products

Geen Verschroeiende Gele PS Schuimraad Voor het drukken geschikt voor het Maken van Tekens

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuanlong
Gedetailleerde informatie
Kleur: Wit rekupereerbaar: Ja
Thermische weerstand: 0,09 M2K/W Oppervlakte: Vlot
Akoestische Prestaties: Goed Dampdoordringbaarheid: Laag
Vochtbestendigheid: Goed Warmtegeleidingsvermogen: 0,033 W/mK
Hoog licht:

het maken van tekensps Schuimraad

,

Geen het Verschroeien PS Schuimraad

,

Geen Verschroeiende Gele Schuimraad


Productomschrijving

Productomschrijving:

PS de Schuimraad is een uitstekend blad van het polystyreenschuim voor de raad van het douaneschuim en van de isolatieraad toepassingen. Het kenmerkt een lage dampdoordringbaarheid, een thermische weerstand van 0,09 M2K/W, een vierkante rand, een vlotte oppervlakte, en een witte kleur. Het is de perfecte keus voor een brede waaier van het bladtoepassingen van het polystyreenschuim, met inbegrip van isolatie, bouw, verpakking, en meer. Met zijn uitstekende thermische isolatieeigenschappen, kan het superieure bescherming in om het even welke toepassing bieden. Voorts is het lichtgewicht, sterk, en vochtigheid-bestand, makend het voor een brede waaier van projecten perfect. Dank aan zijn uitstekende eigenschappen, PS Schuimraad is de perfecte keus voor om het even welk isolatie of bouwproject.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: PS Schuimraad
  • Materiaal: Polystyreenschuim
  • Effectweerstand: Goed
  • Dikte: 5mm
  • Thermische Weerstand: 0,09 M2K/W
  • De Raad van de douaneaffiche: Ja
  • De Raad van het douaneschuim: Ja
  • De Druk van de schuimraad: Ja
 

Technische Parameters:

Bezit Waarde
Rekupereerbaar Ja
Kleur Wit
Dikte 3mm
Brandclassificatie Klasse 1
Materiaal Polystyreenschuim
Oppervlakte Vlot
Rand Vierkant
Gewicht 2.5kg/m2
Effectweerstand Goed
Warmtegeleidingsvermogen 0,033 W/mK
 

Toepassingen:

Yuanlongps de Schuimraad is een rendabele en wijdverspreide oplossing voor vele verschillende toepassingen. Het wordt gemaakt van hoogte - het schuim van het kwaliteitspolystyreen, met een dikte van 3mm en een grootte van 2440mm X 1220mm. De schuimraad is lichtgewicht maar toch duurzaam, en heeft uitstekende effectweerstand en thermische weerstand, met een thermische weerstand van 0,09 M2K/W. Het is ideaal voor een grote verscheidenheid van toepassingen, van de reclame van vertoningen aan bureauverdelingen, en van het isoleren van muren aan het beschermen van gevoelige punten tijdens vervoer. Het is ook geschikt om modelvliegtuigen, en te maken voor het creëren van prototypen en verpakking. Yuanlongps de Schuimraad is de perfecte keus wanneer u een betrouwbare en rendabele oplossing nodig hebt.

 

Aanpassing:

Yuanlongps Schuimraad
Merknaam: Yuanlong
Plaats van Oorsprong: China
Warmtegeleidingsvermogen: 0,033 W/mK
Akoestische Prestaties: Goed
Thermische Weerstand: 0,09 M2K/W
Vochtbestendigheid: Goed
Dampdoordringbaarheid: Laag

Yuanlongps de Schuimraad is een een blad van het polystyreenschuim, raad van het polystyreenschuim, en een de raadsisolatie van het polystyreenschuim die uitstekend warmtegeleidingsvermogen, thermische weerstand, vochtbestendigheid, en dampdoordringbaarheid verstrekt. Het verstrekt ook goede akoestische prestaties. Het is perfect voor isolatie, geluiddicht maken, en andere toepassingen.

 

Steun en de Diensten:

PS de technische ondersteuning en de dienst van de Schuimraad zijn beschikbaar om klanten met hun onderzoeken te helpen. Ons specifiek team van technici is op hand om advies, het oplossen van problemen en raad te geven om de beste prestaties en de kwaliteit van het product te verzekeren. Wij bieden ook een waaier van onderhoud en reparatie de diensten, evenals een garantie voor onze producten aan.

Contactgegevens
Sales Manager