die een vuurvaste, rekupereerbare, en lichtgewichtafficheraad zoeken. Het heeft een Klasse 1 brandclassificatie, en een thermische weerstand die van 0,09 M2K/W, tot het maken ideaal voor binnen en openluchttoepassingen. Zijn gewicht is enkel 2,5 kg/m2, makend het gemakkelijk te vervoeren en te installeren. Beschikbaar in wit, is de raad klantgericht en kan aan om het even welke vereiste vorm of grootte worden gesneden. Zijn rekupereerbare aard maakt tot het een grote keus voor die die hun milieu-effect kijken te verminderen.

De Raad van het polystyreenschuim is perfect voor een verscheidenheid van toepassingen, met inbegrip van de productie van de raad, de vertoningen, de tekens, en de vertoningen van de douaneaffiche voor de adverterende industrie. Het kan ook als muurisolatie, en voor de verwezenlijking van de lichtgewichtbladen van het polystyreenschuim voor een brede waaier van toepassingen worden gebruikt. Zo, als u een veelzijdige, vuurvaste, en rekupereerbare afficheraad zoekt, is de Raad van het het Polystyreenschuim van Yuanlong de perfecte keus.

 

Aanpassing:

Douaneps Schuimraad van Yuanlong

Onze douaneps schuimraad wordt vervaardigd door Yuanlong, een leverancier van uitstekende kwaliteit van de schuimraad van China. Het kenmerkt een dikte van 3mm, goede vochtigheid en akoestische prestaties, en een gewicht van 2.5kg/m2. Zijn thermische weerstand is 0,09 M2K/W.

De bladen van het polystyreenschuim, ook als de raad van het douaneschuim worden bekend, zijn een grote optie voor om het even welk project dat. Zij zijn lichtgewicht, duurzaam, en gemakkelijk om te werken met. Ons PS schuimblad biedt uitstekende isolatie aan, en het is perfect voor isolatie, geluiddicht maken, en meer.

 

Steun en de Diensten:

PS de technische ondersteuning en de dienst van de Schuimraad omvatten:

 • Hulp met productselectie en installatie
 • Het oplossen van problemen en technisch advies
 • Software en ingebouwde programmatuurupdates
 • Vervangingsdelen
 • De reparatiediensten en garantieprogramma's

Contactgegevens
Sales Manager